לכל חברי הפורום!

kiticat

New member
../images/Emo26.gif לכל חברי הפורום! ../images/Emo36.gif

זה המקום... אני מעוניינת להכניס מאמר עם פרטי חברי הפורום. אז ככה: שם: גיל: מיקום: דברים שעושים בחיים: אי סי קיו או מסנג'ר: שיר אהוב: ואיך גילתי את ה"אור" (במילים אחרות איך התוודעתם ללינקין פארק) שרשרו... ביום רביעי הקרוב, אערוך את הפרטים ואכניס למאמר.

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif נחמד היה את זה בפורומים

בקשר לשיר אהוב של לינקין או לא משנה?

kiticat

New member
../images/Emo13.gifאני חושבת

שמכיוון שזה הפורום של לינקין פארק, השיר צריך להיות של לינקין. לא?

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif אם זה כך יש בעיה

אם זה משל לינקין יהיה קשה לבחור שיר אחד אני אוהב כמעט את כולם ואם זה בכללי יש לי מלא אז איך אפשר למלאות?

kiticat

New member
איזה שיר הכי מדבר אליך?

איזה שיר עולה לך בראש ברגע שאתה שומע את השם לינקין פארק?

NiKi†a

New member
אוקיי../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifאני../images/Emo9.gif

שם שלי בישראל-שירן גיל-14 וחצי מיקום-עין שריד דברים שאני אוהבת לעשות-לנגן על גיטרה
, לישון
,להיות באינטרנט..חי חי,טלויזיה ולשמוע מוזיקה... להקות אהובות עלי- Sum41
Green day
Muse
ColdPlay
Blink182
Avril lavigne
Busted
EminEm
Linkin Park
Papa roach
Red hot chili peppers
Christina aguilera
New found glory
Gob
Simple plan
סאבלימינאל
Mest
ואני לא זוכרת יותר....חחח
איסיקיו-140686936
אבל אל תתנפלו...אני שונאת לדבר עם אנשים באיסיקיו,אז אל תתרגשו יותר מידי. שיר אהוב-יש 2..אחד-I DONT GIVE A DAMN של אבריל. והשני-Get over it והוא....גם של אבריל
. איך גיליתי את לינקין
-ששמעתי את IN THE END התחלתי לאהוב אותם
מקצוע שלי-אני מנהלת את פורום סאם41 פה, ממש כאן בתפוז. אתם מוזמנים להכנס-http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=634 זהו...מקווה שתוסיפי את כל הלהקות...כי היה לי קשה לכתוב אותם
,וגם את הפורום שילי
, שירן

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif תורי!!!

שם: אלרן שהרבני גיל: 13 וחצי מיקום: רמלה השולטת!! דברים שעושים בחיים: מחשב מוזיקה רוק ניו מטאל מטאל רוק קלאסי גראנג' ועוד, קצת לישון MTV2 מחובר אליו באינפוזיה וכל מה שאדם "נורמלי" עושה. להקות אהובות: ארוך קבלו רשימה: linkin park disrurbed red hot chili peprs three dors down adema a perfect circle audioslave rage' audiovent the music blink 182 limp bizkit drowning pool earshoot foo fighters godsmack good charloot green day gray daze guns n' roses hoobastank incabus irom midan korn marilyn manson muse nickelback nirvana the offspring p.o.d papa roach puddle of mudd queen of stone age ra saliva soil staind system of a down sum 41 taproot coldplay new found glory זה רק חלק איי סי קיו- 158703175 ושכתוב לא להפריע אז א תפריעו! שירים אהובים: audioslave- like a stone linkin park- breaking the habit linkin park - crawling disturbed - pryer green day- when i come around guns- sweet child o'mine muse- bliss papa roach last resort ויש עוד כמה של רד הוט וסלייבה איך גיליתי את לינקין: הכרתי אותם מאז שהדיסק הייבריד הגיע לארץ ומתי שיצא הקליפ הראשון מתוכו וואן סטפ קלוסר. מקצוע שלי: לנגן בגיטרת באס קונה אחרי החופש ומקווה לנגן שירים של לינקין. היה באמת קשה לכתוב ת'להקות תוסיפי מירי בבקשה.

spiralll

New member
אז ככה..

שם: נוגה וינברגר גיל:15 מיקום:חיפה דברים שעושים בחיים: אינטרנט טלווזיה לישון (והרבה) ולשמוע לינקין!! אי סי קיו או מסנג'ר: 157912199 שיר אהוב: וואי זאת שאלה מכשילה או מה?! כל השירים מעולים!! ואיך גיליתי את האור: שמעתי בפעם הראשונה שלי את קרולינג...ואז זה היה הרגע שבו פשוט נדבקתי לשיר, וחיפשתי חומר על הלהקה...וקניתי את הדיסק...וזהו..עכשיו כבר אין דרך חזרה :))

kiticat

New member
אני שומעת גם הרבה...

ככה זה כשמחוברים למוסיקה... סטינד ניקבל את כל האלבומים של פי או די פאדל אוף מאד באד רילג'יון הדונס נירוונה גרין דיי בוש אבריל קצת... וכן אפילו אין סינק בגלל סינמטים. וכמובן- לינקין פארק.

Cupid In Hell

New member
|ספוילר ועוד שכחתי

מלא להקות כמו פרל ג'ם הגדולים מוניקה סקס היהודים ועוד פשוט חשבתי שאולי לא תכניסי הכל לתוך הרשימה

kiticat

New member
כנראה שאם

היא כתבה זה מספיק חשוב לה שאני אכניס את זה.... זה לא מפריע לאף אחד, נכון?

ArSiT

New member
תורי!!!!!!!!!

שם - רותם / חיפושית
מיקום - פרדסיה (כן אני משוגעת
) דברים שאני אוהבת לעשות - אממ... שאלה קשה... קודם כל זה להרוג את קסט ואת גיא
(והמבין יבין....
) אממ... ט-ל-פ-ו-ן אייסיקיו, נתניה, ים, מוזיקה... להקות - לינקין פארק!!!!!! דה קולינג
קרייזי טאון ניקלבאק אוואנסנס
פודל אוף מאד אמממ... זהו? לא משו נגדכם אבל אני ממש לא אוהבת מוזיקה ישראלית במיוחד סבלימינאל
(ואת ברוך שמת עליו! ששירן יודעת מה הוא עושה בטלפון - איכס דוחה!!!
) ואני ממש אבל ממש שונאת המורדים!!!
זה הדבר הכי דוחה שאני מכירה!!! שיר אהוב - numb!!!!
איך גיליתי את לינקין - אממ... זה היה ביום בהיר
.. חחחח.. סתם תנו לי לחזור למציאות. אוקיי... יום אחד הסתכלתי בשירים שלי בקאזה וגיליתי שמשום מה יש לי את קראולינג... שמעתי וישר האתהבתי
... צרבתי מחברה שלי את הדיסק ו.... התאהבתי טוטאלית וגם הפסקתי לשמוע דה קולינג שהייתי מטורפת עליהם! בהתחלה שרק השמיעו את in the end כל הזמן ממש אבל ממש לא אהבתי אותם! כולם התלהבו מהם ולא הבנתי מה כל כך מיוחד בהם (באותה תקופה אהבתי את בוסון... כן כן תצחקו...
). אבל מהר מאוד כל מי שהכרתי ששמע אותם כבר לא שומע אותם (חוץ משירן...). עזבו אני מדברת הרבה... אייסיקיו - 125468988 מקצוע - חיפושית.
בלעעעעעע

Shadow Warrior

New member
ללא נושא

שם: אלי גיל: 16
דברים שעושה בחיים: לשחק כדורגל, לשמוע מוזיקה, לשחק על הכלב השיכור שלי, ללכת לים לפעמים... אייסיקיו:
158237673
שיר אהוב:מיי דצמבר, פושינג מי אווי, אין דה אנד, איי וולטג', runaway [השיר שאני מזדהה איתו הכי הרבה] איך גיליתי את האור: אמממ.. שמעתי אז את השיר קורלינג ופתאום בלי שום סיבה התחלתי להגביה את הווליום והתמכרתי לשיר, ואחרי זה רצתי לקאזה וחיפשתי עוד שירים של לינקין...

kiticat

New member
כל מי שמחשיב את עצמו

ליותר ממבקר. כתבת יותר מהודעה אחת? ברוך בואך לחברי הפורום.

למעלה