למסוממים

Yoav Nukem

New member
../images/Emo26.gifלמסוממים../images/Emo36.gif

תגידו אני יודע שאומרים שמעשנים סמים אז אומרים שיכולים למות ולאבד את העשתונות ובלה בלה בלה... אז אני רוצה לדעת מהמנסוים: האם זה באמת כזה נורא? ואני שואל סתם מסקרנות, אני בחיים לא אעשן, פשוט סתם שאלתי

קשכפית

New member
היי יואב, לילה טוב

קודם כל לא כולם כאן מסוממים.... זה שמדברים על סמים קלים זה לא אומר שזה פורום של מסטולים. חוצמיזה לא כל כך מהר מתים... הכל תלוי מה ואיך וכמה ולמה... מצרפת לך קישור, יש שם פרוט של כל סוגי הסמים הקשים והקלים ותקרא קצת על החומרים ומה זה עושה וכו´... מעישון של גראס לא מתים, איבוד עשתונות, אולי יש כאלה שכן ויש כאלה שלא, כל אחד מגיב אחרת לכל חומר, אבל גם תלוי בכמויות ובתדירות, כל דבר שבהגזמה זה רע, במינון מזדמן ונמוך זה לא יותר מבקבוק בירה או כוסית וודקה... כנס לקישור ותגיב. קשכה

sgn

New member
זה תלוי ../images/Emo57.gif

אם קודם מתים אז ממש לא חשוב אם מאבדים את העשתונות ואם זה להפך קודם מאבדים את העשתונות ואחר כך מתים אז נהנים מאיבוד העשתונות .... לך אישית אני גם לא ממליץ לנסות

tiger

New member
לא

איפה שמעת את כל השטויות האלה? אתה אולי מדבר על סמים קשים וגם לא על כולם.

nirgel

New member
תשובה

בוא נחשוב ביחד... אם אנחנו כאן ומצליחים לענות לך... אז כנראה שנפלת להיות קורבן מסכן לדיס-אינפורמציה. לפחות כאשר מדובר על סמים קלים ולא סמים קשים. אם תרצה לדעת יותר על מה קורה, מי נגד מי למה וכמה אתה מוזמן לגלוש ל: www.nirgel.info

קשכפית

New member
ונחדד את זה עוד..

אם אנחנו כאן ועוד גולשים וכותבים במחשב אז כנראה שאנחנו בחיים. לא כך? סמים קשים זה ממש אבל ממש רע! סמים קלים שוב אני לא משתמשת אבל פה ושם ניסיתי וכל עוד שמשתמשים בזה בקלילות ולפעמים... זה לא קטלני יותר מסיגריה, עשן של אגזוזים, ואלכוהול....... זהו זה.

ixmix

New member
תשאל את יניב...

יניב הוא בחור ירושלמי חביב, בן 22. יניב עישן גראס, רק גראס. כן, זה הסם התמים הזה, החמוד, שלא מזיק יותר מ"עשן אגזוזים". אתה יכול לשאול אותו, אני טיפלתי בו שמשך שנה וחצי בהתנדבות, הוא מאושפז במחלקה ג´ של כפר שאול... הוא "נשרט", כלומר זכה לפסיכוזה קבועה, ורצינית, בשל העישון. הוא היה מוכשר, ונחמד והיו לו מלא חברים. לך אליו, תשאל אותו על מה החבר´ה פה אומרים. תראה איך הוא משתין על עצמו כשאתה מתקרב, זה לא אתה, הוא מפחד מהכל (זו השריטה, זו השפעה של הגראס עליו). לך, לך תתייעץ איתו. תאמר לו שזה לא מזיק, תאמר לו שיש דיסאינפורמציה. אולי תוכל לעזור ליניב להחליף מצעים בבוקר, הוא בן 22 שיצא מהצבא למיטה ועושה פיפי בלילה. אבל הוא בחור טוב, זו ההשפעה של הגראס עליו. לך, תשאל אותו, תקבל אחלה המלצות.

tiger

New member
הוא פסיכוטי גם בלי כלום(מכיר אותו)

הרבה משוגעים מעשנים גראס ואחר כך מאשימים את הש"ג... זה כמו שבעל מכה יגיד שאם לא האישה המעצבנת הוא היה מגדל פרחים. בטח שמשוגעים יגידו שזה ביגלל הגראס,קודם כל הם משוגעים לא?דבר שני את מי אתה רוצה שהם יאשימו?את הגנים הדפוקים של אמא או אבא שלהם?או את החיים המזורגגים שלהם?בטח שהם מאשימים את הגראס.אתה יודע מה אני אפילו לא בטוח שהם מאשימים את הגראס כמו שאנשים כמוך אוהבים לעשות את זה בישביל כל הסיבות הלא נכונות... t

אלנבי52

New member
חחחחחח איזה פאלצן...

אתה נראה לי יש לך ראש של ילדה קטנה בת 12 שכל מה שנגד החוק הוא נגד עצמה... אז ככה קודם כל זה באמת לא פורם של מסטולים אלה סטלנים (חחחחחחח) ... "אני בחיים לא אעשן..." - אתה סתם אוכל סרט אני מאמין שעוד עם שאלות כאלו אתה תגרר רחוק רחוק מעבר לחסה...:) חחחחחחח סתם אחי זה לא כזה נורא לעומת זאת זה יכול להיות נורא וזה תלוי בהרבה מאוד דברים ולא בדבר אחד ספציפי...

למעלה