למעריצי זינה בלבד

troublemaker

New member
../images/Emo26.gif למעריצי זינה בלבד ../images/Emo70.gif

כיצד לפי דעתכם, צריך להסתיים הפרק האחרון של זינה? *****לא כיצד הוא הסתיים (אני כבר יודע), אלא כיצד הייתם אתם מסיימים אותו. ובכלל, איך הייתם אתם כותבים את הפרק האחרון בסדרה???

canimal

New member
סתם מתוך סקרנות, כשאתה אומר למעריצי

זינה בלבד.. מה עוד אתה מצפה למצוא בפורום הספציפי הזה?

זה קצת קצת ../images/Emo58.gif ../images/Emo70.gif זו דעתי

תראו, הסוף מאוד הרגיז אותי... ולראות אותו זה היה מזעזע... וחוץ מזה, זה לא בדיוק מה שאתם חושבים (מי שרוצה את הסוף המלא - שיפנה אליי בהזדמנות). בכל מקרה, אני לא רציתי שזה ייגמר באיזה צעדה של זינה וגבריאל לעבר השקיעה, כי זה היה מעצבן אותי יותר. אני לא חושבת שהיה צריך לסיים את הסידרה!!! אני לא יודעת מה כן הייתי רוצה שיקרה, אבל בטוח שלא מה שקרה וגם לא אפי אנד... הייתי רוצה איזה משהו כמו... אני אפילו לא יודעת... עכשיו כשאני חושבת על זה לעומק... אולי... תראו, אני חושבת שהיה יכול להיות מגניב אם אלטי הייתה משתנה לטובה (לא טובה מידי!!! חס ושלום!) והייתה מצטרפת לזינה וגב במסעות... או ש... היו צריכים איזה דמות חדשה! הקטע של ה25 שנה מחק לי המון דמויות, והייתי רוצה פרק סיום מפואר במאה הנוכחית!!! כן!!! משהו קטלני בסגנון דז´ה וו, אבל עם כל הדמויות הגדולות... מסיבה ענקית כזאת! נשף תחפושות... אני גרועה בדברים האלה.. שמישהו יפתח רעיון!
מיכלי

canimal

New member
לא ראיתי את העונה השישית ודעתי היא:

שהייתי הורגת או את זינה, או את גבריאל, אבל לא את שתיהן למרות שזה נעשה ויש להן נטיה לחזור מהמתים.. אם היה דרך להרוג אותם כך שהן לא יחזרו אז סבבה. כי זה טוב לסיים סדרה בדרמטיות.

אני בעד סוף דרמטי

אבל להרוג את הגיבורים בסוף סדרה זה לא מומלץ, אז לא הייתי הורגת אף אחת מהן. אולי הייתי מראה אותן בזקנתן ונותנת לצופים, לפנפיקים ואולי לשניים שלושה סרטי טלויזיה להשלים מה קרה בשנים בין לבין. אני אוהבת את הרעיון של לסגור מעגל.
* * * * * * * ומה שכן אהבתי ב-FIN זה את סיום ה"חינוך/חונכות" של גבריאל והגשמת משאלתה מהפרק הראשון - שזינה תיקח אותה איתה ותלמד אותה כל מה שהיא יודעת. עכשיו, אם אפשר היה לעשות את זה בלי לחסל את זינה בשביל זה, זה היה מושלם.

ענבר1

New member
הסוף...הסןף,קשה לי אפילו לחשוב עליו

אני יודעת כול מה שקרה בסוף ואני לא מרוצה בכלל בניגוד לאלעד אני לא תומכת בכול מה שהתסריטאים עושים (לא שיש לי ברירה) אבל הייתי רוצה שיעשו פרק עתידני כזה עם כול הדמויות שיהיה מותח ומרתק שכולם יהנו ויאהבו אותו הסאברים והשיפרים כשקראתי(בטעות) מה קורה בפרק האחרון הייתי בשוק ועד עכשיו 4 חודשים אחרי עדיין לא עיכלתי אני לא יכולה לסבול לראות את זה ,גם בגלל התוכן של הפרקים וגם בגלל שאז אני אבין שזה באמת הסוף....נגמר ואני עדיין לא מוכנה

canimal

New member
פרק עתידני זה באמת סוף.. במיוחד אם

תראו איך הם מתו בזקנתם או משהו.. אבל זה טיפה הורס.. כי זה הסוף-סוף. כלומר, סוף! אין עוד. זה הסוף! שאולי זה משהו שאנחנו רוצים....... אוף אני חושבת שאני צריכה בטריות חדשות

Shenok

New member
../images/Emo6.gif אני אוהב את דרך המחשבה שלך

ואני חייב להגיד שעד לא מזמן חשבתי על סוף שבו המצלמה מתרחקת משתיהן ומתגלה שדה קרב עצום כשהגופות שלהן פשוט נבלעות במסה של הפצועים וההרוגים... חולניות אישית שלי ואני מצטער מראש. אבל
לפני כמה ימים הציעו לי בטעות סוף עוד יותר דרמטי בו שתיהן עדיין חיות אבל בטוחות שהשנייה מתה. כל אחת מהן פונה לדרכה לבד מתוך בטחון שהשנייה אבדה לה לנצח. מזיל דמעה לא?

canimal

New member
ממש אהבתי את הרעיון הראשון שלך

אבל השני פחות כי האכזריות טובה אבל כעיקרון יום אחד הם עלולות לגלות שזה לא נכון וס"ה זה יותר עצוב ממזעזע..

Niff74

New member
../images/Emo54.gif תודה רבה לך גור, שאתה עושה

אאוטינג לרעיונות הזוועתיים האלה שלי... אני אישית הייתי מאושרת אם הסוף לא היה סוגר דבר, אבל גם לא היה שמאלצי מחריד בסגנון "צעידה אל עבר השקיעה, שלובות זרוע". אולי משהו מתובל בחוש ההומור היחודי של הסדרה, בסגנון ה-Uberים של הרק - משהו שיראה איך זינה וגבריאל וכל החבר´ה בעצם חיים בתקופתנו והסדרה היא רק כסות. טיפה בים החוויות האמיתיות שהשתיים עברו במהלך שנות חייהן האינסופיות, בשינויים קלים כמובן... כמובן שהאלים חייבים היו להיות חיים, באיזושהי זהות שתאפשר להם להמשיך לנהל את העולם, לטוב ולרע (תלוי במי מדובר)...

ענבר1

New member
זה הסוף הכי מזעזע ש.....שמעתי מעולם

זה ממש ברוח הטלנובלות כול אחת חושבת שהשניה מתה ודרכיהן נפרדות זה כזה אכזרי וכואב בדימיון שלי אז אם הייתי רואה את זה בעיניים...

מישהי17

New member
מה דעתכם להפוך את הפרק

IDES OF MARCH לפרק הסיום הרישמי? מאז והלאה זה רק הדרדר! יש דרמה יש מתח ויש את יוליוס קיסר מי יכול לבקש יותר?

ares chosen

New member
נכון שבאיחור אבל...../images/Emo13.gif

הסוף שאני הייתי בוחרת... ואני רוצה לציין שאני אישית חושבת שהיה בינהם משהו בעבר שלהם שהוא אימן אותה ואפילו יותר מזה אבל זינה נורא אחר ולכן הסוף של הסידרה (שאני הייתי רוצה) דיי מתבסס על זה אז ככה...: זינה נלחמת בשדה קרב או מה שאתם רוצים... ארס מעורב איכשהו (כאילו דהה.....) נמאס לה ממנו לחלוטין...והיא ממש כמעט הורגת אותו... ואז ארס מתעורר מחלום... מבוהל קצת... ואז אנחנו שומעים ילדה/נערה בערך בגיל 16 ככה...צועקת Ares... you said you´ll prctice with me" ואז ארס עונה בהסכמה... Ok Xena... I´m coming... וזה אומר ש..זה בעצם הנבואה של ארס לחייה של זינה...
כמובן שגם גבי מעורבת בזה...אין לי מושג איך עדיין אבל אני בטוחה שהיא שם...עוזרת לזינה בשדה הקרב...נלחמת לצידה.. וככה בעצם הסידרה היא כמו מעגל כזה... שרון (זו דעתי ב-ל-ב-ד)

למעלה