לקרואאא

aniviel

New member
../images/Emo26.gif לקרואאא

אוקי, אז כידוע לכם (אמור להיות ידוע לכם), המפגש שלנו הוא ביום רביעי הקרוב (ה7 ביולי) ב2 בצהריים בביתי ברעננה. אני אשלח מחר מסרים לכל מי שהביע עניין להגיע למפגש עם הכתובת שלי ואם הוא צריך אז גם הסברים איך להגיע (אני אהיה מחר מחוברת מהצהריים עד הערב אז לא צריכה להיות בעיה לתפוס אותי), ככה שאם יש מישהו שעוד לא הביע עניין, שיגיב להודעה זו.
לירון

לירונה... אל תשלחי לי מסר בגלל:

1. אני יודעת איפה את גרה חחח... 2.אממ אני לא בבית ממחר. חחחח אז חח אני פשוט אגיע אלייך. חחחחח

aniviel

New member
סבבה ../images/Emo6.gif

יא איזה כיף שנראה אותך שוב!
אם את יכולה אז תגיעי אלי לפני 2... אפילו בסביבות 11 או לפני אם את יכולה, אני אסביר לך למה בפרטי

אגולס

New member
לירון, אני מההה זה מצטער,

פשוט לא הצלחתי לדחות את הצו ראשון ביום רביעי. אממ האמת היא שצהל קצת עצבני עלי.. דחיתי אותו פעם והם לא מוכנים לדחות שוב.. סורי.

aniviel

New member
צו ראשון זה בבוקר לא?

אז תגידי אחרי הצו!
אתה לא חייב להיות כאן ב2 בדיוק, אתה יכול להגיע אחר כך

אגולס

New member
קבעו לי לתשע.

בכל מקרה אם אני אספיק כי יש גם את הפסיכוטכני וכל החרא הזה. אבל אולי אני אבוא. אני לא מבטיח.. מה הכתובת?

מיאו=^.^=

שלחתי לך מסר קודם.. איפה זה?איך אני מגיע?? את יודעת אם עוד מישהו בא מהמרכז איזור רחובות?
אוו..מיליאתי אותך בשאלות

aniviel

New member
קיבלתי את המסר...

אני אשלח מחר מסרים עם הוראות איך להגיע ואיפה זה ברעננה

aniviel

New member
אה ו...

לא ידוע לי עם עוד מישהו בא מרחובות, סורי

yogniz

New member
מנמנמ..אני בהתלבטות אם לבוא..

עוד לא הספקתי להשתלב פה בפורום..לא נעים S: שתדעו לכם שבפורום אוונסנס אני מארגן המפגשים הרשמי P:

aniviel

New member
../images/Emo13.gif

אז זאת הזדמנות טובה להשתלב, לפגוש את האנשים פנים מול פנים, אז בטוח אחר כך תרגיש טוב יותר להיות בפורום. לדעתי ממש כדאי לך לבוא.

aniviel

New member
לרגע לא חשבתי אחרת...

חחחח
יא איזה כיף, ואני יוכל לבלבל לך ת'מח עם גארי בערב חחחחח

cobainos

New member
שלחי לי.למרות שלא בטוח שאני אגיע

אתם והרעננה שלכם

למעלה