ל י ק ו פ ן

מצב
הנושא נעול.

ליזט2

New member
../images/Emo26.gifל י ק ו פ ן ../images/Emo36.gif

ל י ק ו פ ן

משהי יודעת משהו לגבי הליקופן דיברו עליו עם אני לא טועה בפורום פוריות אז אתמול קניתי חבילה שמכילה 30 קפליות לחודש ימים (הבנתי שזה עוזר מאוד לבעיות זרע) השאלה שלי היא עם לוקחים את הקפליות במקביל לטיפול או לפני כדי שישפיע קודם ורק אחר כך ללכת לטיפול חדש האמת נורא בא לי לוותר על טיפול החודש אבל אין ברירה ואסור להירדם בשמירה!!! אז בהצלחה לכולנו אתן מדהימות נ.ב תודה רבה על התמיכה שקיבלתי על השלילי יהיה בסדר אני יודעת אבל אין כבר סבלנות (מאפיין את הגיל שלי אני יודעת) אז יום טוב לכולכן מתוקווווווות

זה לא משנה אם במקביל, לפני או אחרי

ל י ק ו פ ן

משהי יודעת משהו לגבי הליקופן דיברו עליו עם אני לא טועה בפורום פוריות אז אתמול קניתי חבילה שמכילה 30 קפליות לחודש ימים (הבנתי שזה עוזר מאוד לבעיות זרע) השאלה שלי היא עם לוקחים את הקפליות במקביל לטיפול או לפני כדי שישפיע קודם ורק אחר כך ללכת לטיפול חדש האמת נורא בא לי לוותר על טיפול החודש אבל אין ברירה ואסור להירדם בשמירה!!! אז בהצלחה לכולנו אתן מדהימות נ.ב תודה רבה על התמיכה שקיבלתי על השלילי יהיה בסדר אני יודעת אבל אין כבר סבלנות (מאפיין את הגיל שלי אני יודעת) אז יום טוב לכולכן מתוקווווווות
זה לא משנה אם במקביל, לפני או אחרי
הטיפול - הרי הזרע נבנה במשך תקופה ארוכה מאוד - יש הטוענים 3 חודשים - ולכן בכל מקרה יכול להיות שרק בעוד 3 חודשים יתחילו לראות תוצאות... כך שאני הייתי מציעה להתחיל ASAP.

אםל2

New member
הרופא שלי ממליץ על ויטמין E

ל י ק ו פ ן

הרופא שלי ממליץ על ויטמין E
גם בעלי החל לקחת ליקופן, בעקבות מה שקראתי בפורום פוריות, וגם כאן, לפני כמה חודשים היתה מישהי שספרה על נפלאות הליקופן (בטיפול שאחרי נטילת הליקופן היא הצליחה) אבל את התוצאות נדע רק בעוד לפחות 3 חודשים. הרופא שלי ממליץ דוקא על ויטמין E. הוא הסביר לנו שויטמין E מסיס בשומן, לעומת הליקופן שמסיס במים, ולכן הספיגה שלו ברקמה שומנית כגון האשכים היא טובה יותר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה