*מאושר* נפתח פורום מכושפות חברתי. אתם מוזמנים לבוא ולהגיב לפתוח שירשורים אופים לחלוטין.
H HuGo Hell New member 30/7/03 #1 ../images/Emo26.gif *מאושר* ../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif נפתח פורום מכושפות חברתי. אתם מוזמנים לבוא ולהגיב לפתוח שירשורים אופים לחלוטין.
../images/Emo26.gif *מאושר* ../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif נפתח פורום מכושפות חברתי. אתם מוזמנים לבוא ולהגיב לפתוח שירשורים אופים לחלוטין.
ה הקוסם השחור New member 30/7/03 #2 אמממ... חשבתי על משו אם אתה המנהל של הפורום, אז למה שלא תוסיף פה טאגליין עם קישורים לכל מיני שטויות?
K Kryptonite New member 30/7/03 #3 טוב נו,../images/Emo168.gif אני מניח שפה אנחנו נפרדים מכם, מגניפים. היה, אה, מאוד... הממ.. מעניין לבלות בחברתכם, בילינו תקופה... אה.. שנזכור. היה שלום
טוב נו,../images/Emo168.gif אני מניח שפה אנחנו נפרדים מכם, מגניפים. היה, אה, מאוד... הממ.. מעניין לבלות בחברתכם, בילינו תקופה... אה.. שנזכור. היה שלום
R RoyalWizard New member 30/7/03 #5 ביי תהנו ../images/Emo3.gif אהה היו רגעים קשים היו רגעים מעצבנים אבל היו בעיקרון רגעים! תהנו בפורום החדש שלכם ששם לא נעצבן אותכם בדיבורינו הלא נעימים לאוזנכם ובעיקרון ביי תהנו
ביי תהנו ../images/Emo3.gif אהה היו רגעים קשים היו רגעים מעצבנים אבל היו בעיקרון רגעים! תהנו בפורום החדש שלכם ששם לא נעצבן אותכם בדיבורינו הלא נעימים לאוזנכם ובעיקרון ביי תהנו
H HuGo Hell New member 30/7/03 #7 we will ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif אבל אני לא מבין למה אני עוד אדום פה? לא שיש לי התנגדות ^^;
we will ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif אבל אני לא מבין למה אני עוד אדום פה? לא שיש לי התנגדות ^^;
H HuGo Hell New member 30/7/03 #10 לא ../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif אני אוהב את האדום. אפרת כנראה שכחה אותו עלי או שהיא פשוט אישה מאוד טובה ושאירה אותו עלי
לא ../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif אני אוהב את האדום. אפרת כנראה שכחה אותו עלי או שהיא פשוט אישה מאוד טובה ושאירה אותו עלי
I II A ChArmeD Girl II New member 30/7/03 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif