זאת מאיה הייתה עכשיו בשלווה?
ס סרטנית נטi New member 10/5/04 #2 מאיה.. משתתפת בסדרה "שלווה" בערוץ 2 ממש עכשיו... בתור ויטני יוסטון...לידיעתכם..
I i D a N 16 New member 10/5/04 #3 כככןןןן!!! גם אני ראיתי!!! איך כיערו אותה!!!!! אבל איזה קוווללל!!!!
ס סרטנית נטi New member 10/5/04 #15 נראה לי ש.. זו לא תהיה הפעם האחרונה שנראה אותה, אלא היא תהיה חלק מהדמויות שם.. אבל הכי קורעת אותי זו זאתי שמעריצה את זוהר ארגוב..חחחחח
נראה לי ש.. זו לא תהיה הפעם האחרונה שנראה אותה, אלא היא תהיה חלק מהדמויות שם.. אבל הכי קורעת אותי זו זאתי שמעריצה את זוהר ארגוב..חחחחח
G Golden apple New member 10/5/04 #4 ../images/Emo73.gif ידעתי../images/Emo70.gif חח... "בתור" ולמה היא כזאת שזופה
Y yoooni New member 10/5/04 #10 לאאא מלא זמן בניתי על לראות אותה שם ודווקא עכשיו ראיתי גיא פינס במקום...
G Golden apple New member 10/5/04 #9 ../images/Emo73.gif היה נחמד, היא ישבה מול הצוות הרפואי. הם כזה דיברו איתה כי היא משוגעת. היא חושבת שהיא ויטני יוסטון ושרה להם ויטני... קטע גדול
../images/Emo73.gif היה נחמד, היא ישבה מול הצוות הרפואי. הם כזה דיברו איתה כי היא משוגעת. היא חושבת שהיא ויטני יוסטון ושרה להם ויטני... קטע גדול
G Golden apple New member 10/5/04 #11 ../images/Emo73.gif עכשיו ראית יוני../images/Emo35.gif הראו אותה שוב...
G Golden apple New member 10/5/04 #13 ../images/Emo73.gif בפעם הרביעית שהראו אותה היא שרה שוב בגינה...