מאמר חדש

King Of Kromags

New member
../images/Emo26.gifמאמר חדש../images/Emo150.gif../images/Emo36.gif../images/Emo103.gif

http://179.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=851&art_id=3 המאמר עוסק בסימון ספוילרים. לפני הקריאה, נא לקרוא את זה: בפעם הראשונה, נסמן במקומכם ספוילר. בפעם השניה, אתם עוד חדשים? ניחא. רק נמחק. בפעם השלישית, אזהרה אחרונה = מחיקה. בפעם הרביעית, הגבלה מהפורום [חסימה], לתקופת זמן מוגבלת של כמה ימים. הבנו?

L i l A L o

New member
או או או איזה לחץ../images/Emo3.gif

נראה לי הגזמת קצת בעניין של הסימון ספיולרים
... אנחנו לא עד כדי כך מספיילרים .
חחח ווי אר גוד פיפול

King Of Kromags

New member
לחוץ?../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

ראית מה "סאם הקוסם" ספיילר לי? את יודעת איזה אירוע חשוב ומרכזי זה? חוץ מזה, אני יודע מלא ספוילרים רק מהודעות לא מסומנות בפורום, אז אל תגידי לי ש*אני לחוץ*.

sweetyheart

New member
שלום לך!

אני דורשת שתענה להודעות האחרונות בשירשור של החידון.... אני כל כך מעוצבנת מהקטע הזה! ניראה לי שאם אתה תקרא כמה מההודעות האחרונות תבין במה מובר...ומדובר על הספויילר... בקיצור---- אני כתבתי ספוילר וסימנתי אותו.... באה אח"כ מישהי והתחילה לצעוק עלי למה רשמתי משהו כל כך חשוב ושהרסתי לה את הסידרה..... אחרי שאני עוד סימנתי את ההודעה!!!! אני דורשת צדק!!!!

h e n y

New member
נו באמת.. תסתכלי למטה

זאת הייתה אי הבנה אחת גדולה...
רשמתי לך תגובה

L i l A L o

New member
טוב סליחה../images/Emo4.gif

לא התכוונתי לפגוע בך או משו... פשוט נראה לי שבזמן האחרון אתה יותר מידי כותב על ספויילרים ודברים כאלה.... טוב אז אני מצטערת טעיתי
וראיתי מה הוא ספיילר
ועכשיו אני מצטרפת למלחמה נגד הספויילרים
(אין פה ספויילר לא לדאוג....) או בעברית תקינה למלחמה נגד ההוגעות שאינן מסומנות כספויילר

frikin shin

New member
אוקיי... אדם אתי ולנשום

ולהוציא אוויר ולנשום... בואנה תירגעו! חחח אם מישהו טועה?! ביג דיל הגזמתם קצת, ואני מצטטת: "ספוילרים. זו כן מילה גסה. / הנהלת הפורום"
בעעע
קראתי שיננתי והבנתי יש לי שאלה: לא מסמנים ספוילר גם לפי עונה? כלומר
2 כלומר, ספוילר לעונה השניה או
3 ספוילר לעונה השלישית וכדומה... לא עושים את זה?
אבל אני לא חושבת שאתם ישר צריכים לחסום כי למישהו יצא ככה בלי כוונה ספויל וברחה לה הר' או להגזים בקיצר... הוכי? תענו לי בבקשה

King Of Kromags

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

4. טווח- חובה לציין טווח כללי. מאחר שיש 2 עונות שונות שלא שודרו עדיין בארץ, חובה לציין ספויילר לאיזו עונה לפחות. מומלץ גם לציין ספויילר למספר/שם הפרק. זאת אומרת -
2/
3

למעלה