מאמר מבית היוצר שלי

../images/Emo26.gifהתלבושת של גבי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

תאמינו או לא, אבל עכשיו אני הולכת לעשות ניתוח על התלבושת המשתנה של גבריאל, מה היא לבשה בכל פרק... אולי גם נעשה אחד על זינה... אבל הנה זה: Sins Of the Past התלבושת הרגילה והמשעממת... חולצה כחולה עם שרוולים ארוכים, וחצאית מחרידה ארוכה בצבע חום בהיר. Chariots of War אותה התלבושת... למרות שזינה לובשת איזשהי שמלה אחרת, גבריאל נשארת עם אותם בגדים... רק נציין שאחרי שזינה נפצעת, רואים את גבריאל לובשת מן מעיל כזה בצבע ירוק כחול מעל החולצה.... Dreamworker פה כבר מתחיל להיות להיות מעניין... לא משנה שבתחילת הפרק היא עם התלבושת הרגילה, פה היא כבר לובשת גם שמלה יפה נורא בצבע לבן, עם נצנצים כאלה, מה שגורם לה להיראות גם יותר כמו נסיכה... Cradle of Hope כרגיל, אותה תלבושת... אבל יש קטע, שכשזינה רוקדת, היא לובשת עליה משהו נוראי ומחריד, מן שק כזה קפוצ´ון.. אבל בפרק הזה השרוולים שלה מתקרצרים, או שהיא מחליפה חולצה... The Path Not Taken אותה תלבושת... יש קטע שהיא נמצאת בתוך סד אז אי אפשר לדעת מה היא לובשת שם... The Reckoning בפרק הזה, מלבד התלבשות הרגילה, היא שוב לובשת איזה עליונית בצבע כחול כהה עם פסים ירוקים בשרוולים. The Titans אותה תלבושת... Prometheus שוב העליונית בצבע הכחול כהה עם הפסים הירוקים... המשך בהודעה הבאה...

../images/Emo26.gifהתלבושת של גבי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif המשך.

Death in Chains לגבי יש תלבושת חדשה! התמונה תצורף, אבל ניתן לתאר אותה: חולצה חומה עם שרוולים קצרים מאוד, איקס בצבע כחול על החזה, עד לסוף החולצה. גם החצאית קצת השתנתה והתקצרה... אך עדיין נשארה בצבע חום. Hooves and Harlots הפרק מתחיל כשגבי בתלבושת הקודמת שלה, החולצה הכחולה הזאת אבל, לא הספקנו להתאושש, וכבר יש לה עוד תלבושת... פה גבי לובשת בגדי אמזונות. חולצת סטרפלס בצבע חום (מה יש לאישה הזאת מהצבע הזה?!) שרשרת כחולה סביב הצוואר, צמידים כאלה ליד הכתפיים, מה שנותן לה מראה סוף סוף של לוחמת, על הזרועות יש לה כאלה דברים מוזרים של לוחמים, כמו שיש לזינה, ולמרות שאני לא מוצאת תמונה שמראה את החלק התחתון שלה, אני רואה שיש לה מעין חגורה כזאת סביב המותניים, ואני מתארת לעצמי שהחצאית בצבע חום, ושהיא קצרה יחסית. The Black Wolf התלבושת החדשה שלה (ע"ע Death in chains) וחוץ מזה, שיש לה גם כובע כחול כזה נורא מזוויע שהיא מחביאה בו את הצ´אקרם. Beware of Greeks Bearing Gifts Athens City Academy of the Performing Bards אותה תלבושת... A Fistful of Dinars אותה תלבושת... אבל יש איזה קטע שהיא שוב מתחפשת ושמה על עצמה שק כזה בצבע חום נורא נורא בהיר. Warrior... Princess Mortal Beloved The Royal Couple of Thieves The Prodigal אותה תלבושת... Altared States אותה תלבושת... חוץ מהקטע שהיא במים... ואי אפשר לדעת מה היא לובשת שם... חחח Ties That Bind אותה תלבושת... The Greater Good מתחיל עם התלבושת המוכרת, אבל פה גבי מקבלת רמה, והולכת על גדול! היא לובשת את התלבושת של זינה... אבל כמובן שהתלבושת "קצת" גדולה עליה... אבל בכל זאת, פרק נהדר, לשמוע את גבי צועקת iyiyiyiyiyiyiyiyiy Callisto Death Mask Is There a Doctor in the House בכולם אותה תלבושת המשך בהודעה הבאה...

התלבושת של גבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עונה שנייה Orphan of War יש לנו שוב תלבושת קבועה חדשה... החולצה הירוקה.. שכחתי איך קוראים לה... יש לה שם אצל הזינאים... לא זוכרת, מישהו בטח יזכיר את זה... בכל מקרה, קיבלנו חולצה חדשה בשני גוונים של ירוק, אחד בהיר, אחד כהה, מעין מחוך קדמי כזה, עם שרוך שמחלק את החולצה לשניים, וככה קושרים אותה. מתחת לזה ידוע לנו שיש מעין עוד חלק בצבע ירוק חום. החצאית הזאת, למרות שהיא חומה ולא מי יודע מה מחמיאה, היא בכל זאת נורא חמודה. מגיעה לגבי עד הברכיים, ויש לה מעין קישוט כזה בחלק למעלה של ריבועים נורא מיוחדים, מה שעושה אותה נורא יפה. Remember Nothing אותה תלבושת מהפרק הקודם, רק שפה, כשזינה מגיעה לעבר שלה, גבריאל שם, לובשת את הבגדים מהעונה הראשונה + יש לה מעין כיסוי ראש כזה בצבע כחול דהוי כזה. אח"כ זינה נותנת לה שמלה של אמא שלה ללבוש... השמלה בצבע כחול בהיר, עם שרוולים נורא מגניבים כאלה, שנראים כמו מחוך עם שרוך כזה... אי אפשר לתאר את זה כל כך, אבל זה נורא יפה. Giant Killer אותה תלבושת... Girls Just Wanna Have Fun מתחיל גם עם התלבושת הקבועה של העונה... אבל אחרי שגבי הופכת לבקאית, אז לא רק שהפנים שלה נהיות לבנות בצורה מפחידה, היא גם לובשת בגדים שחורים נורא מפחידים, ויש לה ציפורניים ארוכות... לא מצאתי תמונה קרובה של הבגדים שלה, אז אני לא ממש יכולה לתאר אותם... Return of Callisto כמו שאמרתי כבר, כשגבי לובשת בגדים לבנים, היא נראית כמו נסיכה. פה אנחנו מוצאים אותה עם שמלת כלה, וגם מן כתר כזה מפרחים בשיער. והיא פשוט מדהימה ככה... אחרי החתונה היא חוזרת לתלבושת הרגילה... בהלוויה של פרדיקוס אי אפשר לראות אם היא לובשת משהו שונה, אבל סביר להניח שכן. Warrior...Princess...Tramp Intimate Stranger Ten Little Warlords A Solstice Carol אותה תלבושת The Xena Scrolls פה גבי לבושה כמו גבר... לא רק שיש קטעים שיש לה סיגר בפה, יש לה גם כובע קסקט ישן, כמו של הבלשים משנות ה20, יש לה בגדים בצבע חאקי, מעליהם ג´קט עור בצבע חום כהה, חגורה חומה, ולא ברור לי ממש אם היא לובשת חצאית או מכנסיים... אבל נראה לי שזה חצאית, ונראה לי שהיא בצבע חאקי כמו החולצה, רק יותר כהה.. Here She Comes Miss Amphipolis שוב תלבושת שונה לחלוטין... כחלק מתחפושת כמובן. כובע כחול, חולצה עם מן צווארון שמגיע לה עד כמעט לראש, בצבעים נוצצים וזוהרים (גרוזיני), ושוב, אני לא כל כך מוצאת תמונה שיש בה את החלק התחתון של התלבושת... אבל נתקע לי גם קצת המחשב, אז אני מבטיחה להמשיך תיכף...

../images/Emo26.gifמאמר מבית היוצר שלי../images/Emo36.gif

החלטתי להפוך את השעמום שלי למאמר... אז גבי וולקאם
את עומדת להיכנס לקטגורית המאמרים את וכל פירטי הלבוש של יוון הקדומה...
חחחחחח זה מצחיק אותי...

למעלה