מבצע חזרה לביה"ס

נועית10

New member
../images/Emo26.gifמבצע חזרה לביה"ס../images/Emo36.gif

פורום נתינה מהלב ופורום למען הקהילה יוצאים במבצע משותף חזרה לביה"ס. שנת הלימודים אוטוטו בפתח ואנו רוצים לסייע לכל הילדים בבתים וגם במוסדות לחזור בשמחה לביה"ס. למען כל אלו שלא יכולים לאפשר לעצמם לרכוש לילדיהם ציוד ותיקים לביה"ס אנו מזמינים אתכם לתרום:
תיקי ביה"ס (יד שנייה במצב טוב או חדשים).
מחברות
עטים
עפרונות
קלסרים
דפדפות
טושים
מחקים
מחדדים
קלמרים
טיפקס
ספרי לימוד וכל ציוד לביה"ס יתקבל בשמחה.
שימו לב
כל מי שמעוניין לתרום מוזמן לפרסם פה בשירשור: נא לציין בבקשה מה התרומה המוצעת למסירה + עיר מגורים
כל מי שזקוק לתרומות, מוזמן לפרסם פה בשירשור: מה הציוד הדרוש לכם, האם הציוד מיועד לבנים או בנות, גלאי הילדים+עיר מגורים(הפרטים חשובים ע"מ שאנשים יוכלו לסייע). תודה ונשמח לשיתוף פעולה

מבצע חזרה לבית הספר

כל ציוד לביהס יתקבל בברכה 5 ילדים 4 מהם בבית הספר הגדולה כיתה יב השני כיתה ט השלישית ז הרביעי כיתה ד הקטנה בגן

נועית10

New member
../images/Emo41.gifבבקשה סיוע לשני בנים חמודים לביה"ס

קיבלתי הבוקר מסר מאישה חמודה שמתביישת לפרסם פה, היא מבקשת סיוע לשניה בניה היא תשמח לתיקים וציוד לביה"ס בן אחד עולה לכיתה ב הבן השני עולה לכיתה ד הם מתגוררים בראש העין מי שירצה לסייע ולתרום אשמח לקשר אותו עימה. תודה

tamidb

New member
באגורה יש פרסומים רבים

לתרומת ילקוטים בעיקר לכיתות נמוכות.

ליאורה39

New member
אני אשמח לקבל ספרי לימוד לכיתה א' לפי הרשימה

לומדים בלי סודות - של מט"ח - חוברת 6-10 הכתב שלי - של מט"ח פשוט חשבון של ד"ר רות שטיינברג ספר ראשון שני ושלישי הוצאת כנרת שקית אביזרים

יש לי בשבילך תיק גב לכיתה א'. יש לך צורך בזה?

זהו תיק אורטופדי ורוד + תמונה של מיני מאוז. תיק שמור, נקי ומכובס.

orit362

New member
אשמח וזקוקה לציוד לבית הספר....

שלושה שהולכים לבית הספר,ילד לכיתה ג,ילדה לכיתה ב,וילדה לכיתה ו.כל דבר יתקבל בברכה אין לי ציוד בכלל,אפילו לא עיפרון,רק תיקים וקלמר לקטנים יש לי.תודה רבה.

דרושים בבקשה לכיתה ג':

עברית- דרך המילים לכיתה ג'. לשון- על קצה הלשון המחודש. מדעים- מדע בעידן טכנולוגי. ( חלק שלישי.) אנגלית-( Freddy and friends. ( ERIK COHEN. חשבון- ה.ש.ב.ח.ה / זוויות ומשולשים/מדידות/ גימטריה וסדר פעולות/מספרים בתחום הרבבה/כפל בתחום הרבבה/חיבור וחיסור בתחום הרבבה/חילוק בתחום המאה. ( אונ' בר אילן.) תודה תודה!!!

נמצאים ברשותי מספר ספרים...

דרך המילים לכיתה ג' מהדורה חדשה-2 ספרים לחיות יחד בישראל לכיתה ג'-2 ספרים עם הזרם לכתות ג-ד-ספר קשרי קיום לכתות ה-ו חוברת עבודה סימנים בדרך -חלק 2 מתמטיקה סדרת שבילים לכיתה ג:חילוק עם שארית בעיות השוואה(כפל וחילוק) שקית אביזרים לכיתה ג'-שבילים המסירה מראשל"צ,תיאום במסרים

נועית10

New member
../images/Emo124.gifלמסירה בבת ים-3 תיקים לבנות

התיקים בצבע ורוד. פרטים בקישוראנא שלחו מסר לתורמת ולא על גבי הפורום, תודה

A N N 7

New member
תודתה תודה ורק תודה לך נועית10

א קיבלתי שוב אימל ממך וגם הראשון עזר שלחת לי את האתר של כול מיני ארגונים ועמותות ויש שם גמ"ח אלוי אני אכתוה להלוואה קטנה כי להסדיר את חוב החשמל בעזרת השם. ורב תודות על הפתיחה של מסר ההודעה על מצבי והרבה אני רואה שמגיבים אני כאן בשמי בשם הבן ובכלל רק מברכת אותך וגם את הבנות האותם אימהות שנותנים מהלב זה מחמם מאוד התרגשתי אני גם אשאל בפורום למוגבלים על מצב שלי בנושא.. החמרת מצב. ויש לי כאן מסר מהלב אני גם רומה לתרום 100 שח לילדים במצוקה שאת באותו נושה עוזרת. בפורום וגם אם אני אקבל מהשוק משהו ולא חייב הכי חייב זו תרומתי. נועית10 אני פעם נתתי את כול מה שהיה לי לתת ולי תמיד האחרונה תביני זה כשהיה לי את כוחי הרב. את עוד תכרי אותי. אם כמובן זה בסדר... והמתוקה מימי יש רק אחת רוצה לתת גישור עם כול מי שרוצה לעזור לי. וכך אני יכולה למסור את המעת 100שח להעביר לך זה בטוח אני ללא רק למעני כאן אם יש והיה בידי מה למסור תהייה זו גם מסימתי. ושוב תודה על הכול לך למימי לטליW ולכול אחת כאן בשמה. אני יודעת במסרים של הודעות קטנותאין צורך להעריך במילים אבל אני כך מרגישה פעם ראשונה. שוב תודה

נועית10

New member
../images/Emo140.gifחני יקרה את אישה נפלאה

בכסף תפנקי את הנכד שלך וזאת תהיה שמחה כפולה בשבילך וגם בשביל הבן והנכד. אל תעבירי לנו כסף כי אנחנו מסתדרים פה ולא רוצים לקחת כסף מאף אחד ועד תחילת השנה הכל יהיה בסדר נארגן את כולם לבית ספר. אנחנו מעריכים את הרצון שלך לתרום אבל בכסף כדאי שתפנקי את הנכד או הבן.

Digi Lista

New member
למסירה-ילקוט ביה"ס וקלמר.

הילקוט עם גב קשיח בצבע כחול עם ציור לילדים שכרגע אני לא זוכרת אותו,שימש את אחי הקטן כשלוש שנים וממש עכשיו אחי החליט שהספיק לו והוא רוצה לקראת העלייה לכיתה ה' תיק חדש ולתרום את הישן. כמו כן יש גם את הקלמר הישן שלו(הוא לא לידי כרגע ככה שאני לא יכולה לתאר אותו) בגלל שאתמול הוא קיבל מתנה מהמשפחה קלמר חדש,ויש גם כמה זוגות נעלי ספורט לתרומה. אעלה תמונות של הכול בקרוב ותראו אם מתאים למישהו. בהמשך כנראה יהיה לנו לתרום גם תיק אדום לבן של חברת "לי קופר" שמתאים לתלמידים מעל היסודי(לדעתי),הוא שימש אותי בשנתיים של השירות לאומי שעכשיו עומדות להסתיים רשמית והוא במצב קצת פחות טוב מהתיק של אחי אך עדיין הוא אחד התיקים האהובים עליי,אבל זה עוד לא סגור סופית-צריך קודם לרוקן אותו ולכבס אותו ואז לראות באמת באיזה מצב הוא ואם אני אתרום אותו או אקח אותו לשנה נוספת בגלל אהבתי אליו...

2 תיקי מודן וקלגב לבנות למסירה

תיק טוויטי ותיק בראץ(היה של הבת של הדג של נועה ושרת נאמנה את הבת שלי). שני התיקים מכובסים ובמצב מעולה. יש לי אפשרות לשנע השבוע לאזור השרון.

שוקולתה

New member
מימי מקסימה זה מתאים לכיתה ח

ניראה לך . ועם לא אז למי יש תיק לךגב גם לחטיבה ביניים וגם לעוד אחת בצבא תיק גב .

חן1

New member
יש לי שני קלמרים ונילון שקוף לעטיפת ספרים

קלמר אחד שחור של לי קופר עם שלושה תאים (כמעט חדש) וקלמר אחד כחול, גם עם תאים וגם כמעט חדש. וגם כמו גלילים של נילון לעטיפת ספרים.

למעלה