מבצע פ33ה

nIcKiTa

New member
הרעיון הכי שוווווה למושמוש!

דבר ראשון למדריכים עצלנים: כחו 3 חניכות (אחריות) טוף אז ככה: הן עוברות בבתים של כל ילדי הקבוצה, ומבקשים מהאמהות לכתוב לילה\בוקר טוב לילדים\ות שלה אז בלילה לפני שישנים\בבוקר ישר שהם מתעוררים מביאים להם את הפתק הזה... (אם סוכריה) חברות שלי עשו את זה בטיול פסח (שימושי יותר במחנ"ק) וזה מה זה כיפי לקבל את זה.. רק תתחשבו בגילאים.. זה מגניב עד גיל מסויים :)
יו חן

../images/Emo26.gifמבצע פ33ה../images/Emo36.gif

כל אחד כותב רעיון למושמוש שהוא ממציא! ואני וענת נדבר ונראה של מי הכי מגניב נא לשרשר פה!!! ותכתבו באמת!

anat113

New member
טוב, עם אני ...

מכינה מושמושים עכשיו אני כבר אכתוב מה אני עושה, רעיון פרטי שלי
בכל מקרה. לכחתי פימו , (אני מקווה שאתם יודעים מה זה...) עשיתי צורה של נעל ממש יפה, שרפתי אותה (בתנור..) ואז היא נהייתה קשה, כמו פלסטיק. עשיתי חור אחד למעלה, חור אחד למטה. באחור למעלה חיברתי חוט שמשון כדי לחבר על הצוור. ובחור שלמטה חיברתי חוט דק יותר, ועליו הדבקתי מדבקה וכתבתי "שתיהיה לך הליכה נעימה וקלה" וצירתי סמיילי
אני יודעת שקשה לתאר איך זה נראה... אבל תנסו. ענת

anat113

New member
היה לי כעב ראש אתמול,

וגם היום, וחוץ מזה היום, עם הייתי הולת לבצפר הייתי לומדת רק שעה, טקס, סרט מועצת תלמידים ועוד שטויות אז אני בבית...
אני הולכת עוד חצי שעה לקנות עם החברים שלי את האוכל לטיול... יאללה ביי ענת

לי יש משהו אבל זה לחניכים קטנים

ושרואים פוקימון. לקחת כדור קלקר צובעים חצי אדום וקו שחור, לוקחים משהו חד ועושים חור ואז משחילים חוט ואז יש שרשרת של הכדור של פוקימון ונגיד אפשר לכתוב ___ צאו(כאילו נגיד "שבט הדר צאו) וזה מלהיב את כל הילדים הקטנים שרואים את זה

יש לי, יש לי,יש לי ...פאהההה!

סתם.... כרגע עשיתי אותו והוא יוצא ממש ממש ממש חמוד אז ככה! "מיצרכים": -קלטת וידאו הרוסה(או שתיגנבו לאחים שלכם איזה "בת הים הקטנה "או משהו כזה).... -"עט" טיפקסאו טוש כסף\זהב... -מיספריים -דבק מהיר -נצנצים נידבקים(כמו בתוך עט כזה...) -וזהו!אה...והמון סבלנות! הוראות הכנה:תישברו תקלטת ותוציאו ממנה את הסרט (כמו שיש לקלטות לטיפ),תיגזרו את הסרט לאורך של הצאוור וקצת יותר...,ואז תיכתבו באמצע משהו כמו"אתגר" עולה!!! או משהו כזה.(עם הטוש כסף,זהב או הטיפקס-מה שבחרתם...)ותקשטו בנצנצים את כל המיסביב או שבכלל תיכתבו איתם על הסרט,תסימו ליבוש ו.....טדם יש לכם שרשרת מגניבית לצוואר(קושרים את זה בעצמו).....נו מה דעתכם??????????? בה ביי -שוגשוגית!

noa_n

New member
סליחה שאני כותבת קצת באיחור אבל...

המחשב שלי החליט לא לעבוד מיום רביעי שעבר עד היום... אז בקיצור יש לי הרבה רעיונות וגם בטיול פתיחת קורס הייתי בצוות צו´פרים אז אני אספר מה עשינו, ומה זה השקענו עשינו מלא מלא צ´ופרים... אז אני לא ממש עונה על השאלה, אלא מספרת על הצ´ופרים שהכנו בטיול, כי אני ממש מתלהבת מהם... אז ככה, לקחנו מקלות ארטיק ציבעוניים עבים, והדבקנו עליהם עיגולים כאלו מניירות קרפ, בצבעים אדום צהוב ירוק, יעני רמזור, ואת האדום עשינו הכי גדול, וכתבנו "עצירה ראשונה, תהנו..." וחילקנו את זה בעצירה הראשונה שלנו, (דההה...) זה צ´ופר לא כל-כך יפה אבל נעבור הלאה... עשינו סרטים לראש מנייר כסף (תיצחקו כמה שבא לכם, יצא מהמם... הרבה יותר יפה מבריסטול\סול\מפל) וחיברנו להם מנקי מקטרות ירוקים ופומפונים ירוקים בקצוות ולפומפונים הידבקנו עיניים זזות, יעני מחושים עם עיניים, יצא ממש חמוד!!! בבוקר חילקנו ריבועים מסול שתוב עליהם "את שקמה (השבט שלנו) לא רק רואים אלא גם שומעים" והיו מודבקות עיניים זזות על הסול, שהיה קשור לחוט שחיבר את זה ליד - יעני צמיד, ועל החוט היו שני פעמונים גדולים כאלו ככה שכל תזוזה של היה שמעו את הרעש שלהם. זה אולי לא ממש מקורי אבל חמוד...! עוד משהו לא כל-כך מקורי שחילקנו היה סרטים לשיער שעליהם היה כתוב "שקמה" אבל זה היה יפה, כי כולם הלכו עם זה. ועכשיו הצ´ופר הכי שווה בעולם, לוקחים את השמות של כל האנשים בגדוד, ולכל אחד עושים את השם מפנטזיה... יודעים מה זה נכון? החומר הזה שטובלים בו חוטי ברזל ואז הם יוצאים עם מעיין ניילון שקוף ציבעוני... בקיצור זה צ´ופר יפה לאללה, אבל דורש ים השקעה, כולם ממש ממש התלהבו ממנו, ותלו אותו על הצוואר ועל התיקים. והצ´ופר האחרון שחילקנו שגם היה חמוד היה בלון שהדבקנו לו עיניים זזות, עשינו לו שיער מנוצות, ועליו היה כתוב "שלא ייתנפח לכם הראש". אותו חילקנו בשיחת משוב המשעממת והארוכה רצח שעשו לנו אחרי הטיול, זה יצא במיקרה שהייתה את השיחה הזו, אבל זה היה ממש ממש מיתלבש... וכולם מה זה צחקו מיזה... זהו... אני מקווה שלא ייבשתי אתכם, ומודיעה שזו ההודעה הארוכה ביותר שכתבתי בחיים, נועה. שבט שיקמה המעצמה הירוקה!

למעלה