מה אתם אומרים על לורלי בל...?

Pete® Pan

New member
../images/Emo26.gifמה אתם אומרים על לורלי בל...?

מה דעתכם על לורלי בל? אני מדבר אתכם על השחקנית, לא על הדמות שבסידרה... לדעתי היא שחקנית ממש טובה... היא וויקטוריה בוכות הכי אותנטי לדעתי... היא יפייפיה, חמודה, משחקת מדהים... היא בוכה אותנטי, צוחקת אותנטי... יש לה הבעות פנים שמצליחות להעביר משפטים שלמים מבלי שהיא אפילו תפתח את הפה... יש לה את הפרצוף לאומץ, פרצוף לרוך, פרצוף לכעס ולאהבה ולשנאה... היא ממש מעבירה את מה שהיא צריכה להעביר בצורה הקולחת ביותר שיש...! שחר טוען שאם היא לא הייתה הבת של הבוס, היא לא הייתה ממשיכה לשחק בסידרה כ"כ הרבה זמן... אני ממש לא חושב ככה, לדעתי זה ממש לא נכון... לדעתי גם הדמות ממש לא מיותרת... (!) בחורה טובה, עוזרת לכולם, מעמידה במקום את מייקל (מישהו צריך להוות לו קונטרה, לא?) ו.... יש הרבה פוטנציאל לדברים טובים איתה... זה שהיא ה"מסכנה" תמיד, אפשר להגיד על הרבה דמויות בסידרה... הרי חייבת להיות דמות טובה בשביל שתספוג רוע מדמות אחרת... אין אפשרות אחרת... יש דמות שמאירה דמויות אחרות באור כזה או אחר ויש דמות עצמאית שמספרת את סיפורה... שני סוגי הדמויות חשובים ביותר... ומי היה "מאיר" את מייקל, למשל, אם כריסטין לא הייתה בסידרה? - תחשבו על זה - אין "מייקל" בלי "כריסטין"! פשוט אין! מה אתם חושבים? רוני

The Abbott Girl

New member
לורליי בל ../images/Emo72.gif

אני מצטרפת להנחה שאם היא לא היתה הבת של... היא לא היתה מגיעה לאן שהיא הגיעה היום... את הדמות אני בכלל לא אוהבת לדעתי היא מיותרת לחלוטין, אבל עכשיו עם ההתפתחות החדשה על מייקל יש טיפה יותר עניין. והא כן, אני לא אוהבת את המשחק שלה.

Dawn12

New member
אני לא אוהב את המשחק שלה

ובהרבה מהסצינות שלה אי אפשר בכלל לקרוא למה שהיא עושה "משחק" לדעתי. יש לה תמיד הבעת פנים קפואה כזאת שמקשה מאוד להתחבר אליה (בניגוד מוחלט לויקי, אם כבר היא עלתה בהודעה). בכי אותנטי? אולי, אבל אחרי כל כך הרבה שנים בסבון זה היה עצוב מאוד אם היא לא היתה יודעת לפחות לבכות. מה גם שהבכי שלה כבר ממש לא משפיע עלי כי אתם יודעים איך זה - כריסטין תמיד בוכה, תמיד קשה לה ותמיד משתבש לה - אז שתבכה. "זה שהיא ה"מסכנה" תמיד, אפשר להגיד על הרבה דמויות בסידרה" - אני לא מצליח לחשוב על דמות אחת בג'נואה סיטי (ולדעתי בכל עולם הסבון) שאפשר להגיד עליה שהיא כמו כריס בעניין הזה. בעניין מייקל - שוב, אני לגמרי לא מסכים. בטח שיש מייקל בלי כריסטין! וחבל שאין יותר ממנו בלעדיה. מייקל אמנם נכנס לסדרה כחלק מסיפור עם כריס (סיפור שנועד כמובן לגרום לצופים לרחם עליה בפעם המי-יודע-כמה) אבל הוא ממש לא צריך אותה או את לורליי כדי ש"יאירו" אותו. ההבדלים הניכרים ברמות המשחק שלהם כל כך בולטים בסצינות שהם חולקים שלפעמים זה פשוט מביך. מייקל היה כבר מעורב בכמה סיפורים שלא כללו את כריס (פיליס, ג'ק ובראד, גרייס ואליס) וזה עשה רק טוב לדמות שלו. עד כמה שיש לסיפור הנוכחי שלו ושל כריס פוטנציאל - בסופו של דבר - הוא מתבזבז עליה. על יופי אני לא אתווכח כי זה באמת עניין של טעם (היא לא הטעם שלי). אני חושב שאפשר להגיד שחל שיפור אצלה גם בהופעה החיצונית וגם ברמת המשחק במהלך השנים, אבל היא עדיין לא מתקרבת להיות שחקנית טובה. בשורה התחתונה, שחקנית ברמה שלה לא היתה שורדת בצח"מ כל כך הרבה שנים אם לא היו לה קשרים למעלה.

אני אומרת ש...

לפני שהיא הפכה להיות עורכת דין היא היתה הרבה פחות משעממת. כשהיא היתה דוגמנית והיתה חברה של דני ופיליפ לסירוגין היא היתה נראית בחורה נורמלית לחלוטין.

junny

New member
אני ברגשות מעורבים לגביה

מאוד אהבתי אותה בעבר, היא ונינה גרמו לי להתמכר לסדרה.. בתקופה שנינה הפילה את הבן של ראיין אני חושבת (?? לא זוכרת בדיוק את הסיפור.. נמחקו לי כמה תאים במוח..) היא היתה אז נערה מקסימה ומאוד אהבתי את הדמות שלה, המבולבלת, הטובה וקצת סוררת, לפחות ככה היא נראתה לי לדני היא מאוד לא התאימה אומנם הוא עשה לה מאוד טוב כי הוא הכניס בה קצת פלפל אבל היא סירסה אותו והפכה אותו לאדם רציני, שהוא היה עם פיליס היה בו קצת יותר אקשן. היום שהיא ופול ביחד הם משעממים מאוד!!! lovy davy כאלה, אפילו עכשיו שהם רבים, ואז מרי נכנסת עם הצלעות טלה שלה קיטש שקצת גדול עלי

תתש

New member
היי אני חדש פה../images/Emo24.gif

קוראים לי תומר ואני בן 16 ולעדתי לורלי בל היא שחקנית טובה עם דמות גרועה ואת זה אפשר תמיד לשפר (בעזרתו של אבא)

Dawn12

New member
וולקאם! ../images/Emo24.gif

התאקלמות מהירה!
כמה שנים אתה צופה בסדרה?

Pete® Pan

New member
ברוך הבא...!!!

ממתי אתה צופה בסידרה? מממ... מה שאת\ם לא מבינים זה שבסידרה כזו וותיקה וארוכה, הרבה ממנה הופך להיות אורח-חיים... נכון שצריך להחזיק את קהל הצופים מרותק, אבל צריך גם דמויות מאירות שיהוו "קאונטר" לדמויות אחרות... כריסטין היא לא תמיד המסכנה... היא לפעמים המנצחת, עורכת דין מצליחה שהצליחה (ועוד תצליח) להפוך עולמות בעולם... היא בחורה עם אידיאולוגיה, עם ערכים, היא זו שמווסתת את העניינים בהרבה פעמים... בקיצור, יש פונטנציאל, עכשיו רק צריך להעיר אותו... (אני לא אומר שהוא רדום, אני רק אומר ש... היא ממש לא שם רק בגלל אבא שלה!)

ים כחול

New member
פעם ממש אהבתי אותה.....

היום אני קולטת בה צדדים לא נעימים ... היא ופול באמת מיזוג מרדים מאד !!!!!!!!!
הייתי רוצה לזעזע את פול עם סצינה לוהטת שלה ושל מייקל ואחרי זה לזעזע אותה עם סצינה של מייקל עם פיליס עם מבט מנצח של פיליס המדהימה. ובסוף לזעזע את כולם עם סצינה שלי של מייקל ושל פיליס יחד
חייבים אקשןןןןןןןן הסדרה קצת מרדימה לאחרונה

kawa

New member
שחקנית גרועה ומזוייפת כמו מרבית

שחקני הסדרה לטעמי השחקנים בסדרה מדקלמים טקסטים ומשחקים, ורואים שזה כל כך מזוייף. אחת השחקניות הטובות ביותר לטעמי היא פיליס ששיחקה את ה'מופרעת' בצורה כל כך מדהימה. הקטע המפגר ב YR שלעיתים הטקסטים של השחקנים הם מזוייפים כל כך, דברים שאנשים לא אומרים במציאות כמו למשל שויקטוריה מנשקת את גארי ואומרת לו משהו כמו 'אני אתן לך ציון' או "הציון שלך הוא 10 אבל יש מקום לשיפור" בנימה צבועה כזאת אנשים שמתנשקים בחיים לא אומרים אחד לשני: "הציון שלך הוא 10 אבל אתה צריך להשתפר" זה מזוייף ומלאכותי!

למעלה