מה זו התופעה הזאת?

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo26.gifמה זו התופעה הזאת?

ממתי פריקים,פאנקיסטים מה שזה יהיה שומעים אבריל לאבין איך שרושמים את זה ...איך הם רואים בזה רוק,גיטרות,שירים!!! הקיצר זה קצת מוזר לי כי אני מכירה אנשים שבאמת היו צוחקים על הדברים האלה ועכשיו הם חלק מזה ,הם גם שומעים דה קולינג ,נותרתי לבד !!!!

BlueBeIl

New member
באמת?../images/Emo142.gif

אני חשבתי שהיא היחידה שחושבת שפריקים ופאנקים מעריצים אותה.... נתקלתי רק בבלקרית אחת שהעריצה אותה, אבל היא הייתה סתם ילדה משונה להפליא. השירים שלה כל כך מטומטמים. אנשים חושבים שיש להם מסר... איזה בדיוק?? אם יש לך חבר פאנק והחברות הפרחות שלך שונאות אותו כי הוא לא מאגניב אל תעזבי אותו כי עוד כמה שנים הוא יהיה בMTV ואז הוא יהיה הכי מאגניב והפרחות חברות שלך יעריצו אותו? וואו.... חינוכי.
לדה קולינג יש שירים נסבלים.... אבל הם גם זבל MTV שכזה. הם לא היה מצליחים אם לסולם לא היה את המראה הזה....

firerez

New member
זה הקטע

שפריקים הם באמת עם מוזר ככה שאי אפשר לדעת אבל רובם לא שומעים אבריל לבין או לאבין ואלה שכן בטח גם שומעים עוד כול מיני כאלה מה שאומר שהן סתם וואניביז עכשיו בקשר לפאנקסיטים חחחח שום פאנק שמכבד עצמו לא היה שומע אבריל לאבין ואם כן אז הוא ממש לא פאנק כי זה נוגד את כול מה שהוא מאמין . ומשמעות יש לה בשרים כול כול שיר אחר של זמרי פופ וכאלה בעיקרון השירים שלהם לא כאלה גרועים פשוט כול שיר נשמע אותו הדבר התוכן שלו הוא הוא תוכן והם בעצמם קופים במיוחד אבריל .

hgvrycuihnhuyb

New member
ועוד משהו היא חידשה את באסקט קייס..

מה אתם אומרים על זה היא חיללה את השיר גם עשתה חידוש לknoking on heavns door לא מספיק היא גם הייתה באייקון של מטאליקה ושרה שיר שלהם מ-1997 שכחתי איך קוריאם לו הקיצר למה ?מה זה ההתעללות הזאת? תחדשי שירים של מדונה או משהו כזה ...איזה זוועה ,הרסה לי את השירים...

z O e i

New member
מההההההההההההה???

היא חידשה בסקט קייס וגאנס?! O___o הו מיי גאדדד... מי היא חושבת שהיא?!?!?! יווו פוזרית דפוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(מצטערת, אני לא קשורה לפורום רק מציצה פה לפעמים אבל הייתי חיבת להגיב....) (מזעזע...)

Yodi Paparnuk

New member
כל מי שאוהב אותה ../images/Emo19.gif

חייב להיות ממש טיפש. היא סתם טיפשה קטנטונת (משהו בין מטר וחצי למטר חמישים ושתיים), שמצאה לעצמה כמה נגנים ועכשיו היא ממש מגניבה בעיניי עצמה. אז יש אנשים שאוהבים אותה. זכותם. זכותם הלא מובנת בצורה דוחה ביותר. אבל זכותם. אז מה אם יש להם אייקיו חד ספרתי?!

z O e i

New member
חח ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif נכון... זכותם...

אבל בכל זאת.... מה היא מחדשת שיר של רובים ושושנים???! מאיפה החוצפה??? גאאאדדדד...

z O e i

New member
טוב לא תמיד זה נשמע כאילו אין לי חי

ים. הממ אני לירון ביי דה וואי. ננצל את ההזדמנות ונצטרף

Yodi Paparnuk

New member
הייי.... ../images/Emo19.gif

זה לא נחמד... אני רק ניסיתי להיות נחמדה... למה את כל הזמן כותבת "מרוצה?!"?

אתם צודקים- אבריל זה באמת גרוע!!

אבל הקטע עם הפריקים וזה זה טיפשי- זה לא קשור למה שהם שומעים אפשר להיות "פריק" ולשמוע בריטני כעיקרון אבלל זה נוגד את רוב הערכים שלהם, שלנו, בלה בלה בלה.... "ערכים" חוצמזהההה knocking on heavens doors זה לא של גנז במקור!!!!@ זה של בוב דילן זתאומרת שהיא העליבה את בוב דילן.ץ.... וגרין דיי וגם את גנז קצת.............. טוב בכל אאופן היא דפוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yodi Paparnuk

New member
אני די משוכנעת ../images/Emo19.gif

שכל הפורום מסכים על זה שהיא דפוקה (מי שלא מסכים חייב להיות ממש טיפש) וד"א אני מאוד מרוצה!!!!!!

cfan

New member
כן..

אני שונאת את אבריל לאבין, היא חושבת שהיא פאנקיסטית או משהו ובכתבה שקראתי במעריב לנוער נראה לי היה רשום שהיא מגדירה את עצמה כפאנקיסטית, זה ממש מעורר רחמים, אני אישית לא נתקלתי בשום פאנקיסט או פריק שאוהב אותה..

Death Girl

New member
אני מסכימה...

כן...גם אני מסכימה...! לפעמים היא יכולה לשגע ת'שכל מכל השטויות שלה... וזה לא יפה לצחוק על אנשים נמוכים ..אז מה...גם אני נמוכה..!!ררר....

Yodi Paparnuk

New member
גם אני נמוכה! ../images/Emo19.gif

הקטע זה שהיא אפילו יותר נמוכה ממני וזה קשה ובשביל אדם לא כל כך גדול היא מתנהגת כאילו היא חשובה מאוד!

firerez

New member
אין שום קשר

בין גובה לבין חשיבות או כול דבר אחר בן אדם יכול להיות ענק ופחדן מוות וכאלה או להפך (נמוך ואמיץ מאוד וכאלה) ויש דוגמאות רבות לזה ככה שהגובה ממש לא חשוב . צריך לצחוק אליה אל דברים אחרים זה לא שחסר!!!

למעלה