מילות מפתח במאטריקס

NeO OsHrAT

New member
דע את עצמך

אאאאא! חתיכה הנביאה...................................... יש לי עוד כל כך הרבההההההה... אבל אין כח..... תקראו את התרמית של הפאבים שכתבתי! סקוב. ניאו אושרת.

IC4

New member
אנחנו לא משחררים אותם אחרי גיל מסוי

ם ההוכחה שמורפיוס פדופיל

Master Boo

New member
-

You have the look of a man who accepts what he sees, because he´s expecting to wake up משום מה זה לא נשמע לי נכון תחבירית... לא נורא- הבנתם את הרעיון...

IC4

New member
בדיוק מה שאני אמור להגיד לך

הסבר עצמך ... למה בחרת במשפט הזה מה אתה רואה בו מה הוא אומר בשבילך או בשביל אחרים גם ששמו לב אליו

Master Boo

New member
אוקיי...

קודם כל, עכשיו שאני חושב על זה- אין לי מושג למה כתבתי לך להסביר את עצמך... מה כל כך לא מובן במה שאמרת?? ראבק... כנראה הייתי תחת השפעה של משהו... *אהם* מי? מה? איפה? בכל אופן- קודם כל, אני מת על המשפט הזה בגלל איך שמורפיוס אומר אותו, בנימה מאטריקסית שכזו. וחוצמזה- עזוב את כמה שזה נכון לגבי המציאות שכרגע ניו חי בה, אבל זה מן פשט שהפך די ל"דרך חיים" אצלי- אל תקבל דברים כפי שהם נראים, אל תגיד, כמו שמישהו אמר כאן הרבה, "תתרגל". להפך- תשנה! אל תתעסק בדברים הקטנים- בסופו של דבר אתה תתעורר ותגלה שבזבזת את כל החיים שלך... תזרום עם מה שהעולם מביא לך. ולסיכום- תתעודד! מחר יכל להיות רע יותר! וזהו, פחות או יותר...

מאטריקס

New member
או יש הרבה... אך אכתוב רק אחד...

There Is No Spoon זה הילד הזה אמר, נו, זה שנראה כמו האיש שהיה פעם בכריכת העיתון "PC מדיה"...

inteli

New member
...........................

"do you belive in faith , neo?" "no" "why not?" "because i dont like the idea that im not in control of my life..." "i know exactly wat you mean"

למעלה