מישהו ראה

יעליק27

New member
../images/Emo26.gifמישהו ראה../images/Emo36.gif

את הכתבה בynet, הידיים שלי ממש רועדות הם כותבים שלא תהיה הגבלה בטיפולים, זה בוטל
אני מקווה כל כך שזה נכון, שכחתי אפילו להוסיף קישור אבל זה ממש כתוב שם, שחור על גבי לבן

יעליק27

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקישור../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2757979,00.html

גליxx

New member
זאת כתבה ישנה

מה-16/9 ואמרו אחר כך שזה לא נכון או דיסאינפורמציה

ומעבר לכך

באותה כתבה גם מדובר על אישור הגדלת הקיצוץ של מיליארד + ש"ח וכזכור את הקיצוץ הזה מקצצים כך שכל מה שלכאורה ירד מהקיצוצים חוזר לו בשקט בדלת האחורית עד אשר אין חוק חתום יש לראות בהמלצות לפגוע בזכות להורות כהמלצה ממומשת

והנה הכתבה שלאחריה יהיה המבחן

היום הצבעה בממשלה על התקציב וזו תהיה הזדמנות ראשונה לראות האם ואיך מטופל רואה הממשלה את הזכות שלה לפגוע בזכות להורות

הציון במבחן - 0 !

הנה סיכום ההצבעה בסל התרופות נותר הקיצוץ המוצע בעינו משמע הקיצוץ בנושא ההפריות נותר בעינו כחלק מהצעת החוק לתקציב

רחל5

New member
והנושא שלנו לא מוזכר במילה

נראה לי שהגיע הזמן להזכיר לדני נווה שאנחנו קיימים. עוד לא התפגרנו מדאגה.

neta2

New member
רגע, לא מוזכר כלל הנושא שלנו

מה זה אומר? אולי זו בשורה טובה? ן נטע שככ מיואשת ומנסה להאחז במשון

kasa

New member
מה זה אומר ?!

שאנחנו נחשפים פחות מדי, מתראיינים מעט מדי, כועסים בשקט מדי, מנהלים מאבק שקט ואינטליגנטי, בלתי נראה ובלתי נשמע (לפחות בצינורות התקשורת המקובלים). ואני חלילה לא אומרת זאת בביקורת, כי גם אני עצמי מרגישה קצת בין הפטיש לסדן. מצד אחד, רוצה לזעוק ולצעוק, בכל רשת אפשרית, (ויודעת שרק זה, יביא התייחסות כלשהיא לבעייתנו), ומצד שני, מודה שאני ממש לא ששה לדבר על בעיותיי הרפואיות עם כל עם ישראל, אשתו, ואחותו.
תראי איזה רעש עושים עובדי הנמלים. כל היום מתראיינים, צועקים, ובסוף - עוד מוזמנים למו"מ ע"י שר האוצר. אולי נזמין את פרופ' דור או משיח להתארח פה בפורום כדי שנדע עד כמה הם בכלל בעניינים ולאן נושבת הרוח ?!

המלכוד משולש

1. בנק המרואיינים דליל מאוד. בעיקר בשל חוסר הנכונות להחשף. 2. העיתונים מתלהבים מנושא חדש. וברגע שהנושא כבר עלה מספר פעמים הם מסרבים להעלותו שוב. כבר היו מקרים לא מעטים שהם בילו ראיונות כי העיתון/ערוץ המתחרה סקר את הנושא לפניהם. 3. אין לנו שום דרך לפגוע בבטן של אף פקיד אוצר דרך יבלות הציבור. הרי לא נכריז על חודש ללא הפריות בארץ. אני, ואני בכך מייצג דעות של נוספים בצוות שמקצועם הוא תקשורת, משווה את ההד התקשורתי הנדרש לריצת מרתון. חייבים לחלק כוחות והד תקשורתי לאורך כל המסלול. אסור לשרוף תחמושת מוקדם מדי. ובו זמנית אין טעם לאגור יותר מדי.

מאיו

New member
אני מוכנה להתראיין אבל זה לא יעזור

כי ההריון הראשון הושג אחרי 4 טיפולים והשני בטיפול הראשון (אם לא סופרים את המוקפאים)

עמית@

New member
הבעיה היא בעיקר בעייה- 2

נמאס- כולם אומרים לי "מה- שוב פעם הפריות"?? אנחנו לא יכולים לשבות- לא יכולים לשתק משהו- כי אנחנו לא סקטור ספציפי (מקור הכוח אבל גם מקור חולשה) העיתונים פשוט לא מספיק מתעניינים- אנחנו לא צהובים מספיק (את רואה שמה שכן עולה הוא בעיקר סיפורי קיצון, וזה לאו דווקא לטובתנו, כי זה מחזק את דעת הציבור שמדובר בקפריזות קיצוניות
) חוצמיזה- יש דברים בתכנון ובעשייה, אבל זה קשה מאוד.

אני מוכנה להתראיין!

ואני גם חושבת שאנחנו דוגמא טובה! אני פנויה עד ה-14 לאוקטובר (אל תשאלו למה, זו הפתעה
).

kasa

New member
ככל שאני חושבת על זה יותר, וככל

שאני רואה את אופי ההישגים במשק - נדמה לי שהיכולת שלנו (כגוף), להשיג משהו - קטנה ביותר. אין לנו יכולת להשבית שום דבר. אין לנו כוח פוליטי. אין לנו כוח אלקטורלי אפילו. אין לנו שום יכולת לפעול ולהשפיע על מהלך ההחלטות במשק. היכולת היחידה להשפיע על קבלת ההחלטות בעניין טיפולי הפוריות היא יכולתם של הרופאים העוסקים בדבר, או פוליטיקאים שהעניין בדמם. צר לי להביע עמדה כל-כך פסימית לגבי הפעילות הוולנטרית הזאת, אבל אני באמת חושבת שהדרך היחידה לשנות את התמונה היא בדרך של אנשי מקצוע ורופאים שיפעילו את לחציהם בדרגים הנכונים, שאינם אפשריים עבור התארגנות וולנטרית. (מכתב קצר מפרופ' דור מגיע ישירות לרה"מ, ומעורר הדים. אינספור מכתבי אזרחים לא רק שאינם מגיעים לידיו, אלא גם אינם מעוררים כל הד...) אז מעבר לכל מה שנאמר, לגבי כמות המרואיינים וכו' - אני חושבת שאנו גוף חסר השפעה, וחסר כל יכולת לעורר סנסציות ומהומות. רק הרופאים הנוגעים בדבר יוכלו לדבר על ליבם של רה"מ ושר האוצר ולשנות את רוע הגזירה. הם בודאי כבר עושים זאת. נחמד אם היו מעדכנים אותנו...

גם אנחנו מוכנים להתראיין

ואני מבינה שהעיתונים רוצים את הסיפורים הכי קיצוניים, אבל מאמינה שצריך לנסות לחשוף את כל 3 הסעיפים הנוראים של החוק

גליxx

New member
זאת כתבה ישנה

מה-16/9 ואמרו אחר כך שזה לא נכון או דיסאינפורמציה

למעלה