מככבים בסימפסונים...

aniviel

New member
../images/Emo26.gif מככבים בסימפסונים...

קלטתי רק אתמול שסיר איאן מק'קלן ואנדי סירקיס שיחקו בThe Simpsons. כל אחד מהם שיחק בפרק אחד, תפקיד קצר. סיר מק'קלן שיחק את עצמו, בתור שחקן במחזמר "מק'באת'". לפרק קוראים The Regina Monologues והוא פרק משעשע למדי בו הסימפסונים טסים לאנגליה... חח
ואנדי שיחק בפרק בשם Dude, Where's My Ranch? הוא שיחק שם בתור גולום. את הפרק הזה עוד לא ראיתי אבל אני בטוחה שגם הוא מצחיק
מעניין איך הם הכניסו שם את גולום...

Drums

New member
../images/Emo41.gifאהההההה..

ראיתי את Dude where's my ranch.. זה הפרק שהם יוצאים לטיול ויש להם כזה בבית מדריך עם מלא טיולים שהם לקחו? חחחח שהם נוסעים למקום מקסיקואי כזה? אני זוכר.. אבל ממש לא זכור לי גולום שם.. מתי זה בדיוק?

aniviel

New member
כן ../images/Emo70.gif

כשהם נמצאים בחווה הזאת, אז ליסה נשארת עם הבחור הזה שהיא מכירה והשאר הולכים לאיזה פיקניק עם איזה מדריך שלהם או משהו, ומארג' שואלת אם הם לא צריכים לנקות אחריהם ואז פתאום יוצא מהמשאית מאחורה איזה איש כזה והוא הולך על 4 כמו גולום והוסף את הכל לתוך שקית זבל ומחזיק את השקית ועושה "MY PRRRRRRECIOUSSS.... GOLLUM!" חח זה אנדי

Eowyn of Rohan

New member
ראיתי את הפרק עם סיר איאן

חחחחח מסכן מה עשו לו שם. גם אני הייתי רוצה לטוס לאנגליה ולפגוש אותו ברחוב
.

aniviel

New member
בהתחלה כשראיתי את זה...

נכון יש את השני לורדים האלה שמצטרפתים? הייתי בטוחה שהזה עם השיער הלבן זה סיר איאן, אבל אז עשיתי יותר חזק וקלטתי שזה לא הקול שלו... ואז אחר כך ראו שהם הולכים לכל מיני מחזאות אז אמרתי "טוב, בטוח כאן יתקעו איפשהו את איאן!!" חח וזה באמת היה שם
זה ממש מגניב שגם הוא, גם טוני בלייר וגם ג'יי קיי רולינג הם באותו הפרק

Eowyn of Rohan

New member
גם אני הייתי בטוחה שזה הוא

אבל אז השני אמר את השם שלו אז הבנתי שזה לא. אהבתי את איך שעשו אותו שם. מצחיק חחח.

נצל"ש די דומה:

באחד הפרקים בסאות'פארק צחקו על שר הטבעות וזה היה כל כך מצחיק! הילדים מגלים קלטת פורנו והם מחשיבים את זה לטבעת. אז הם מארגנים משלחת שתחזיר את קלטת הוידאו לחנות הוידאו. ילדים מכיתה ו' שרוצים את הקלטת רודפים אחריהם. זה פרק ממש מצחיק!

Drums

New member
אחחחח סימפסונס...

סדרה מעולה
לוקחת את סאות'פארק בכמה רמות

אממממ....

זה נכון כי לסימפסונים יש הומור באמת קורעע מצחוק אבל גם סאות'פארק טוב. כמובן אם לא היו כל כך גסויות יכול להיות שזה היה יותר טוב אבל זה הרעיון של הסדרה....

זה באמת קורעעעעע!!!!!!!

בתור גולום יש את החבר שלהם שהחליף את קני. אז הוא בטעות רואה את הקלטת (חושב שזה שר הטבעות האמיתי) ונטרף מזה! הוא עוקב אחרי הילדים עד לחנות הוידאו ומנסה לקחת מהם את הקלטת.

p r u d e n s

New member
כן,../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

ראיתי את זה שלוש פעמים והורדתי למחשב... you shell be the fellowship of the lord of the rings

למעלה