מנהלים שותפים לפורום

../images/Emo26.gifמנהלים שותפים לפורום

כפי ששמתם לב ליד שמי מופיע מנהל חדש , בעצם אלו מנהלים , מידע יותר מפורט עליהם תקבלו מאוחר יותר.

תודה על קבלת הפנים ../images/Emo24.gif

שמחים מאוד להכנס ולהיות מעורבים בפורום זה. אז מי אנחנו..?? כולנו אנשי האזור כולנו צמחנו וגדלנו פה וכולנו עוסקים מידי יום (ולפעמים גם לילה...) לתת לכל התושבים בחולון ואזור (והחל מלפני מספר שבועות גם לתושבי מערב ראשלצ) מידי שבוע עיתון נעים איכותי ומקומי שזוכה לתשבוחות בקרב תושבי האזור (ואנשי תקשורת בארץ כולה). כאנשי מערכת אחת מהמטרות העיקריות שלנו פה היא לספק לכם חברי הפורום תכנים מעניינים וחדשות מהנעשה בעיר בכל התחומים. מה חדש, מה נפתח, מה בספורט, מה בבילויים... קצת לרכל, קצת לספר, פה ושם אפילו לגלות...
מטרה נוספת חשובה לא פחות... הרבה הרבה לשמוע ולהקשיב. לנסות לעזור ולהזיז דברים. לארח אנשים חשובים מהעיר בתחומים שונים, לשחק, לחדד חידודים... אם נצליח אפילו בחלק מזה.. אנחנו מאושרים...
אז... תודה על קבלת הפנים.. שמחנו, כבר מרגישים בבית ומקווים מאוד לתת ולתרום כמה שיותר

cobainos

New member
מסכים..

אני חושב שבמקרה הזה מספיק לתת אדום ("מומחה") אבל שיהיה בהצלחה...זה לא כזה משנה.

בהצלחה שיהיה אבל..

לא רק שאני לא מכירה את העיתון הזה, זה גם קצת מוזר שבפורום של ראשון לציון אתם תפנו רק לחלק מהאוכלוסיית העיר (כמו שכתבתם : "גם לתושבי מערב ראשלצ) ואם אתם כבר פה אולי כדאי שתדעו שיש מערב ישן ומערב חדש. תרשמו לפניכם ותעדכנו

חןשסק

New member
בהצלחה למנהלים ../images/Emo13.gif

וסתם שאלה, לא בקטע של להעליב, אבל למה לא לבחור מנהל שהוא אחד מחברי הפורום הפעילים...? שיהיה בהצלחה

Matanhirsch

New member
אהה ראיתי את העיתון הזה...

חחח אולי נתחיל לא לזרוק אותו ישר..

הסבר על בחירת המנהלים

למנהלים החדשים יש יתרון בניהול הפורום מכיון שהם מנהלים עיתון מקומי של העיר ויכולים להזרים לפורום הרבה מידע חדשני, חדשות על העיר, רכילויות ועוד. מנהלים אלה התעסקו פחות בניהול מסביב (מחיקת הודעות פרסומיות , שרשורי הודעות וכדומה) ויותר במתן מידע על העיר. בנוסף בעזרת העיתון נוכל לפרסם את הפורום יותר , ואני מאמינה כי יתחילו להיכנס לכאן גולשים חדשים ולהעשיר את הפורום . אני חושבת שצד זה יועיל לכולם

ofir_y

New member
לא צריך להיות מנהל

כדי להזרים לפה מידע חדשני ורכילויות. מנהל צריך להיות זמין ונגיש למחשב ולדעת לנהל את הפורום....

חןשסק

New member
לא אמרתי שלא

אבל חשבתי שאם רוצים לעזור בניהול כדי להעיר עוד קצת את הפורום (לא רק במתן ידיעות וכאלה) אפשר היה לבחור מנהל מתוך הפורום שמכיר את החברים בו, שפעיל בו ויודע מה פחו או יותר הולך כאן. אין לי שום בעיה עם המנהלים הנוספים, להפך, אבל חשבתי שגם מנהל מתוך הפורום יכול להיות דבר לא רע ...

כעיקרון בחירת המנהלים היא בסופו

של דבר החלטה של הנהלת הפורומים , בכל שאלה בנושא אתם יכולים לפנות אליהם. מעבר לזה גם אתם חברים יכולים לעזור ולעורר את הפורום מבלי להיות מנהלים בו.

בתשובה לשאילתך

שבועון מעניין שמחולק חינם כל יום ג בתיבות הדואר של התושבים ובעלי עסקים , ניתן למצוא כתבות מעניינות בכל מיני נושאים. העטיפה עשוייה מנייר כרומו דבר אשר לא תמצאו בשום מקומון באזור. אשמח לתת יותר פרטים במידת הצורך

למעלה