מנסים לחקות את green day !!

meirav18

New member
../images/Emo26.gif מנסים לחקות את green day !!

כל הכבוד אנשים! איזה כיף זה לראות שיש עוד אנשים שיודעים להעריך מוזיקה טובה כמו של green day ! בכל מקרה, רציתי לשאול אם עוד מישהו כמוני שם לב ש sum 41 מנסים לחקות את green day! חוצפה!!!

HandsomeDevil

New member
לא!

שתיהם פאנק- אבל שונה! (אל תשאלו אותי- אני כ"כ מבין בכל הסוגים..) קח את dookie ואת all killer no filler ותבין יפה מאוד את ההבדל! סאמ הם אחלה להקה. למישהו כאן יש את helf hour of power (ככה כותבים אוור?!)

Charlotte

New member
באותה מידה אפשר לומר,

שכל להקות הפאנק שקמו לאחר גרין דיי מחקות אותם. זה לא נכון, כולם פשוט יוצרים מוסיקה באותו סגנון.

לאאאא... סאם חרא והם מנסים לחקות את

בלינק!!! איכס סאם. אני לא מבינה אנשים שאוהבים את סאם. הם יפיופים ובאותה המידה יכולים להיות פופ! איכב שמעתי אנפלאגד שלהם הסולם שר כל כך גרוע!!!!!!!!!!!! הוא פשוט נשמע איכסה תנסו לתפוס אותם בלייב או אנפלאגד תראו הם חרא של להקה!! Dפנה

craper

New member
הם די מחכים

השיר שלהם MOTIVATION ממש דומה לגרין דיי ויש להם עוד שירים שדומי לבלינק. אבל בסך הכל ולמרות הכל, הם להקה לא רעה...

Sexy me

New member
Sum 41

הם בכלל טוענים שהם מושפעים מאיירון מיידן! הם לא מנסים לחקות אף אחד! תעשו טובה, אנשים...

NeTa G4

New member
היי דפוש זאת נטע!!

לכול להקה יש סגנון משלה, אבל סגנון אישי, לא סגנון כמו רוק פופ דאנס וכאלו... בקיצור כול אחד מושפע אחד מהשני בשלב מסויים, כי אי אפשר להתנתק לגמרי מהמוסיקה שסובבת אותך... אבל זה לא אומר שהם מחקים, זה אומר שהם אולי משתפרים כי הם רואים שהם יותר מצליחים מהם, אז הם מלחינים לקצב יותר (מהיר\איטי) מה שהם רואים שתופס... ככה זה כול להקות הניו רוק

ּpine appleּ

New member
חחחחחחח

קראת את מחשבותי! אההההה אני יודעת!!! או או! ניו רוק זה המוסיקה שהקולים שומעים!

Sexy me

New member
לא, לא, לא...

זה המוסיקה של כל הפריקים המאגניבים (כמו כרמל הבלאקרית ששומעת פאנק!) ooh! ooh! mommy! i wanna be like the all cool kids *אח, ההשפעה*

NeTa G4

New member
ניו רוק

זה גל הרוק החדש..כול הלהקות ה"רוקיסטיות" החדשות שצצו פתאום, שיחסית למצב שהיה לפני שנתיים שלא היה אפילו קליפ אחד לא פופיסטי באמ טי וי.. זה מצב טוב... יש להם שירים בסדר, די טובים, אבל בהשוואה לרוק של שנות התשעים זה חצי פופ....... לא משנה..בקיצור..אל תזלזלו בניו רוק, כי הם הניצולים היחדים... מי יודע, אולי עוד מעט הדיסקים של wow ו now ו cow ואני לא יודעת עוד מה יהיו עם הכול שירי רוק, ולר רק שיר אחד עלוב ומסכן...

HandsomeDevil

New member
דרלינג, אף להקה לא צצה פתאום..

כולם כבר היו קודם, לא באמ טי וי, אבל היו.

מה שהיא התכוונה,

זה שפתאום בעקבות הגל הם הצליחו באירופה, טוב?(mtv E- הE לאירופה) Dפנה

blinksum18241

New member
קודם כל sum41 לא מחקים את green day

הם סגנון שונה, הם פאנק יותר חזק, יותר מהיר, וגם ההרכב שלהם עצם העובדה שהם ארבעה ולא שלושה, יוצר אווירה שונה של רוק, יותר משחקים על הגיטרה קטעי סולו שאין לgreen day כל כך שהם יותר פאנק מלודי משחקים יותר על השירה והמנגינה של הגיטרה מאשר על האפקטים... חוץ מזה אם הם היו מנסים לחקות אותם אז הם היו בונים הרכב של שלושה אנשים כמו blink182 שמנסים לחקות את green day ולא יוצא להם כל כך, אבל יוצא להם משהו אחר גם טוב. וגם אם הם היו מנסים לחקות את green day למה חוצפה??? זכותם לעשות את זה... וזה מקובל ותורם המון למוזיקה, הרי ברור ששום להקה לא משתווה להם מבחינת פאנק, ככה שאין איום על מקומם כלהקת הפאנק הטובה ביותר... (כמה זיינתי את השכל הא???) have fun יקיר

למי שאוהב את sum 41!

שמעו אותם אנפלאגד, הסולן יודע לשיר פחות טוב ממני, כשאני מזייפת! וברצינות! Dפנה

למעלה