מסבית פורים
בנמל!

../images/Emo26.gifמסבית פורים../images/Emo148.gif בנמל!../images/Emo65.gif

מ-ס-י-ב-ת פ-ו-ר-י-ם ב-נ-מ-ל 2003!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ביום ראשון, ה16.3 יש מסיבת ענק בנמל ת"א שלושת המועדונים המובילים: הבייס התכלת וההאנגר נותנים ביחד מסיבה שכוללת את שלושת המועדונים הללו בבייס ינגנו טובי הדיג'ייז, מהארץ ומחו"ל, מוזיקה שחורה (שתי רחבות) בתכלת ינגנו , עוד די'ג'ייז טובים מהארץ ומחול,האוסים וטראנסים בהאנגר תיהיה מוזיקת אם טי וי ולהיטים !!!!!!! המסיבה תלוווה ב45 צלמים ובשידור חי לרדיו בי יו |פלאשים+שידור חי| כמו כן, השדרנים של רדיו בי יו יתקלטו גם הם כניסה מוקדמת עולה 90 שקלים ויש גם אפטר פארטי!!!!!!! בניצוחו של יהל!!!!!
תיהיה גם תחרות תחפושות 17 דיג'ייז מהטובים בעולםםםםםםםםםם |דיג'יי טוב בעולם| הופעה של הדג נחשששששששששששששש|נחש| הופעה של מוקי דייייייייייייי |תמונה של מוקי| הופעת חימום של מאסטר יושייייייייייי(כניראה...)|תמונה שלי| כיבוד חופשיייייייייייייייייי |אוכללל| אפקטי לייזרררררררררר |אפקט לייזר ססגוני| שתיה חינםםםםםםםםםםםםםםםם

GuM gIrL

New member
תגיד...

אתה בטוח שמוקי והדג נחש מופיעים? פשוט אני מכירה יחצן והוא אמר לי שזמרי מזרחית מופעים....

hypnotic poison

New member
אמ... מה את לא יודעת????

תגידי את באמת לא יודעת מוקי הוא ה" אבי ביטר הבא" ...

איפה???? בנמל.??????

לא ממש ניראה לי........ בואי נתאר את זה ככה - אם על ההזמנות כתוב שמוקי והדג מופיעים אז כניראה שהם מ-ו-פ-י-ע-י-ם !!!!!!!!! יהיה ערב מצויין תפחושות באלאגאנים שתייה חופשית מלא צלמים שידור חי לרדיו בי-יו ועוד מלא דברים תירשמו דרכי! צרו קשר באייסיקיו - 123388023 או לסלולרי 058509985 יום טוב לכם ותבואו - יהיה אדיררררררררררררררררררררררררררר

למעלה