מעט עובדות מגניבות...

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif מעט עובדות מגניבות...

שר הטבעות: שיבת המלך (בשמו המלא) הוא הסרט עם השם הארוך ביותר שזכה באוסקר על הסרט הטוב ביותר אי פעם.
הוא גם הסרט פנטזיה הראשון שזכה בתואר זה ובכלל בכל כך הרבה פרסים. (על זה אני גם מניחה שהוא יכנס לספר השיאים של גיניס - סתם ניחוש)
אפשר גם לומר שהוא אחד מהסרטים הכי מוערכים בתולדות האוסקר. למרות שהוא זכה במספר זהה של פרסים כמו טיטאניק ובן חור, הוא היה מועמד ל11 ולקח את כולם. בעוד שהם היו מועמדים ליותר ולקחו מתוך זה *רק* 11 (טיטאניק ל13 ובן חור לאין לי מושג
)
שיבת המלך הוא סרט אחד מתוך 10 סרטים יחידים שזכו בתואר הסרט הטוב ביותר באוסקר ויש להם נקודותיים בשם (באנגלית כמובן)... (Lord of The Rings: Return of The King)

eliad2

New member
תיקון על בן חור

הוא לקח 9 מתוך 9 , שזה פחות משר הטבעות אבל זה הסרט שלקח הכי הרבה בניצחון חלק עד שר הטבעות .

•aniviel•

New member
באמת? ../images/Emo4.gif

קראתי במספר פורומים פשוט שגם הוא לקח 11... אבל לא משנה. מגניב. שיבת המלך הרוויח יותר בכל מקרה

moe777

New member
המשך מוערך ? כן. יחיד? לא בדיוק.

גם "הסנדק2" זכה באוסקר.

maglor

New member
כמעט נכון

הוא סרט ההמשך היחיד שזכה כאשר הסרט המקורי לא זכה.

נחמד...

חחח הופתעתי. השם שלו באמת ארוך
. וזה עם הנקודותיים - אהבתי
.

•aniviel•

New member
ועוד עובדה ששכחתי... חח

הידעתם שיום אחרי טקס האוסקר (ב1 במרץ) היה לאראגורן יומולדת? חח... - לא לויגו! אלא לאראגורן.

moe777

New member
מ"מ... ארגי הוא... דגים ?!

מגניב ! בחור רגיש ואמנותי. בילבו ופרודו בתולות, צדיקים\ות והגונים\ות. אוקיי, מספיק אסטרולוגיה, פיכס. אני עקרבית, ואין לי למה להתחפש, אבל האמת היא שאין לי סיבה להתחפש כי אין לאן (אם תמליצו על מסיבה טובה, אשקול את העניין, כי פורים הוא החג המגניב בשנה
)

moe777

New member
בטח ! פורים מגניב !

בגלל עניין התחפושות, בלעדיהן, הוא היה בדיוק כמו חנוכה, או סוכות, או פסח, =משעמם. בכיתה ט' אנשים לחלוטין לא זיהו אותי, זה היה אחד הימים המגניבים ביותר בחיי. שווה לחשוב על דרך מקורית להתחפש, זה חלק מהפואנטה.

למעלה