מפגש הפורום

aniviel

New member
../images/Emo26.gif מפגש הפורום ../images/Emo36.gif

יתקיים ב7 ביולי, יום רביעי. בשעה 2 בצהריים. בבית שלי ברעננה, קרוב לצומת רעננה-כפר סבא (צפון רעננה). אני אשלח מסרים לכל מי שראיתי ואראה שמביע עניין בלהגיע למפגש ואתן את הכתובת שלי והסברים להגיע. אם תצטרכו אני אוכל גם לעזור לכם לחפש אוטובוסים או הסעות אחרות. מקווה שלפחות רובכם יוכל להגיע כי אם לא אז אני יודעת שאני לפחות מאוד אתאכזב.
לירון

The Girl Who

New member
יאפיאפ! ../images/Emo13.gif

המממ...אני יודעת שאני רוצה לבוא...למרות שאני וכרמל עדיין צריכות לברר איך נגיע לשם.
אבל בעיקרון אני בעד ורוב הסיכויים שאני כן אוכל להגיע!! מתי נתכנן מה נעשה שם?..
אני בעד לראות את המורחבים!!

אם לא תביאי... תגידי לי...

אני אלך לקנות. הסופר שלנו סוף סוף הביא אוריאוס!!!! אוךךך אלא עם הציפוי וניל. אלוהי.

אגולס

New member
אולי...

אני גם גר ברעננה אבל זה שבוע עמוס בשבילי כי זה נתקע לי על זימון לצו ראשון. יז בתמוז אנ´לא צם אף פעם למרות שאני דתי. אני לא עד כדי כך שומר. אני גם עמוס בשאר השבוע. אנלא אהיה ברעננה.

כמעט בטוח שאני באה../images/Emo45.gif

יש מסיבת סיום לחברים שלי ולא בטוח שאני אגיע בזמן. מקסימום אני אחזור יותר מוקדם.

Y. Welis

New member
בעניין ההגעה - יש גלריה בפורום השני

עם מפות סרוקות שאפשר להחזיר אונליין ולקשר אליה.

דווקא אתה?

בערך כמה בנים יש בפורום הזה? בערך כמה בנים הולכים לבוא למפגש? בכל מקרה, אני עדיין לא יודע אם אני אוכל לבוא

Nerade

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

למרות שאני אבוא *הרבה* יותר מוקדם...
ייאי!

shlox

New member
לצערי...../images/Emo7.gif שוב לא אוכל לבוא...

כיוון ששלושת השבועות שבין צום י"ז בתמוז לתשעה באב הם תקופה שקרו בה הרבה צרות (בעיקר - המצור על י-ם בתקופת בית ראשון) אז נוהגים בהם מנהגי אבלות שונים, ולא לעניין לראות סרטים בזמן הזה (במיוחד לא שר הטבעות שזה שמחה אדירה בשבילי...) אז מצטער... למרות שהייתי מ ת לבוא..

naring

New member
מה? אסור לראות סרטים בזמן הזה?

אז כנראה שגם אני לא אבוא אם ככה..... אוף...

למעלה