מפגש פורום - נא לקרוא

aniviel

New member
../images/Emo26.gif מפגש פורום - נא לקרוא ../images/Emo13.gif

מבחינת התאריך - יש לנו בחירה בין ה4, 5 וה6 באוקטובר (יום שני, שלישי או רביעי). בגלל שהאייקון נגמר ביום שלישי אז יש לנו את יום רביעי אבל שמעתי שלחלקכם יום רביעי לא נח, אז נראה לאיזה יום יש יותר קונים ונבחר בו כי אין מה לעשות אבל בחיים לא נמצא תאריך שיתאים לכולם.
מבחינת המקום - אני מניחה שנעשה את זה שוב בביתי הקטן ברעננה אלא אם כן יש מתנגדים. לי בכל מקרה זה לא משנה ואני אוכל להגיע לכל מקום אז רק תגידו איפה אתם מעוניינים שזה יהיה...
מה נעשה? - זו השאלה, אתם תהיו מעוניינים לראות עוד פעם את אחת הגרסאות המורחבות/רגילות של אחד הסרטים או שיש לכם רעיונות לדברים אחרים הפעם? כמובן שבין אם תרצו או לא אני אראה לכם את כל מה שהשגתי שקשור לשר"ה מאנגליה בפעם האחרונה שהייתי אבל חוץ מזה נצטרך לעשות עוד משהו חח (וכמובן שזה יכלול בתוכו גם אכילת פיצה ואוריאוס כי זה כבר מנהג אצלנו)

Eowyn of Rohan

New member
אוריאוס!!!

בדיוק באתי לדבר איתך עך המפגש.. בינתיים אין לי בעיה עם תאריך אבל בואו נקבע כדי שאני אוכל לעשות עוד תוכניות לחופש(
).

aniviel

New member
עם איזה מהם אין לך בעיה?

כי אנחנו צריכים לבחור תאריך אחד מהשלושה

אצצצ מבחינתי ה5....

יותק נח מה4. כי ב4 יש לי ראיון בקונסליה האמריקאית. ככה שזה לא אפשרי בשבילי. וה6זה ערב חג. ככה שזה גם לא הולך.

Nimst

New member
אני יכולה רק ב6

נו, אני רוצה לבוא.. אל תעשו לי את זה

כמובן... פיצה ואוריאוס...../images/Emo141.gif

זה כל מה שיש לנו לעשות הא
חחחחח... אממממ... עדיפות ליום שני או שלישי.... רביעי יש לי חוג או אולי לא... לא יודעת.... שוב סרטים
הוריי

Pagra Baleben

New member
5 ו6 נוח לי:X../images/Emo80.gif

האהעה לא אכפת לי לראות שוב את המורחבות

aniviel

New member
אם ב6 זה ערב חג...

אז צר לי לכל אלה שהולכים לאייקון אבל קשה לי להאמין שנוכל לעשות את זה ב6 אז אני מניחה שעדיף את ה5 (יום שלישי הבא), אלה שהולכים לאייקון - נו בחיית, תפסידו יום אחד

Nimst

New member
אני לא הולכת,

אני מתנדבת. כך שאני לא יכולה להפסיד יום אחד. מה עם יום שישי? ה-8? זה חופש, נדמה לי.. וזה לא חג. נדמה לי:)

aniviel

New member
יום שישי לא יהיה נח...

לדתיים מביננו, ויש גם כאלו
שלא לדבר שאלה שיגיעו אלי בתחבורה ציבורית, לא יוכלו לחזור חח

cobainos

New member
חרא של תאריכים!לא ב4 ולא ב5 בבקשה

כי יש לנו כאן בראשון את חג היין ויש הופעות ממש שוות בערבים... מומלץ לבוא!זה רק בראשון והופעות באמת איכותיות

LeeKo

New member
איזה יופי...

(אני אף פעם לא הייתי באחד...אז גם לא נראה לי שאני אבוא...) סתם בשביל לכתוב...יש לי יום הולדת ב6.10...חח... ולקובניס...מכירה את אבישי כהן?

למעלה