מפגש פורום 2006 B there or...

nikonit

New member
../images/Emo26.gifמפגש פורום 2006 B there or...

אחרי המתנה ממושכת לקולות החיילים, נקבע מועד המפגש, ואפילו נסגר מקום
המפגש יתקיים מחרתיים, יום חמישי 20/4/06 (מי יודע למי מביאים עוגת יומולדת באותו יום?
) בשעות 16:00 -21:00 (בערך). נתכנס ליד התנובה-בוס של הדודות מהאגודה למען החייל (האפיק מבקש להדגיש: ה
בוס שלא נוסע). כל משתתף מתבקש להביא 10 ש"ח לכיסוי ההוצאות. אִשְׁרוּ את הגעתם למפגש: שלי שמעון בלום אסף ספיר עמית אפיק ניקונית עמיחי נ, בכירה, עמשצ שבור, G18, הכבשה התחנתית, ונגוש, אחת עם דופק, הדס דניאל, אורן דטל, יצחק מור, tapuach, nurikoSun, fire fighter avner, dumpty מה אתכם??? נתראה שם
חג שמח

nikonit

New member
אתה מגיע באטובוס מב"ש?

אם כן, אז תיקח 380, שנוסע לרכבת ארלוזרוב = רכבת מרכז. שם יתקיים המפגש. או ברכבת - לרדת בתחנה הנ"ל. נראה לי הכי פשוט לך. אם אתה מעדיף, מהתחנה המרכזית בת"א יש גם אוטובוסים, אבל אני לא שולטת
, מקווה שמישהו מהתל אביבים יעזור. להתראות!

amitp

New member
וכמובן שכמו שהשם מרמז...

מב"ש עדיף לקחת רכבת ולרדת בתחנת "תל - אביב מרכז - סבידור". טוב, זה עדיף מכל הבחינות פרט לכך שזה עולה פי 2...
חוץ מזה שים לב שבימי חמישי החל מאיזור השעה 4 מתחילה הצפה של קווי התחבורה ב"ש-ת"א על ידי חיילים/ות (עד 8 בערך אבל זה כבר פחות רלוונטי...)

tapuach

New member
אפשר פרטי מיקום יותר מדוייקים?

כי "התנובה-בוס של הדודות מהאגודה למען החייל" קצת לא ברור .... איפה זה בכלל? צירי הגעה, אוטובוסים ....

Beigelman

New member
יגיעו

מתנדבי נוער צעירים? (15-16) לא יהיה נעים להיות מוקף אנשים גדולים :)

nikonit

New member
מציעה שתבדוק בכרטיסים האישיים

של מי שאמר שהוא בא, נדמה לי שגם מתנדבי הנוער שבאים הם בגילאי 17-18. בכל זאת נשמח לראות אותך איתנו!

nikonit

New member
אופסססססססס../images/Emo70.gif - תיקון פרטים../images/Emo124.gif

ככה זה כשמוחקים חצי הודעה, ולא קוראים שוב לבדוק מה יצא
היה אמור להיות: בגן שליד רכבת מרכז בתל אביב. ניפגש ליד התנובה-בוס וגו' עוד שמות לאותו מקום: תחנת רכבת מרכז "רכבת צפון" (שם לא נכון שלא ברור למה השתרש). התנובה-בוס עצמו עומד בצומת הרחובות דרך נמיר ודרך ארלוזרוב בת"א. עכשיו זה יותר ברור? 'צטערת.

השם רכבת צפון

בעבר לא הייתה קיימת בתל אביב תחנת הרכבת באוניברסיטה ולכן תחנת הרכבת סבידור הייתה תחנת הרכבת הצפונית ביותר בתל אביב, על כן שמה היה רכבת צפון. כיוון שמאז הוקמה תחנת האוניברסיטה שינו את שמה לרכבת מרכז, אך יש כאלו שעדיין קוראים לה רכבת צפון.

nikonit

New member
נשמע הגיוני

אבל קראו לה רכבת מרכז עוד לפני פתיחת תחנת רכבת האוניברסיטה. אולי כשהתחילו לתכנן אותה. וכמובן שכחתי גם את השם "תחנת סבידור", שזה חלק מהשם הרשמי.

amitp

New member
ולמה אתה חושב שזה תירוץ קביל?

...
לא נורא, בפעם הבאה. שבת שלום ושחרור נעים.

amitp

New member
שמה גם אז היה רכבת מרכז

רכבת צפון זו טעות הרבה יותר ישנה.

למעלה