מפגש פורום

or99

New member
../images/Emo26.gif מפגש פורום ../images/Emo36.gif

לאחר התייעצות של הנהלת הפורום ולאור תחנוני הקהל, החלטנו להציע אפשרות למפגש פורום בחנוכה. תאריכים אפשריים הם כ"ט כסליו - ג' טבת, 12 - 15 בדצמבר. ברור לנו שבפורום חדש זו קצת בעיה. הודעה זו באה כדי לבדוק אם ישנה היענות, והיא לא ממש מחייבת. מי שחושב שיהיה מעוניין להגיע אשמח אם ישלח לי מסר, מייל או שישרשר לכאן אם יש לו התנגדות לתאריך מסוים. כמו כן רעיונות לתכנים/חוסר תכנים יתקבלו בברכה!

lordgino

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Yuvalenko

New member
../images/Emo45.gif רעיון מצוין!

ואכן, חובה שיהיו תכנים. סתם מפגש לא יוביל לכלום, אחרי 15 דקות לא יהיה מה לעשות. צריך למצוא מקום ניטרלי, באיזור המרכז ככל הנראה, שגם יהיה מה לעשות שם, בשביל כולם. (פה אתם המנהלים נכנסים לתמונה. :) )

dorgad

New member
אשמח להשתתף במפגש, תלוי במיקומו

ותלוי ביום ובשעה. יום שני לא בא בחשבון כלל, מבחינתי, ביום שלישי אפשר אחה"צ ובשאר הימים - בשעות הערב. דור

אִיתַי

New member
../images/Emo9.gif אני שמח שיש היענות ../images/Emo51.gif

אני מאוד מקווה שמפגש הפורום ייצא לפועל
. למען האמת, לא השתתפתי במפגשי פורום בעבר, כך שהנושא קצת חדש לי... כל רעיון או הצעה יתקבלו בברכה

donatela

New member
מסיבות שאינן תלויות...

(ובעיקר תלויות בין שמיים וארץ, אזדקק למטוס כדי להגיע אליכם), לא אגיע אך אשתתף עימכם ברוחי, בהצלחה

למעלה