"מרלין מונרו"

Dj SuNsHiNe

New member
מרלין מונור-הקליפ!

הרגע שודר בגיא פינס, שיר מהמם אז ברור שגם הקליפ יהיה מדהים! מתה על הקליפ!!! כזה יפההההההההההההההההה בקיצור חייבים לראות! מרלין מונרו הייתה אצל אתמול בלילה...

וואי ת' לך.. ועוד משהו..

ממה שהבנתי מחברה שלי בגיא פינס הוא ירד על יובל וזה לא היה יובל ששר אלא מישהו אחר שיעני עשה טובה שהוא שר וצרחות.. הסבר? בפרטי פרטים
בבקשה?

../images/Emo26.gif"מרלין מונרו"../images/Emo36.gif

היי אנשים! מה קורה? אז מי שרוצה לראות ת'קליפ החדש של שייגעצ "מרלין מונרו" אז הוא יופיע היום בערוץ 24 בתוכנית שפיץ! וב-8.12 יש הופעה שלהם בפאב "אלפנט" שנמצא בקרית חיים-חיפה

בצה17

New member
נצל"ש - תגידו אנשים...

אתם מדברים מידיי פעם בצ'אט של הפורום הזה?? כי לא יצא לי לראות שם אפילו פעם אחת אנשים.. ואני חושבת שזה ממש ביזבוז למה בפורומים אחרים הצ'אט הוא דווקא זה שנורא גיבש ת'פורום..

הרגע היה מרילין מונרו!!

איזה קליפ יפהההההההה יובל מושלם שםם! הוא כזה מתוק שבא לי לחבק אותווווו הקליפ הזה ממש ממש ממש יפהה!

איזה קליפ ענק!

היה עכשיו מרלין מונרו ענק פשוט יפה!!!!!!!11 מי שלא ראה מחר ב-21:00 להיות מול 24 זה השיר השלישי

פרקשון

New member
צודק

קליפ גדול! וקצת מוזר כאילו הן הפכו לשמנות פתאום לא הבנתי למה ויובל מגלה כישורי משחק נחמדים אה בן לא קשור לזה דבר איתי באיסיקיו 315708064 יש לי משהו להגיד לך

יואווווווווו הכי מצחיק עם הרולות

איןןןןן הורס! חחס יובל נראה שם כאילו הוא עושה טובה שהוא שר.. כמו בכל השאר. אבל אין מה להגיד.. קליפ אדיר

קספר4

New member
איזה השקעה! איזה איכות של קליפ!

הם בטח השקיעו דיי הרבה בקליפ.. יצא קליפ, אחד הטובים! לא זוכרת שראיתי פעם קליפ עם איכות כזאת! סחטיין עליהם!

עדיין לא ראיתי את הקליפ ../images/Emo128.gif

לא הייתי בבית כל היום
לא נורא אני יראה בימים הקרובים זה ברור

למעלה