משחק חדש!בינגו התאומות!

motib4

New member
../images/Emo26.gifמשחק חדש!בינגו התאומות!../images/Emo36.gif

משחק חדש בפורום שיעלה מחר (אני מקווה). boly ואני נארגן את המשחק. הוא נורא יפה, והוא הולך ככה: כל מי שרוצה לשחק מחר, ישרשר את האימייל שלו, ו- boly תשלח לו את כרטיס הבינגו שלו. הכרטיס לא מורכב ממספרים כרגיל, אלא מתמונות של התאומות
אחרי שכולם אישרו שהם קיבלו את הכרטיס, נתחיל במשחק. כל רבע שעה, פעם אני ופעם boly נשים תמונה של התאומות שנמצאת על הכרטיסים. יש 3 מצבי זכייה (כן, יש פרסים ונפרט בסוף המשחק): 1. טור. (|) 2. שורה. (---) 3. אלכסון. (/) 4. כל הלוח. (:::) המצבים הראשונים שזוכים באים הם שלושת הראשונים. א למישהו יש את אחד מהם הוא משרשר תגובה שנושא הוא: "בינגו", ומציין איפה נמצא הבינגו. (טור שמאלי, שורה אמצעית וכדומה.). אנחנו נבדוק את הכרטיס (חשוב לציין, שלא ניתן לרמות, כי כל כרטיס שנשלח באימייל, שמו משתנה לשם המשתמש שלכם וניתן לבדוק אם הוא שונה), ואם הכרטיס הוא אכן זוכה, הוא מקבל את הפרס בסוף המשחק. שימו לב:
אם מישהו הרוויח בטור/שורה/אלכסון, הוא יוצא מהמשחק עם הפרס שלו, ולא משתתף יותר (וזאת רק כי אנחנו רוצים לתת הזדמנות לאחרים.
אנו ממליצים להגיד אם יש לכם בינגו של שורה/טור/אלכסון, ולא לחכות שכל הלוח יתמלאא כי יכולים להשיגכם.
יש זוכה אחד בלבד בכל מצבי הזכייה. מי שרשר ראשון שיש לו אחד מהמצבים, זוכה בפרס.
השעה המדוייקת שבה יתחיל המשחק תצויין מאוחר יותר היום, כך שכולם יוכלו להיות כאן ש-boly ואני נתחיל לשרשר את התמונות ולשרשר "בינגו" בזמן המתאים. קדימה- שרשרו את האימיילים שלכם (מספר המשתתפים מוגבל ל-40), ואליהם ישלחו כרטיסי הבינגו שלכם.
לכולם והנאה מרובה- boly ומוטי.

tali olsen

New member
טוב נראה לי שזה ממש קולי...../images/Emo13.gif

מוטי שלח לי במסנג´ר.....טוף

boly

New member
זה תלוי

כי אנחנו לא יכולים להתחיל את המשחק עם 6-5 ילדים אנחנו צריכים עוד הרבה ילדים שישתתפו במשחק ואם יהיה הרבה ילדים אז נוכל להתחיל

omer wild

New member
אני רוצה גם אבל יש לי בעיה !!

האימייל שלי הוא יותר נכון מגיע לידיים של אבא שלי ! ואז אני מריכה לעשות הכל במחשב אחר ולא אצלי !! אז אין שום אפשרות לשלוח לי כרטיס בצורה אחרת ולא לאימייל ??

boly

New member
את יכולה לעשות לך

דואר משלך אפשר לעשות דואר דרך תפוז את צריכה רק להרשם שם והם יתנו לך את האיימל שלך אני יכולה לשלוח לך לשם את הכרטיס

omer wild

New member
עוד שאלה !!

ועוד מתי אתה יכול לשלוח לי את הכרטיס ? כי אי רוצה לפתוח עכשיו...אבל לא בתפוז...ביהו ! yahoo

למעלה