משחק

../images/Emo26.gifמשחק../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif../images/Emo36.gif

אוקיי, קודם כל, אלה החוקים!!! אין לעבור עליהם בלי יוצא מן הכלל (דיקטטורה! דיקטטורה! סתם...) בכל מקרה, תקשיבו... המשחק עצמו הוא משחק זיהוי. כל פעם לפי תור מסויים מישהו ישים תמונה מעוותת, צבועה, לא משנה מה, העיקר שיהיה גם קצת מצחיק, וכל הפורום יצטרך לנחש מי בתמונה, אבל לא רק מי בתמונה אלא בשביל לנצח צריך גם לשים את התמונה המקורית
אחרת התשובה לא נחשבת וגם השאלה יורדת מהפרק. אז אני אתחיל, אני שמה לכם משהו קל... ואני שוב חוזרת: לשים את התמונה המקורית

shanyz

New member
אניייייייייייייייייי יודעת:)

בתמונה זו גבריאל:) הנה התמונה המקורית.!!

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif יפה שני!

המממ... זהו, נראה לי עכשיו את תשימי תמונה, למרות שאני במצב בע... חחחח אני גמורה מעייפות, לא ישנתי כל הלילה... פעם אחרונה שאני הולכת לישון באמצע הצהריים... בכל מקרה, יש לי עוד שיעור נהיגה היום וכל מיני דברים לעשות *מנסה לחשוב איזה יום היום בכלל...
המממ... וזהו, ככה בערך אני נראית עכשיו...

shanyz

New member
חההה מצחיקה!!!:)

את משוגעת שאת לא ישנה בלילה! את חייבת שינה!:) לכי לישון עכשיו..(או שאויל את באמת עכשיו ישנה...?) אממ..:) חהה תמונה מצחיקה! כל כך אופיינית לג'וקסר!!! פחח..:) אממ העניין הוא שאני לא ממש יודעת לעוות תמונות:) אני אחפש אם יש לי כבר תמונה מעוותת.. שניה אני אחפש:) חיפשתי, אין לי תמונות מעוותות. ו...כשניסיתי להכין איכשהו ולשים זה לא נותן לי לשים:((((

חחח :)

תשלחי לי את התמונה באייסיקיו, אני אעוות לך אותה, טוב? בלעעעע... הנה עוד תמונה שדומה נורא למצב שאני נמצאת בו כרגע...

shanyz

New member
חה..עכשיו אני זזה לבית ספר

ואני אחזור רק בערב כי אני הולכת לסנטר לקניות:) הגיע הזמן.. בטח אני לא אקנה כלום גם ככה... בעע... אממ כשאני אחזור אני אשלח לך! תודה מאמי!!!!!11 צ'או יום טוב!!

shanyz

New member
לא קניתי כלום:( זה היה ברור...

אוווףףףףף בא לי למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזבו, נאי סתם עצבנית כי כרגיל לא מצאתי כלום...:(

shanyz

New member
ברודי!!! איזה מתוקה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חהה:) באמת שימחת אותי עכשיו!!!:) הנה תמונה במיוחד בשבילך!!:)))

*neta*

New member
מהו סדר התורות ?

טוב נו אני גם מצרפת תמונה מעוותת

לא פייר!../images/Emo150.gif

נמחק לי הפוטו שופ ואין לי איך לעוות! ולעוות זה כל הכיף
אביב, שמאוד כואבות לה השיניים עכשיו

למעלה