משפטים של מפקדים

החובשת

New member
../images/Emo26.gif משפטים של מפקדים ../images/Emo36.gif

ידיד טוב שלי כרגע בקורס מכי"ם ולסיום הקורס אני רוצה להכין לו משהו מיוחד ובתוכו לכלול משפטים של מפקדים שבהם יוכל להשתמש במהלך שירותו הצבאי. אז אני אשמח אם תרשמו לי את כל המשפטים שאתם מכירים שבהם מפקדים משתמשים בטירונות (משפטים מגניבים) תודה רבה- החובשת.

ysofer

New member
וואי יש לי כמה...

דגם ת´עצמך!! סדר ת´כובע אתה לא פיסטוק! אתם לא הגיוניים!!! תחשבו בהיגיון!! 20 שניות עמדתם בשורה, 20 שניות זוז! מי דיבר שירים את היד! פול ל20! זה ה-ח´ שלכם?? זה נראה כמו ז´!

החובשת

New member
מגניב!

ysofer תודה על המשפטים. אם יהיו לך עוד אני אשמח לשמוע עליהם. החובשת.

Springy

New member
משפטים של מדריכי קורסים נחשבים?

חניכים שלי שסיימו הכינו לי פלקט ענק עם כל המשפטים שאני חוזרת עליהם. אני אנסה למצוא את זה אם זה מעניין אותך.

Springy

New member
בסופ"ש יעזור?

זה כנראה בבסיס. אני אביא את זה הביתה ביום שישי. משפט אחד שנחזקק אצלי בראש מהטירונות: "כשאני אומרת שאני צריכה מתנדבת אני רוצה לראות את כל הידיים מורמות!" ומהקורס: "זה לא צריך להיות!"

ysofer

New member
עוד קצת...

מה לא ברור, בלהסתדר בשני טורים?!!?!? מחלקה 3, להתפקד! בגלל זה אתה תהיה על מדים היום במסדר סמלת! יש מבין??? צוות 1, איזה עונש אתם חושבים שאני צריך לתת לכם? הנה עוד אחד שלא הקשיב בשיעור נשק!

MudVayne

New member
משפטים נחמדים

שנחקקו במוחו של חבר שלי (ספק מצחוק ספק מטראומה רצינית) בעקבות גיבוש טייס: "אתם כולכם מצ´וקמקים!" "אתם זורקים עליי" וכמובן, הרגילים, "דגמו שלשות\את עצמכם" "למצב.. ל-מ-צ-ב" *משפט תוך כדי שכיבות סמיכה: "מחלקה.. אחת.. לא.. רוצה.. ללכת.. לישון.." או "מחלקה.. אחת.. זורקת.. על .. המפקד.. הסמל.." טוב, בהצלחה.. וכמו שאומרים, בצבא- צדק זה רק כוכב :) lowealpine

למעלה