נושאי איכות חיים-יום ולילה

יהלומים

New member
תנו לישון בישוב שלנו!

על בעיית הכלבים המשוטטים ברחובותינו כבר דיברנו לא מעט: על ערמות הקקי שמכסות את המדרכות, ועל העובדה שילדים מפחדים להסתובב ברחוב לצידם של כלבים מגודלים ומאיימים. אבל עדיין לא דיברנו על הנביחות: אנו גרים ברחוב נחל מודיעין, ומוצאים את עצמנו בבקרים רבים קמים מהמיטה טרוטי עיניים ומפהקים באדיקות, לאחר שלא הצלחנו להירדם או לאחר שהתעוררנו באמצע הלילה בגלל הנביחות הקולניות, החוזרות ונישנות, של הכלבים ברחוב. זו פגיעה ממשית באיכות החיים! אני פונה בתחינה לבעלי הכלבים: אל תתנו להם להסתובב חופשיים ברחוב, ואם לכלבכם יש נטיה לנביחות בשעות הלילה - הכניסו אותו לתוך הבית! כך אנו נוהגים גם עם הכלבה שלנו. ואני פונה גם לבעלי התפקידים בישוב: אנא דאגו לכך שתהיה אכיפה של החוקים האוסרים שוטטות של כלבים ברחובות. אם לא דרך הלב, אז דרך הכיס... תודה !!

limorsit

New member
הייתכן?

שמשאית הזבל מפנה הזבל לפנות בוקר (04:00) אנו גרים ברחוב יפה נוף ושבוע שעבר לפני החג שמעתי את המשאית לפנות בוקר מפנה הזבל, תארתי לעצמי שזה מפני הלחץ לפני החג. אך הבוקר שמעתי שוב המשאית שמרעישה מאוד מאוד מאוד, מפנה הזבל. האם יתכן הדבר?? משהו יכול לספר לי משהו על כך, בכל אופן הבוקר שלי התחיל היום לפנות בוקר. (04:00) תודה.

לארי

New member
../images/Emo26.gifנושאי איכות חיים-יום ולילה../images/Emo70.gif

בשרשור מטה

כלבים וחתולים

לכ בעלי הכלבים אבקש לדאוג לאסוף את כל המוקשים שאתם מפזרים עם כלבכם אין הגיון שאנו נסתובב בערבים ונגיע הביתה עם ריחות נוראיים בנעלים הנושא הועלה מס' פעמים וכנראה שאין מספיק תובנה מצידכם לטפל בנושא אבקשכם לדאוג שכלבכם יעשה את צרכיו במקומות שבהם לא נוהגים להתגורר או להלך אנשים ובמידה וברח לו... תדאגו לאסוף תודה ושנה טובה

ייתכן.

מסתבר שאכן משאית האשפה עבדה בישוב שלנו מסביבות 04:00 פחות או יותר (בשעה 00:00 הם התחילו בשוהם ואח"כ עברו אלינו). השעה הזו לא תואמה איתנו והחברה המפעילה מבקשת להתנצל. להבא לא יכנסו לישוב שלנו לפני 05:00. אגב, צריך להבין את הלחץ הגדול שהחברה נתונה בו בערבי חגים ובמוצאי חגים בהם הפינוי צריך להתבצע בזמנים קצרים הרבה יותר.

yishay3

New member
משאית הזבל

מושי אני לא רואה סיבה שיתחילו לבצע איסוף בימים כתיקונם לפני 07:00 ישי

למעלה