נחשו מה
...

aniviel

New member
../images/Emo26.gif נחשו מה../images/Emo35.gif... ../images/Emo36.gif

מצאנו את (אבא של) נימו
פחחחחח
טוב טוב, ועכשיו לשאלה, כולם לענות
מה הסצינה ההכי
גרועה
לדעתכם בכל הטרילוגייה
לדעתי זו הסצינה בשני הצריחים כשארוון ואלרונד מדברים והוא אומר לה לעזוב... זו פשוט סצינה כזאת משעממת... בלי להעליב אף אחד.

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת אם אלה סצינות גרועות, אבל לא אהבתי חלק מהסצינות שלא היו צמודות לספר. אולי אחכ אני אזכר על אחת ספציפית.

moe777

New member
גיחכתי בחלק של סאם ופרודו לפני

הר הגזירה... שאמנם לקוח מהספר, אבל משוחק (באשמת מר עץ היקר) בצורה איומה... I CAN'T RECALL THE TASTE OF WATER... בלה בלה... אלוהים ישמור ! איום ונורא !

moe777

New member
הערה-

NO HARD FEELINGS LOVE ELIJAH עם זאת הוא מפספס לא מעט.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זו סצנה מרגשת!!

cobainos

New member
קשה לי לחשוב על זה...

על משהו גרוע במיוחד?הביס שגולום נותן באצבע של פרודו?סתם מגעיל...קשה לחשוב על סצינה גרוע

קודם כל....

זה ממש לא יפה! מרלין (אבא של נימו) היה בורח מגולום תוך שניות! לא יפה לצחוק על דמות ממש יפה בסרט נהדר (שזכה באוסקר)! דבר שני לא הייתה סצינה גרועה\משעממת באף אחד מהסרטים.

maglor

New member
הסצינה היא

הסצינה בו גאנדאלף חוזר ממינאס טירית' ומתנפל על פרודו מאחורה.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifרשימת המגוחכים שלי:

מותו של בורומיר - אורלנו בלום דופק שם מבט כזה מטומטם וכשראיתי את זה במרתון אחותי באה להגיד לי "תראי איזה מבט יפה" אבל משום מה פשוט נפלט לי מהפה: "מה... מה הולך שם??" ומאותו הרגע עד סוף הסרט אני ואחותי לא הפסקנו לצחוק כשכמובן חלק מהיושבים בקולנוע מעיפים בנו מבטים בזמן שאנחנו מתאפקות לא להתפוצץ מצחוק בקול רם
משפטיו של לגולס - נו באמת.. "שמש אדומה עולה, דם נשפך הלילה!" נו ב-א-מ-ת-! אני לא אפרט
פרודו נעקץ ע"י העכבישה - אחד הקורעים!! חביבנו אליהו עץ דפק שם כזאת הבעה שכמעט התפוצצתי מצחוק באולם בקולי קולות כשכמובן שאר האולם היה בדממה רצחנית... זה היה פשוט קורע!!

אלרוס

New member
סצינה גרועה?

המשפטים הדפוקים והתקועים של לגולס השיחות בין אלרונד לארוון (בסרט השלישי, כשהוא דיבר אתה צעקתי באולם "מיסטר אנדרסון") פרודו עם המבטים הכי מעוררי גועל נפש ורחמים פטתיים בעולם הקרב באוסגיליאת' בסרט השני היה כל כך דפוק.

ThisIsJustME

New member
חחח ../images/Emo6.gif

הסצנה הכי גרוע לדעתי זה הקטעים של אלרונד וארוון הם פשוט תקועים

OB4ever

New member
אני דווקא אהבתי הכל!

נכון לפעמים (טוב לרוב) המשפטים של לגולאס תקועים ודפוקים ונכון שפרודו עושה פרצופים שאי אפשר לדעת מאיפה הם יצאו...אבל הסצנות טובות...

למעלה