ניתן להזמין את ה-EP של הלהקה.

Benn Is Kane

New member
../images/Emo26.gif ניתן להזמין את ה-EP של הלהקה. ../images/Emo36.gif

ה-EP של הלקה, Nil Recurring, מוצע למכירה מוקדמת בחנות שבאתר הלהקה. ישנם רק 5000 עותקים, לכן מי שמעוניין לרכוש את ה-EP (שעולה 7 לירות שטרלינג), צריך למהר. בנוסף, המכירה המוקדמת לגרסאת הויניל של FOABP ממשיכה (ישנן 2 גרסאות, האחת רגילה, והשנייה מיוחדת, שממנה יצאו רק 1000 עותקים. הרגילה עולה 20 ליש"ט, המיוחדת 30 ליש"ט). גם ה-EP, גם היניל הרגיל וגם הויניל המיוחד אמורים להשלח ב-17 לספטמבר. שבוע טוב, וחג שמח לכולם
.

Benn Is Kane

New member
מהניסיון הרב שלי עם החנות...

אין שום בעיות, והמוצרים שמזמינים מגיעים בדיוק בזמן. תתחדש
.

Benn Is Kane

New member
וככה ממש לפני שאני יוצא לים המלח...

הלבום של ג'ורדן רודס, The Road Home, יוצא היום. באחד מהשירים, Tarkus, שהוא קאבר לאמרסון, לייק & פלאמר, מופיע באורח סטיבן ווילסון (ששר חצי מהשיר, ובחצי השני מחליף אותו קיפ ווינגר, שהיה הבאסיסט של אליס קופר לתקופה מסויימת, והבאסיסט/קלידן/גיטריסט/סולן של ווינגר). שמעתי את האלבום, והוא פשוט מעולה. הכל בו. ג'ורדן ענק, ובחירת השירים מעולה (האהוב עלי הוא ה"JR Medley", שכולל בתוכו את Supper's Ready הענק של ג'נסיס ואת Talk to the Wind המדהים של קינג קרימזון).

Apoca1ypse

New member
תהנה שם

ואני גם מצפה לשמוע את האלבום הזה של רודס... אתה בטח יודע שגם ייצא תכף Liquid Trio Experiment, בלי פטרוצ'י

the finisher

New member
אתה רציני?

אפשר מקור שמאמת את זה? אם זה אכן אמיתי......WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO אני כל כך הולך להשיג אותו!

the finisher

New member
אלבום נוסף לרשימה..

לרשימה של אלבומים שאני משיג. אין ספק שאני אשיג גם אותו...רודס פשוט ענק ואני מת עליו...שמעתי חלק מאלבומים שלו(רק חלקים מתוך האלבומים חוץ מהפרויקט יחד עם רוב מורגנשטיין שיש לי) ואחת המטרות שלי היא להשיג את כל אלבומי הסולו שלו.

the finisher

New member
שאלה קצת פחות קשורה

אחרי ששמעתי את סטופיד דרים ואין אבסנטיה...אם מה כדאי להמשיך?

Ma†an

New member
הייתי אומר לך...

לנסות ולהמשיך לעכל את In Absentia, אני בקושי הצלחתי להעריך כל טראק כמו שצריך. אם מתחשק לך משהו יותר מטאלי תשמע את Deadwing ואלבום אפילו יותר טוב מהישנים יחסית של פורקיופיין - Lightbulb Sun המושלם

Benn Is Kane

New member
בשביל לגוון:

Sky Moves Sideways או Up The Downstair. בגדול, אם שמעת את IA, SD, FOABP ו-Deadwing (זנות, היו חייבים להכניס עוד מילה בשביל שיהיה לזה ר"ת!), אז שמעת 3 או 4 "תקופות" של הלהקה, ועכשיו נותר לך לשמוע את Sky, שהוא ה)"wish you were here" של הלהקה (ולדעתי הטוב ביותר), ואת UTD, שהוא מהתקופה הפסיכאדלית של הלהקה (אפשר לשמוע גם את On The Sunday of Life, אבל אישית אני לא מחבב אותו ממש). תשמע גם את סיגנפיי, שהוא מין שילוב של הסגנון מ-Sky לבין הסגנון ב-Ligtbulb Sun וב-SD. ד.א, כשאתה משיג את Sky, תנסה להשיג את ההוצאה האירופאית שלו + Stars Die (עוד לא סגורים אם זה B-side או פשוט שיר שנכלל רק בהוצאה האמריקנית של האלבום וכסינגל, ובנוסף בהוצאה המחושדת של האלבום ב-2004), או פשוט את הרימאסטרינג שלו משנת 2004 (שם סטיבן שיחק קצת עם הסאונד, ושיר הנושא (שאורכו סך הכל כ-35 דקות, המחולקות ל-2 קטעים) נשמע שונה במקצת מהמקורי), שכולל 2 דיסקים ואת כל השרים שיצאו בגרסאות האירופאיות והאמריקניות. או במילים אחרות - אל תשיג את הגרסא האמריקנית כי היא נוראית.

the finisher

New member
תודה לשניכם!

את IA כבר עיקלתי אחרי ששמעתי אותו 4 פעמים לכל הפחות(כלומר 4 פעמים של הקשבה ממוקדת,ואולי עוד כמה פעמים תוך כדי תעסוקה נוספת) וממש ממש אהבתי אותו...SD היה נחמד...קצת פחות,אבל יש שם שיר ששכחתי את שמו כרגע שאורכו 7-8 דקות והוא פשוט מעולה! אני באמת אשיג בקרוב את SKY ואת LS...ואת דאונדווינג גם נראה לי, כי בסך הכל אני ממש אוהב את מה ששמעתי מהם עד עכשיו. את FOABP אני פחות ממהר להשיג כי הביקורות עליו כרגע פחות טובות מהשאר, אחרי שאשמע את מה שהצעתם, אולי יתווספו לי כמה אלבומים לרשימת הרחישות שלי.

ahbarfilez

New member
תגיד לי, אתה רציני? 4 פעמים?

אתה בטח בקושי זוכר פזמון של שני שירים... לאלבום טוב מקשיבים לפחות איזה 15-20 פעמים עד שמעכלים אותו...

the finisher

New member
אני לא חושב ככה.

ברור שיוצא לי במשך הזמן להקשיב לאלבום המון פעמים...ובמיוחד לאלבומים שאני מתחבר שאני יכול לחרוש עליהם המון. אבל אני לא חושב שבשיל לעקל אלבום ולהחליט אם הוא טוב או לא צריך לשמוע 20 פעם...לא צריך לזכור פזמון כדי להחליט מה אתה חושב על האלבום, את הפזמון אתה מתחיל לזכור אחר כך עם הזמן כשאתה שומע אותו עוד פעם בהזדמנות הזאת ועוד פעם בזאת. מעניין אם יצא אלבום שיצליח לשבור את שיא השמיעה שלי שלדעתי כרגע עומד על מספר די גבוהה לתובת דארק סייד וSFAM.

למעלה