נמאסנמאסנמאס.

I Love Paige

New member
../images/Emo26.gifנמאסנמאסנמאס.../images/Emo135.gif

אנחנו פורום יבש ושומם. אם לא און טופיק-לפחות אוף טופיק. נשחק משחקים, או משהו. :) אז נתחיל ב.... נבר? אבל קצת שונה. אני כותב משהו שאף פעם לא עשיתי, ומישהו שכן עשה-מגיב ב
/
ואומר משהו שהוא אף פעם לא עשה. and so on and so forth.... אבל
אם חס וחלילה קורה שאף אחד לא עשה את הדבר הזה, מי שכתב את הדבר שלא נעשה כותב דבר חדש. זהו.
בואו ננסה גם לא להגיע לצד שמאל של העמוד, אז לדאוג לשרשר חזרה להודעה הראשית בשבלב מסוים. אז אני אתחיל עם...
אף פעם לא שברתי עצם בגוף
הגיבו בהמוניכם. ^^

dun16

New member
חחחח

לא נראה לי שמישהו כן בפורום עישן.. כולם ילדים טובים מידיי...
את זאת ששרה את השיר של אנוק?!?!??!!??!! מישל!?!?!?!?!?!?!?

dun16

New member
יאאא

את שרה ממש ממש יפה...!!!!!!!!!!!!! את צריכה ללכת לכוכב נולד או משו...
אני ממש אוהבת את השיר הזה גם...!

OrdinaryDay

New member
אני התנסתי כמה פעמיים בסיגריה../images/Emo4.gif

כמעט נחנקתי וזה כמעט שרף לי את הפנים
אני מעולם לא.....ממ..השתכרתי. (בטח את זה אף אחד לא עשה כאן
)

dun16

New member
פששש../images/Emo2.gif

עישנת?!... לא הייתי מאמינה עלייך..! מממ אני שתיתי קצת וודקה אבל זה לא שיכר אותי... אז לא נחשב...

E

Elektra Natchios

Guest
לא היית מאמינה עליה....?

חח... she's the devil !

OrdinaryDay

New member
בסך הכל התנסתי../images/Emo46.gif

צריך לנסות דברים בחיים, לא? ואני לא מעשנת! לא! אני נגד! נגד אי טל יה!

E

Elektra Natchios

Guest
אני מקווה שאת יודעת שאני צוחקת..

אני מתחילה לקחת את הפרצופים שלך ברצינות

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

Shibby Master

New member
טוב נו.. אז נמשיך?

אם אף אחד מהפורום לא השתכר...... אממממ אני אף פעם לא הייתי באירופה

I Love Paige

New member
אנגליה, הולנד, בלגיה וצרפת.../images/Emo135.gif

אף פעם לא.... נממ... אף פעם לא אכלתי כבד [לא נוגע בזה. פשוט לא.].

OrdinaryDay

New member
טוב, אני אמשיך../images/Emo11.gif

אכלתי כבד...זה די סביר...לא משהו שרוצים לאכול יותר מפעם בחצי שנה-שנה. אף פעם לא...ממ...רגע.....הו, אף פעם לא שרתי מול קהל!(פחד במה וחוסר ביטחון עצמי ששורר בתוכי לא אפשרו לי לצעוד ולשיר בקולי קולות מול קהל גועש ורועש
)

dun16

New member
ממשיכה...

ראיתי עכשיו שוב אפקט הפרפר...! הורדתי מהאינטרנט ויש לסרט סוף שונה!!!!!!!!!!!!!!! איזה מוזררררררר.. שינו לגמרי את הסוף... בכל מקרה.. אני שרתי מול קהל.. בכיתה ד'.. הייתי במקהלה של ביתספר... אני עדיין לא מאמינה לזה בעצמי.. חחח הצטרפתי בתחילת השנה בגלל חברות שלי ואח"כ אי אפשר כבר היה לצאת כי המורה למוזיקה אמרה שיורידו את הציון במוזיקה למי שייצא מהמקהלה... למי אכפת מזה בכלל!?!?!?... אבל חננה.. חחח נשארתי במקהלה... אז שרתי בטקסים בבית ספר וכל זה.... ומאז.... אף 1... לא שמע אותי שרה
ממ.. אף פעם לא גנבתי משהו.. ממישהו או מחנות...

I Love Paige

New member
../images/Emo127.gif :X../images/Emo135.gif

המ, כשאני ואח שלי היינו קטנים, הייתה איזו חנות של מישהי זקנה ברחוב שגרנו בו. ושנינו אספנו אז סופרגול. אז מה היינו עושים? במאחורה של החנות הייתה מכונת צילום. אח שלי היה מביא איזה ספר, מבקש ממנה לצלם, הולך איתה למאחורה של החנות ואני הייתי לוקח כמה חבילות סופרגול שאפשר בתוך הכיסים. ועשינו את זה מלא פעמים. איזה קרימינלים אנחנו. :X נמנמ.... אף פעם לא הלכתי למסיבה. [כלומר, מועדונים וכאלה. לארועים משפחתיים כן, ולמסיבות כיתתיות בכיתה ה' גמכן.
]

למעלה