נשואים טריים שימו

סמיילי22

New member
../images/Emo26.gifנשואים טריים שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo124.gif

מכיוון שבפורום חתונות משתנה ה"דור" - "דור" המתחתנים הישן הולך ומסתיים ועובר לכאן ו"דור" חדש נולד, נוצר מצב בו כל יום כמעט נכנסים אנשים חדשים לפורום ומבקשים עזרה. הם לא יודעים ממי לבקש את העזרה ולעיתים נשארים ממורמרים שלא עונים להודעות שלהם. הרבה פעמים אנשים לא עונים להודעות כי הם לא מכירים את אנשי המקצוע או לא יכולים להמליץ כי הם לא גרים באיזור הספציפי של מבקש העזרה. חשבתי שנוכל לפתור זאת ע"י יצירת טבלה שתופיע בטאג ליין שתחלק את מי שנישא בעבר או מי שינשא בקרוב (ויש לו כבר כמעט הכל מאורגן ומסודר) לקבוצות על פי האיזורים בארץ דוגמת הסקיצה שמצורפת להודעה. הטבלה הזאת תרוץ בטאג ליין והחדשים שיגיעו לפורום ידעו ישר את מי לשאול. רעיון זה התקבל בברכה על ידי אתי (תודה אתי גרמת לי להסמיק
). אז בנות קדימה: מי שרוצה להכלל ברשימה שתשלח לי מסר עם כינויה ואיזור מגוריה על פי החלוקה הבאה (ותודה לבורגי): השרון ועמק חפר (כולל קיסריה) ירושלים והסביבה השפלה (כולל אשדוד) גוש דן צפון: רמת הגולן והגליל עמק הירדן חיפה והסביבה דרום: אשקלון, באר שבע, הנגב והערבה. ותודה על שיתוף הפעולה

סמיילי22

New member
ואגב

מי שהתחתנה ו/או לקחה אנשי מקצוע מאיזור שלא איזור מגוריה - שתוסיף אותו לאיזור מגוריה וכך תרשם ב2 מקומות. מי שהתחתנה ו/או לקחה אנשי מקצוע שלא מאיזור מגוריה ומרגישה שהיא יכולה לספר רק עליהם ולא על מקומות ו/או אנשי מקצוע באיזור מגוריה, תשלח רק אותם ללא איזור המגורים.

סמיילי22

New member
סיכום יום ראשון לפרוייקט הטבלה

14 בנות מגוש דן. 10 בנות מהשרון. 2 בנות מי-ם. 3 בנות מהשפלה. 5 בנות מחיפה והסביבה. 0 בנות מכל איזורי הדרום! (בדרום לא מתחתנים?!) כל זאת ועוד כשאתם מביאים בח-ן שבנות מסויימות ביקשו להרשם בשני איזורים. אז קודם כל
קולקטיבית לכל מי ששלחה לי מסר וביקשה להרשם בטבלה ומי שלא מוזמנת להמשיך ולהרשם. אני רוצה לסיים זאת עד סוף השבוע ולשלוח לאתי כי בשבוע הבא אני מתחתנת ואח"כ מיד נוסעת לירח דבש אז נא להזדרז! תודה שוב!

יעלי2

New member
סמיילי

אני מקווה שאת לא מתכוונת לרשימה כללית שבה שמות אלו שהתחתנו יהיו לפי איזור בלבד, אחרת מה המטרה? אם הבנתי נכון תהיה רשימת נותני שירותים שכל זוג לקח לפי האיזור בארץ, ואז מי שמתענין ספציפית בנותן שירות מאיזור הצפון/רכז/שרון יפנה לקבלת פרטים ספציפיים. אחרת (אולי אם לא הבנתי) מי שמבקשת להתחתן בת"א תשלח מסרים לאלו שתהחתנו בת"א ותשאל את מי לקחו? אשמח אם תסבירי. תודה ויום טוב.

סמיילי22

New member
קורקט

רשימת נותני שירותים ומי לקחה אותם זה קצת מורכב וארוך מדי לעשות... כי יש לנו ה-מ-ו-ן נותני שירותים בארץ הקטנה שלנו וזה יהיה מאוד מסובך להרכיב טבלה הזה. הטבלה שלי מיועדת לזוגות "ירוקים" שמדשדשים ומפוחדים ורוצים לדעת על נותנים שירותים באיזור מגוריהם. כך הם יפנו כל אחד על פי איזור מגוריו ו/או חתונתו אל הנמצאים בעמודה לקבלת המלצות ולא יצטרכו לשאול בפורום: "אני מבקש המלצות על צלמים מהצפון תעזרו לי..." ואחרי כמה שעות הקפצה בסגנון: "מה אף אחד כאן לא מהצפון?" זה לתת לזוגות ירוקים בפורום הרגשה - יש עם מי לדבר.

קודם כל - כל הכבוד על היוזמה!

וגם כמעט מזל טוב לחתונה המתקרבת בצעדי ענק!!! גם אני בדיעה שכדאי להוסיף לטבלה 3 עמודות: גן/אולם, צלם, DJ אלו הם 3 הדברים העיקריים של החתונה. פשוט נראה לי שמהר מאוד תקבלי טבלה גדולה למדי וכמו שהיא עכשיו תהיה טבלה לא ממש שימושית. נגיד שנכנס לפורום זוג טרי מאיזור תל אביב.... רוצה עזרה.... מסתכל בטבלה ורואה.... 25 שמות של אנשים שהתחתנו באיזור תל אביב.... מה יעשה אותו זוג?!? יפנה לכל אותם 25 איש?!?! אני לא הייתי עושה זאת... הייתי ישר מוותרת.... הרעיון שלך נפלא - אבל אם כבר אז כבר.... כדאי לעשות עוד קצת מאמץ (אולי אפילו לבקש עזרה ממישהו שמבין טיפה בתיכנות אתרים שיעזור להכין טבלה כזאת מלאה ומפורטת... בטח יש בין משתתפי הפורום אנשים שישמחו לתרום למאמץ....) זו דעתי.... נו - מתרגשים כבר לחתונה?!?

סמיילי22

New member
היי לך

תראי, אמרת להוסיף עוד 3 עמודות... זה יהיה מורכב מאוד מאוד כי יש כל כך הרבה אולמות וכל כך הרבה תקליטנים וכל כך הרבה צלמים... אין צ´אנס להרכיב כזאת טבלה. יש כאלה שיבואו ויגידו שהם רוצים גם עמודה לרבנים, ועמודה לשמלות כלה, ועמודה למאפרים ומעצבי שיער. אני קיבלתי את הרעיון כשראיתי ערב אחד מישהי מירושלים קוראת לעזרה. אם הייתה יודעת למשל שדנונית מי-ם (סתם דוגמא) מיד הייתה פונה אליה. אותו זוג שאת נתת בתור דוגמא לא יפנה ל25 זוגות (או שכן יפנה...), אבל ירגיש בטוב כי "יש עם מי לדבר". אני לא רואה סיכוי להרכיב וגם לא צורך בכזאת טבלה ארוכה ומפורטת. אם מישהו מהפורום יקח את הטבלה שלי ויפתח אותה אז סבבה. מקסימום הטבלה שלי תהיה "שלב א´". וכן אני מתרגשת... ואת מוזמנת לחזור לפורומינו ולקרוא שם על ההכנות...
ביי...

להזכירכן- יש את הלוחות!

אנא, נשים נשואות יקרות, עדכנו נא את הלוחות, שאתי טרחה והכינה עבורנו, בכדי שרווקות צעיורת יוכלו ללמוד מנסיונכן העשיר. הרי לכל הודעה בלוחות יש חתימה, וכך יהיה ניתן לאתר את האדם הממליץ.

בזמנו כבר אמרתי שנראה לי שיש בעיה

עם הלוחות - אנשים שחדשים באתר לא מגיעים אליהם ולא ממש יודעים על קיומם. אז הם שואלים שאלות ולא יודעים שיש להן תשובות שם בלוחות.... אני לא יודעת איך - אבל צריך לעשות הפנייה יותר ברורה ללוחות הללו.... גם ככה, נדמה לי שכשנכנסים ללוחות - מגיעים דווקא ללוח שאינו רלוונטי בכלל... אז שוב קטן הסיכוי שמישהו יגיע למקום הנכון... אולי צריך פשוט להוסיף בראשי הפרקים שלמעלה (הפס שעליו כתוב "חברים" "צ´אט"....) ראש פרק "חוות דעת על נותני שירות בתחום החתונות" שיוביל ישירות למקום הנכון בלוחות.... לא יודעת.... זו אכן בעייה ומתבזבז כאן מידע יקר שיכול לעזור למתחתנים טריים....

השלמתי את המלצותי בלוחות

סמיילי - תרשמי אותי באיזור ת"א והשפלה... אבל סה"כ הכל כבר בלוחות.

למעלה