נשים חזקות

נעמייה

New member
../images/Emo26.gif נשים חזקות ../images/Emo36.gif

ממצאי מחקרים רבים מורים שנשים משתכרות באופן עקבי פחות מגברים. עם זאת, ישנן נשים שבוחרות בקריירה ומשתכרות יותר מגברים רבים. אז הן חזקות, קרייריסטיות ויש ביניהן יפהפיות לא מעטות. והגברים...? ישנם לא מעט גברים אינטיליגנטים וטובים, שנרתעים מנשים כאלה. אז גברים, האם נשים חזקות ו/או קרייריסטיות ו/או יפהפיות - מרתיעות אתכם

shellush

New member
כן, עצוב שיש גברים רבים ש....

חושבים שהאישה האידיאלית היא יפהפייה, רצוי בלונדינית, לא חכמה במיוחד, אבל גם לא טיפשה, שתהיה קרייריסטית במטבח!

goldboxer

New member
אולי..

יש כאלו שנשים חזקות "מדליקות" אותם.. הכל תלוי בדפיקה הנפשית של הגבר מהילדות! כן, כן לכל גבר יש "מטען נפשי" קטן שנברא בילדותו ומשפיע על חייו. כמו הקוף של הנרקומנים גם לגברים יש משהו עם זה.. לכן- אהיה אדיוט ואומר (בתיאוריה שפיתחתי זה הרגע בעת כתיבת שורות אלו) שהכל מתחיל מהאמא.. האובססיה לשדיים החינוך הציות ההתמרדות הפחד מנשים חזקות הרצון להיות נשלט הכל!!! אז מה בא קודם-הביצה או התרנגולת?! האם גבר דפוק שמשאיר את חותמו על אישתו והיא יוצר דור חדש דפוק בצורה אחרת... נו טוב, זה לא קשור לנושא.. אבל קפצה לה 'הברקה' (אולי היה עדיף להשתמש ב " " למילה הזו) והייתצי צריך לתת לה חופש ביטוי- מדינה דמוקרטית או לא? יום טוב לכולכם... ומי מאיתנו שיום טוב כבר לא יהיה לו- לפחות שיהיה קל יותר מאמש.

Vdrums

New member
אולי אפשר לפתוח דיון בלי

סטיגמה מפגרת שגברים רוצים בלונדיניות טיפשות שיעמדו במטבח? זה מראה על הרמת חשיבה שלך או על הגברים שאיתם היה לך קשר, אל תעשי הכללות כי זה ממש רדוד להטיל סטיגמות במקום להתייחס לנושא קצת ברצינות.

נעמייה

New member
אם התגובה הזו כוונה אלי..

אז- אולי לא הבנת נכון את מה שכתבתי ולכן אסביר שוב. אני לא מטילה סטיגמות ולא טוענת שגברים מחפשים בלונדיניות טפשות שיהיו במטבח - איפה קראת את זה?! מה שכן ניסיתי לעשות, זה להעלות נושא לדיון, שוב. כמו שלשום וכמו הימים הקודמים. ולכל אחד שיחשוב שהנושאים שאני מעלה הם התייעצות אישית או החיים הפרטיים שלי, אני אסביר רק פעם אחת- זה נושא לדיון! לא החיים הפרטיים שלי מה כ"כ קשה להבין?! לא קבעתי עובדה שכל הגברים נרתעים מנשים חזקות! הבאתי עובדה קיימת שנעשו עליה מחקרים ומדברים על הנושא הזה בכל מיני חוגים חברתיים, וחשבתי שיהיה נחמד לדסקס על הנושא. יש גברים שנרתעים ויש כאלה שלא. ומה שאני שאלתי, זה מה איתכם... האם אתם נרתעים או לא. דסקסו, לא תדסקסו, תעשו עם זה מה שתרצו

Vdrums

New member
נעמייה יקרה, התגובה לא כוונה אלייך

אלא לשלי שרשמה את הסטיגמה. אני מודע לעובדה שבהודעה שלך אין סטיגמות. תבורכי על השירשורים שאת פותחת. אחלה דיונים

טוב אני לא יודעת אם אני מתאימה

למילה "קרייריסטית", כי אין לי רצף של קריירה, אני תמיד עוברת ממקום למקום. אבל אני עובדת הרבה שעות ומרווחיה לא רע בכלל, בעצם כבר המון שנים לא יצאתי עם גבר שעבר אותי בשכר (כלומר, אני לא מליונרית, אבל אני יוצאת תמיד עם צעירים אז כך זה יצא). ולא זוכרת מישהו שזה איים עליו/הפריע לו. אני גם נדיבה ואוהבת לעזור; כשהחבר שלי היה מובטל, שילמתי על כל הבילוים; כשהאקס שלי נקלע למצב כלכלי קשה, נתתי לו כסף, ועד היום חשבון הטלפון שלו יורד לי מכרטיס האשראי (אין לו. אז הוא מחזיר לי פעם ב...). חוץ מתודה לא נתקלתי בשום תגובה, כנראה שזה עניין חברתי-תרבותי, והמבין יבין בלי שאכנס להכללות מעליבות.

פטושקי

New member
מתוק, בשביל מה כל כך הרבה כסף?

הכנסה גבוה יותר >> מסגרת אשראי גבוהָ יותר >> צריכה גבוהָ יותר >> מינוס גבוה יותר >> צרות גדולות יותר >> ואיפה זה עלול להיגמר אני אפילו לא מעז לחשוב... אז דחילק מותק, בשביל מה לך כל הסיפור הזה? סתאאאם

גברברת

New member
כקרייריסטית בהגדרה, אישה חזקה

המשתכרת יותר ממרבית האנשים שאני מכירה, לא נתקלתי רבות ברתיעה מקשר איתי בגלל הסיבות הנ"ל. (כנראה שיש מספיק סיבות נפלאות לכך בלי הנ"ל
)

tokit

New member
לשמחתי לא נתקלתי בכאלה

הסיבות שגורמות, לדעתי, לגברים להירתע מנשים מצליחות הן חינוך, תרבות והסביבה בה הם גדלו. ילד שגדל במשפחה בה האבא הוא הבוס והאם היא האשה הקטנה מהמטבח יגדל ברוב המקרים ויהפוך לגבר שיפחד מאשה מצליחה ממנו. ילד שגדל במשפחה בה שני ההורים חולקים בכל התפקידים, יש סיכוי יותר טוב שהוא לא יפחד מאשה שמשתווה לו או שעולה עליו.

Sefy

New member
לא אותי

אבל לא אם העבודה באה על חשבון היחסים

פטושקי

New member
נעמייה, הנשים החזקות...

גם מרביצות? כי אם כן, זה בהחלט עלול להרתיע עכשיו קצת יותר ברצינות (אבל רק קצת...), אם היא גם יפהפיה, גם חכמה, גם בעלת אופי נעים, גם בעלת חוש הומור, ובנוסף גם תפרנס אותי, אז בהחלט יש על מה לדבר. אני מתחייב שמדי לילה בשובה מן העבודה, תחכה לה ארוחה חמה על השולחן.

zapww

New member
הם נירתעים כי זה לא נפוץ, וכל מה

שניראה לנו מוזר ולא מוכר קשור לרגשות של רתיעה ומפחד.

AlteX

New member
תגדירי "חזקות"

אם האישה היא חזקה, אבל בו זמנית נשית, רומנטית, רגישה, חמה ומחבקת, אני לא ארתע ממנה. אישה קרייריסטית עדיין יכולה להיות כל אלה. גם טטיסת קרב וגם מנכ"לית של חברת הייטק וגם עורכת דין יכולה להיות נשית, רומנטית, רגישה... אותו דבר לגבי היפיפיות, למרות שמן הסתם אם אני מתאהב במישהי אני רואה בה המון יופי. אם הכוונה ליפיפיות לפי ההגדרות המקובלות בפרסומות, אינני שופט שום אישה על פי ההגדרות האלה ואינני מקשר אליהן את ההעדפות האישיות שלי. לגבי חזקות... שוב, עניין של הגדרה. שכרה הגבוה בהחלט לא ירתיע אותי, להיפך - זה יכול רק לעזור. ממש לא אכפת לי שהמשכורת שלה תספיק לשנינו, היא תעבוד ואני אבשל כל היום... אני רק אהנה מזה! פעם יצאתי לארוחה עם ידידה טובה שהציעה לי בסוף הארוחה לשלם עליי. היא גם אמרה שהיא מרוויחה יותר ממני. אמנם בהתחלה פקפקתי בזה קצת, אבל היא באמת לא היתה צריכה להתאמץ קשה בשביל לשכנע אותי...
בקיצור, אם למישהי בא להזמין אותי לארוחה על חשבונה - אין לי שום בעיה! ככה, רק שתדעו...
אבל אם "חזקה" זה אומר שהיא לא רגישה לצרכים שלי, שיש לה רק ציפיות ממני, זה אכן מאוד יפריע. אני רוצה לבוא הביתה ולקבל חיבוק (או כשהיא תבוא הביתה), ואם קרה לי משהו שפגע בי אני רוצה לקבל ממנה תמיכה רגשית ולא הצהרות בסגנון "הכל באשמתך! תראה איזה פראייר יצאת!". לא בשביל זה אני מחפש זוגיות. אם זה אומר שהיא לא מאמינה בכל מה שמסמל רומנטיקה אמיתית, אם היא חושבת שאלה שטויות והיא מציאותית מדי בשבילי, זה בהחלט יפריע. אם זה אומר שהיא "גברית", זה בהחלט יפריע. אני מאמין בג'נטלמניות, מבחינתי גבר צריך לתת כבוד מיוחד לאישה. יש נשים שהדבר לא מקובל עליהן בכלל וגורם להן להרגיש נחותות או מופלות לרעה, לכן הן יתנגדו לכל דבר קטן כמו פתיחת דלת עבורן או עזרה בלבישת מעיל. נשים כאלה לא מתאימות לי למערכת זוגית. כהבהרה, אם אישה בוחרת לפתוח דלת עבורי אין לי שום בעיה עם זה. אם היא "over-פמיניסטית", במלים אחרות תומכת באפליה מתקנת כלפי גברים, גם זה בהחלט לא יהיה מקובל עליי. אבל חוץ מאלה... אין לי שום בעיה עם נשים חזקות.

למעלה