תגדירי "חזקות"
אם האישה היא חזקה, אבל בו זמנית נשית, רומנטית, רגישה, חמה ומחבקת, אני לא ארתע ממנה. אישה קרייריסטית עדיין יכולה להיות כל אלה. גם טטיסת קרב וגם מנכ"לית של חברת הייטק וגם עורכת דין יכולה להיות נשית, רומנטית, רגישה... אותו דבר לגבי היפיפיות, למרות שמן הסתם אם אני מתאהב במישהי אני רואה בה המון יופי. אם הכוונה ליפיפיות לפי ההגדרות המקובלות בפרסומות, אינני שופט שום אישה על פי ההגדרות האלה ואינני מקשר אליהן את ההעדפות האישיות שלי. לגבי חזקות... שוב, עניין של הגדרה. שכרה הגבוה בהחלט לא ירתיע אותי, להיפך - זה יכול רק לעזור. ממש לא אכפת לי שהמשכורת שלה תספיק לשנינו, היא תעבוד ואני אבשל כל היום... אני רק אהנה מזה! פעם יצאתי לארוחה עם ידידה טובה שהציעה לי בסוף הארוחה לשלם עליי. היא גם אמרה שהיא מרוויחה יותר ממני. אמנם בהתחלה פקפקתי בזה קצת, אבל היא באמת לא היתה צריכה להתאמץ קשה בשביל לשכנע אותי...
בקיצור, אם למישהי בא להזמין אותי לארוחה על חשבונה - אין לי שום בעיה! ככה, רק שתדעו...
אבל אם "חזקה" זה אומר שהיא לא רגישה לצרכים שלי, שיש לה רק ציפיות ממני, זה אכן מאוד יפריע. אני רוצה לבוא הביתה ולקבל חיבוק (או כשהיא תבוא הביתה), ואם קרה לי משהו שפגע בי אני רוצה לקבל ממנה תמיכה רגשית ולא הצהרות בסגנון "הכל באשמתך! תראה איזה פראייר יצאת!". לא בשביל זה אני מחפש זוגיות. אם זה אומר שהיא לא מאמינה בכל מה שמסמל רומנטיקה אמיתית, אם היא חושבת שאלה שטויות והיא מציאותית מדי בשבילי, זה בהחלט יפריע. אם זה אומר שהיא "גברית", זה בהחלט יפריע. אני מאמין בג'נטלמניות, מבחינתי גבר צריך לתת כבוד מיוחד לאישה. יש נשים שהדבר לא מקובל עליהן בכלל וגורם להן להרגיש נחותות או מופלות לרעה, לכן הן יתנגדו לכל דבר קטן כמו פתיחת דלת עבורן או עזרה בלבישת מעיל. נשים כאלה לא מתאימות לי למערכת זוגית. כהבהרה, אם אישה בוחרת לפתוח דלת עבורי אין לי שום בעיה עם זה. אם היא "over-פמיניסטית", במלים אחרות תומכת באפליה מתקנת כלפי גברים, גם זה בהחלט לא יהיה מקובל עליי. אבל חוץ מאלה... אין לי שום בעיה עם נשים חזקות.