סוף סוף קיבלתי את החומר

רותי ב.

New member
../images/Emo26.gif סוף סוף קיבלתי את החומר

שביקשתי מהחוג לקידום מורשת ותרבות הלאדינו (חיפה והצפון) א) הזמנה הנכם מוזמנים לערב תרבות ומורשת, מיוחד לשבועות, אשר יתקיים ביום שלישי ה- 14/5/02 ג´ סיון, בשעה 19:30, באולם ויצ"ו, בית הקשתות, שד´ בן-גוריון, המושבה הגרמנית, חיפה (קומה ב´ עם מעלית). כדאי מאוד לבוא לערב זה בו נקרא את ה"כתובה די לה תורה". בתכנית: הזמר והבדרן קובי זרקו והמלווה שלו מוטי מספר הסיפורים והמרצה משה בכר (בתכנית חדשה) מחיר כניסה 30 ש"ח. אנא הביאו ממטעמי המטבח הספרדי המיוחדים לשבועות (סוטלג´, ג´יג´יק ועוד). מקווים לראותכם בהמוניכם. הועד המארגן. ---------------- עד כאן ההודעה ---------- אני חושבת ששווה ללכת לערב הזה. וגם, אם יש אנשים מאזורים אחרים, נניח תל אביב, ירושלים, באר שבע, אני משוכנעת שגם שם יש כאלה חוגים שמארגנים פגישות תלויות-השפה והתרבות. לגבי הטלפון של הועד המארגן, כל מי שירצה לקבל את הטלפון, אנא שיפנה אלי במסר, ואשמח להעביר לו / לה.

רותי ב.

New member
אונדי אי א´ איי טאמביין ב´

ב´ (שוב מטעם חוג מורשת ותרבות הלאדינו חיפה והצפון) דיאס די לצ´ה אי מייאל אין אילת (הם כתבו ככה: לג´ה - מה נכון? ג´ או צ´ ???) 26-29-5-02 בימים קשים וטרופים אלו ברצוננו להביא קצת מתיקות ושמחה לקהל שלנו דובר הלאדינו וכך הגינו רעיון לשלוב נופש עם תרבותנו ומורשתנו. לכן החלטנו לפרוש כנפיים ולהביא בפעם הראשונה, את כולנו, דוברי הספניולית, מכל קצווי הארץ לאילת, לכינוס רחב היקף. בתכנית יום ראשון 26/5/02 יציאה באוטובוסים מפוארים לאילת הגעה פיזור וקבלת חדרים במלונות אחה"צ חפשי למנוחה והתרעננות 19:00 ארוחת ערב פתיחה חגיגית של הכינוס ערב עם יהורם גאון יום שני 27/5/02 לאחר ארוחת הבוקר שיט הפעלות ונופש לאחר ארוחת הערב - ערב כשרונות עם הפתעות בהנחיית משה בכר יום שלישי 28/5/02 10:00-12:00 פאנל פרוזה בשתוף הקהל עם פרופ´ תמר אלכסנדר, הנדלי ועוד 16:00-18:00 פאנל שירה בשתוף הקהל עם מיכל הלד, מתילדה כהן-סראנו, מרגלית מתיתיהו ועוד בערב לאחר הארוחה - ערב טברנה בחוות היען עם האמנים: מתילדה סראנו כהן, לוליק, דורית ראובני, קובי זרקו, בטי קליין, וויטלי פררה יום רביעי 29/5/02 לאחר ארוחת הבקר נסיעה בחזרה לצפון. בואו בהמוניכם ונתראה באילת. הוועד המארגן החוג לקידום מורשת ותרבות הלאדינו חיפה. --------- עד פה ההודעה ---------- ואחר כך פרטים לגבי הוועד המארגן (אפשר לקבל במסר ממני)

רותי ב.

New member
ופה, אני רואה שזה יוצא אמצע השבוע,

עבודה וכל זה, ולא בטוחה שיצליח לי, אבל באמת אולי כדאי שילכו אנשים שיכולים, ככה, בשביל להראות נוכחות, ולהביא עוד אנשים לפה.
מה דעתכם

רשל

New member
רותי יא מלדי אי מיטי טינו אמא מדספצ

מדספצ´י (התאכזבתי ממה שאנחנו נפסיד) מוי מונצ´ו כמוזוס ומוס הסטר אין אלת ד 30/05/02 פין 1/6/02 יה סווה סקפר אל שבוע דלצ´ה (אני למדתי ככה ולא לג´ה) חבל מאוד כי האומנים והתוכנית נשמעת מעולה . בכל אופן תודה לך ונקווה שבפעם הבאה נשתתף כולנו, אני מאמינה שיהיו תגובות להתארגנות הזאת של הפעם ראשונה באלת אז נשמח לקרא על כך אם יתפרסם בפורום שלנו או במקום אחר. דייס בואנוס רשליקה

avielss

New member
ת-ו-ת-ח-ים../images/Emo72.gif

קובי זרקו ומוטי היו במקום מגורי בערב שיאה ובהרצאה מפי זלדה עובדיה.שדרנית קול ישראל בלאדינו. היה ערב מפוצץ המון בידחות סופרו מפי קובי המון ידע מפי זלדה מומלץ בחום

shoshke1

New member
לרותי...על ארוע חגיגי בעין גדי

ביום ששי 3.5.02 יתקיים ערב בקיבוץ עין גדי שכולו על תרבות ופולקלור "לאדינו". ...ללא תשלוםת כדאי. שוש

רותי ב.

New member
קוואנטו קיריאה סר פאשאריקו......

כמה הייתי רוצה להיות ציפור... אני לא אוכל להגיע, ומצטערת על כך המון. זה רחוק לי, זה דורש כל מיני אימפרוביזציות שלא אוכל בשלב הזה לארגן. וזה בעיקר * כן * עושה לי חשק להגיע, אבל באמת לא אוכל.

למעלה