סיכום הסקר

Mr Peiser

New member
../images/Emo26.gif סיכום הסקר ../images/Emo36.gif ../images/Emo79.gif

אחר הצהרים טובים לכולם! שימו לב לתוצאות הסקר הקודם שנערך בפורום - כמה אתם לוקחים ביד אחת (איזה מרווח אתם לוקחים ביד אחת)? פחות מאוקטבה מצביעים-1 אחוז הצבעה-2.94 (קטנצ´יקים
) אוקטבה מצביעים-4 אחוז הצבעה-11.7 (מספיק בקושי
) אוקטבה + 1 מצביעים-17 אחוז הצבעה-50 (הרוב הגדול
) אוקטבה + 2 מצביעים-6 אחוז הצבעה-17.65 (טוב מאוד
) אוקטבה + 3 מצביעים-6 אחוז הצבעה-17.65 (קבלו ח"ח
) סך הכל מצביעים - 34
ואל תשכחו את הסקר החדש! על איזה כלי נוסף לפסנתר הייתם רוצים לדעת לנגן? מי שמצביע, משפיע! ותודה ל BloodRoses על הרעיון לסקר.

avidadon

New member
שאלה לאלה שלוקחים אוקטבה+3

אתם לוקחים את זה מלמעלה או מהצד? אני מצליח לקחת וקטבה +2 בקושי אבל אני לא יכול לרוץ ככה "חופשי" על הפסנתר..

הממ...

דבר ראשון, אני לוקח מדו עד מי, כלומר עשרה קלידים, שזה דצימה (אוקטבה+2) אני תופס מהצד את הקלידים, וזה באמת קשה לרוץ עם זה חופשי על המקלדת, אבל למזלנו לא כתבו הרבה יצירות שבהן יש צורך לעשות את זה (חוץ מליסט, אולי, אבל הוא היה משוגע, אז מותר לו
) ד"א, אוקטבה + 1, תשעה קלידים, זה נונה, ואין לי מושג מה המילה באיטלקית לאחת עשרה... פרימה, סקונדה, טרצה, קוורטה, קווינטה, סקסטה, ספטימה, אוקטבה, נונה, דצימה. 1 עד עשר באיטלקית!
נ.ב. כן, אני משועמם!

דניעל

New member
אחד עד עשר באיטלקית

אונה דואה טרה קוואטרו צ´ינקווה סה סטה אוטו נובה דייצ´ה (אונדצ´ה, דודצ´ה, טרדצ´ה - זה עד שלוש עשרה) מי שמשחק קלפים עם הסבתא האיטלקיה שלי, חייב לדעת את זה... ממש לא מה שכתבת, פסנתרן קטן... אני חושבת שמה שאתה כתבת פרושו - ראשון, שני, שלישי, רביעי...

מיכלוש7

New member
וואי... ../images/Emo153.gif

אתם אומרים לי ש12 אנשים מהפורום הצנוע הזה לוקחים יותר מאוקטבה +2??? זה פשוט פול!!! איזה ידיים ענקיות יש לכם!!! איך אתם עושים את זה???
(ואגב, ממתי אנחנו 34 אנשים בפורום הזה???
)

מיכלוש7

New member
טוב... גודל זה דבר יחסי בחיים...

בכל אופן, אני רוצה לעשות איתך ניסוי קטן, תקחי בבקשה סרגל, ותמדדי לי מה אורך היד שלך- תתחילי מהפס קיפול של הכף יד, עד לסוף האצבעות!
זה סתם דבר שמענין אותי לדעת... אולי בגלל שאני מכירה רק ילדה אחת אצלנו בשכבה עם ידיים יותר קטנות משלי... (
)

Bandersnatch

New member
לי דווקא עלה משפט אחר בראש:

הגודל לא קובע (במקום "גודל זה דבר יחסי בחיים")... אבל לא משנה.. דרך אגב, לא הבנתי את הבקשה שלך לגבי המדידה של היד. מה זה פס הקיפול של כף היד?!

מיכלוש7

New member
אמ...

פס הקיפול זה פשוט מאיפה שמתחילה כף היד שלך! פשוט יש שם מן "שקע" ביד שנוצר כתוצאה מהקיפול! אם בא לך... גם אתה מוזמן למדוד ת´כף יד שלך! חחח... איזה בקשות מוזרות יש לי מאנשים... ואגב, לפעמים גודל כן קובע, כי יש אקורדים שרק אנשים בעלי ידיים ענקיות יכולים להגיע אליהם! תאמין לי... זה מניסיון...

Bandersnatch

New member
לגבי המשפט שלי אז התכוונתי למשהו

מסויים.. אבל כנראה לא עקבת אחרי.. לא נורא
ואני מסכים איתך שהגודל (של האצבעות והידיים
) כן קובע בנגינה. אבל לא כמו זריזות ושליטה על כל חלקי כף היד. לגבי המדידה, עדיין לא הבנתי אבל עשיתי שתי מדידות. מקצע הבוהן לקצה הזרת כשהיד פרוסה ומתוחה: 22 ס"מ כשהיד סגורה (אין רווחים בין האצבעות, אבל הן פתוחות) מהרווח שיש בין הבוהן לכף עצמה עד לצד השני: 9 וקצת ס"מ. זה בסדר? אם את רוצה אני יכול לנסות להעלות תמונה של יד עם המיקומים השונים של המדידות
...

מיכלוש7

New member
חחח... איזה חמוד... ../images/Emo6.gif

בכל אופן, אני התכוונתי למדידה ה1 שלך!!! 22 ס"מ זה יחסית ממש גדול!!! לא שאני ממש דוגמא להשוואה... היד של היא רק 16 ס"מ...
לחברה שלי יש גם יד באורך 22 ס"מ, והידיים שלנו נראות מזה מצחיקות אחת ליד השניה...
בכל אופן, תודה על הההשקעה במדידה, ואם עוד מישהו במקרה קורא ת´שרשור שלנו, אז זה ממש מסקרן אותי מה האורך יד שלכם!!! טוב?

למעלה