סיכום שבועי

../images/Emo26.gif סיכום שבועי ../images/Emo36.gif

שיר השבוע ?
תמונת השבוע ?
סרט\סדרה\תוכנית TV ?
ספר\עיתון\כתבה כלשהי ?
חוויה שעברתם השבוע ?
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע ?
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע ?
מה קניתם השבוע ?
אדם השבוע ?
ציטוט\סקופ\משפט השבוע ? שבת שלום לכוולם [: תתפללו בשבילי ששלומי לא יעוף מכוכב נוולד

../images/Emo180.gif מסכמת ( ;

שיר השבוע ? who sade - hannah montana שלומי בראל - גלי
תמונת השבוע ?
סרט\סדרה\תוכנית TV ? סרט - רטטוי . סדרה - בובספוג , האנה מונטנה . תכנית - סופר נני , 1 נגד 100 .
ספר\עיתון\כתבה כלשהי ? ספר - ג'ינג'י עיתון - מעריב לנוער כתבה - על שלומי בראל , שהוא מועמד להדחה ;(
חוויה שעברתם השבוע ? הלכתי לקניון מפגש כיתתי [20 בנות באו מתוך 30] , היה שווה ! [: הלכתי לגראנד קניון בחיפה והייתי בלונה גראנד ,, #%&^
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע ? נמממ , הרבה דברים DD;
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע ? אני מחכה להכל ,, חופפפפפפפפש [:
מה קניתם השבוע ? פחית קולה , בדים , סוכריה , כרטיס לסרט , כרטיס חופשי-יומי לאוטובוס , פיצה , בקבוקולה . [:
אדם השבוע ? יפעעת [:
ציטוט\סקופ\משפט השבוע ? " אייייכ אבל חום זה קקי !!!!!!!!!11 "
====== שבת שלוום [: בבקשה תצביעו לשלומי בראל שלא יעוף מכוכב נוולד , אני מתחננת

santal

New member
עונה!../images/Emo140.gif

שיר השבוע? כל השירים של מיילי, ו"בואי נעזוב" של רן דנקר.
תמונת השבוע?
סרט\סדרה\תוכנית TV? "האנה מונטנה", "האלופה", "האם אתה יותר חכם מילד בכיתה ו'?", "הדבר הגדול הבא" ו"סופר נני".
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? עיתון? מעריב לנוער
חוויה שעברתם השבוע? הלכתי להצגה.
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לא עולה לי עכשיו משו מיוחד...
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כנ"ל.
מה קניתם השבוע? שומדבר מיוחד.
אדם השבוע? לא יודעת.
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "ארוך כמו שרוך? טיפש כמו אולסטאר"

Hilary דאף

New member
עונה D:

שיר השבוע ? The Other Side Of Me של מיילי :] תמונת השבוע ? ---> סרט\סדרה\תוכנית TV ? האנה מונטנה והחיים היפים של זאק וקודי ספר\עיתון\כתבה כלשהי ? אממ ... אין :] חוויה שעברתם השבוע ? טסתי לבולגריה =] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע ? אממ כלום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע ? כנ"ל מה קניתם השבוע ? בגדים ;]] אדם השבוע ? מהה ?? וואט אבר - מיילי סיירוס P: ציטוט\סקופ\משפט השבוע ? אממ אין

hagarbls

New member
עונה!

שיר השבוע ? with love של הילארי דאף תמונת השבוע ? אין לי כוח לעלות אבל אחת של מיילוש חחח סרט\סדרה\תוכנית TV ? האנה מונטנה ספר\עיתון\כתבה כלשהי ? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע ? כלום משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע ? אני הולכת לפגוש את רוני סופרסטאר[אולי] ביום ראשון בחתימות של קצות האצבעות הדי וי די החדש שלה:] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע ? שיעמום! מה קניתם השבוע ? כלום- אדם השבוע ? אימא שלי חחחח ציטוט\סקופ\משפט השבוע ? אין

Mor Bitton

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע? Right Here - Miley Cyrus תמונת השבוע? הממ,אין כזו. סרט\סדרה\תוכנית TV? האנה מונטנה כ מ ו ב ן
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קראתי השבוע עיתון
חוויה שעברתם השבוע? אירוע חתימות של רוני
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע ? אירוע חתימות של רוני
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע ? כלום
מה קניתם השבוע? הDVD החדש של רוני
אדם השבוע? סבתא שלי ללא ספק
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "You think?!"

למעלה