סיכום שבועי

../images/Emo26.gif סיכום שבועי ../images/Emo36.gif

איך היה השבוע?
שיר השבוע שלכם?
דבר טוב שקרה לכם:
דבר עצוב/רע שקרה לכם:
משהו מצחיק שקרה לכם:
האדם שעשה לכם את השבוע:
מאכל השבוע שלכם:
משקה השבוע שלכם:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
היום שעשה לכם את השבוע:
סיכום בכללי של השבוע:

עוונהה../images/Emo13.gif

איך היה השבוע? סבבבבבבבבה שיר השבוע שלכם?me love דבר טוב שקרה לכם:הכככככלב שלי חזררר ..וזה גם היה סתם שבוע נחממד .. דבר עצוב/רע שקרה לכם:התחלתי ביביסיטר שזה די מעצבן לעשוות כל יום ביביסיטר על שתי קרצייות וזה גם תופפס את כל המקוום אי אפשר לעשות כלוום אבל מזל שאני עושה את זה עם חברה (:) משהו מצחיק שקרה לכם:אוווי היה מצחיייק אני וחברה שלי עשינוו הרבבבה שטוויוווות .. האדם שעשה לכם את השבוע:נמנמנמנמננ..אני חושבת שאמא שלי .. מאכל השבוע שלכם:פלאפפפלללל משקה השבוע שלכם:מייים .. ציטוט השבוע: ".. אבא של מיי ?!.." יאווו איזה צחווקים היה ..
תמונת השבוע:איין .. היום שעשה לכם את השבוע:ראשוון.. שישי..חמישייי ..בעיקר אבל כל השבווע היה נחמד.. סיכום בכללי של השבוע:סבבה ((8)) שבווע טוב ושבת שלוום לכוולם

יוב101

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך היה השבוע?בסדר..
שיר השבוע שלכם?umbrella-McFLY & when i'm gone- simple plan
דבר טוב שקרה לכם:המורות שלי עוברות מההסתדרות לארגון..
דבר עצוב/רע שקרה לכם:סתם..
משהו מצחיק שקרה לכם:כל מיני..
האדם שעשה לכם את השבוע:לא יודעת..
מאכל השבוע שלכם:לא יודעת..
משקה השבוע שלכם:מים
ציטוט השבוע:"אופטימיות"
תמונת השבוע:
היום שעשה לכם את השבוע:לא יודעת..
סיכום בכללי של השבוע:היה נחמד..

עונה

איך היה השבוע? סבבה שיר השבוע שלכם? יומולדת-רן דנקר דבר טוב שקרה לכם: אני הולכת להופעה של רן דנקר דבר עצוב/רע שקרה לכם: אני לא יודעת מתי משהו מצחיק שקרה לכם: ... האדם שעשה לכם את השבוע: רן דנקר מאכל השבוע שלכם: צלי משקה השבוע שלכם: תפוחים ציטוט השבוע: "עשיתי טוק" מנני מקפי תמונת השבוע: כל התמונות של הפורום הרשמי! מדהימות חובה להכנס היום שעשה לכם את השבוע: שישי סיכום בכללי של השבוע: אההה לא משהו

hili2006

New member
עונה..

איך היה השבוע? ב"ה בסדר.. שיר השבוע שלכם? סוד הדברים הפשוטים דבר טוב שקרה לכם: חגיגה קטנה בגלל יומולדת לאבא דבר עצוב/רע שקרה לכם: המון סידורים לעשות משהו מצחיק שקרה לכם: אין משו מיוחד.. האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד.. מאכל השבוע שלכם: תפו"א.. חח משקה השבוע שלכם: מים.. ציטוט השבוע: "את הנצח בואי נשאיר לצודקים" תמונת השבוע:
היום שעשה לכם את השבוע: שבת סיכום בכללי של השבוע: נחמד..

../images/Emo9.gifשלי קצת באיחור...

איך היה השבוע? מעולה!
שיר השבוע שלכם? רק לרקוד- רן דנקר(הוא שר את זה בשיר שלנו)... דבר טוב שקרה לכם: עברתי דירה דבר עצוב/רע שקרה לכם: לא היה לי טלוויזיה ואינטרנט 3 ימים.. משהו מצחיק שקרה לכם: לא יודעת האדם שעשה לכם את השבוע: אמא מאכל השבוע שלכם: צי'פס משקה השבוע שלכם: קולה ציטוט השבוע: "לא שזה אי אפשר לתאר"... חברה שלי אומרת את זה כל הזמן
תמונת השבוע: אין היום שעשה לכם את השבוע: שבת!
סיכום בכללי של השבוע: שבוע מעולה!

למעלה