סיפור בהמשכים

../images/Emo26.gifסיפור בהמשכים../images/Emo36.gif

well...(שמתם לב שבזמן האחרון אני כל הזמן אומרת את זה?!) אני אתחיל, ואז מישהי תשרשר המשך, ומישהי תמשיך משם, וכו´ וכו´... (חשבתם פעם על זה שאני אומרת: וכולי וכולי *!!!!* *אוי ויי בוי*) טוף אז...: היה היתה פעם מישהי חיננית, שמה היה, הפלא ופלא, קראו לה ריננית. ריננית הייתה רווקה, והיא חיפשה נואשות גבר שייספקה. יום אחד ראתה רננית את התגשמות חלומה, גבר שעיר ועל ראשו פלומה... היא החליטה לעשות את הצעד הראשון, אז היא התקדמה לעברו בגאון, ואמרה... *תמשיכו בחרוזים!* heve a nice day! ענת

binba!

New member
ואמרה...

"שלום-האם אדוני חפץ במקרה, בבננה בטעם פיסטוק מֶקוּרֶה?" "ודאי!"הוא אמר, וניסה לסדר את פלומתו בשיער. "אגב, מהו שמך, גברתי הנאווה? אני הוא יחזקאל, ובליבי תקווה ש...

yellow cheese

New member
ובליבי תקווה ש.....

"שאת תמיד נראית כזו מדהימה גברתי הנכבדה, את מרשימה!" "שמי ריננית אני בחורה חיננית" "היכן אתה גר? האם בעיר? האם בכפר?" "אני גר כמובן בכפר". ומהיכן את גברת ריננית? אני.....

פירחוש

New member
אני.........

מאורנית זה מקום כלשהו בארצנו הקטנטונת אני יודע, טיפשונת! אולי תירצי לצאת מתישהו? שאל האדון בעל הפלומה, יהייה לי זאת לעונג, אולי נצא ל......

Me¥tal

New member
המשך.

אולי נצא ל"קפה מונֵג"? יש אוכל מצוין, ואפילו אוזני המן. לא רק בפורים, כל השנה! האוכל שם זה ממש מתנה. רננית הוקסמה מההצעה, ויחד הלכו הם לעבר השקיעה. אחר כך הלכו לקפה יחדיו, עד שלפתע....

עד שלפתע...

הופיע גנב! "מהר, מהר, בכספכם אני חפץ!" צער הגנב באיומי אקדח, יחזקאל נצמד לקיר ואפילו לא מצמץ!!! הגנב ניגש אל ריננית ו...
חולת נפש

הגנב ניגש אל ריננית ו....

ותפס אותה בחצאית! "אבוי, אבוי" צעקה ריננית (שנודעה גם בכינוי- הפלצנית) יחזקאל המסכן כל כך נבהל, שרצה לעזוב את ריננית וחסל- אך החליט שלא- אותה הוא לא נוטש- עד שלפתע הגנב החל בוער באש..

החל בוער באש....

צרח הגנב, ונאנק ביסוריו ויחזקאל (שהיה גבר מתחשב) החזיק מטפה ורדף אחריו. ריננית הפלצנית את עצמה חיבקה ניסתה לצרוח אך נשמע רק שתיקה!!! ואז לפתע....
חולת נפש

הגנב ניגש אל ריננית ו...

את כספה לקח! "לא אסכים לזאת!" אמר יחזאל, ובמהרה הרים מהרצפה מקל, ריננית צעקה "הצילו הצילו" ויחזקאל עם המקל לא ידע מה עושים אפילו, הוא אמר לריננית "הבה ונברח" "אבל את כל כספי הנבלה לקח" יחזקאל הסתובב במטרה להתחיל לברוח, ובטעות פגע בגנב עם המקל (או שהייתה זו הרוח?) ***עאלק חרוזים*** הגנב התמוטט ויחזקאל התפאר: "גברתי על הגנב! זה אני! ולא אחר!" ואז...

Me¥tal

New member
ואז..

רננית היתה מאושרת, ויחזקאל אחז את יד הגברת, הלכו הם יחדיו לכיוון הזריחה, ורננית כל הזמן חייכה. כי היא ידעה שיש לה סוד...

Sprite

New member
שיש לה סוד

כי לא גנב רצה אותה לשודד, זה היה ידיד שלה שרננית ביקשה ממנו שיעמיד פני גנב, כדי שתוכל לעמוד את מידת גבורתו של אבירה הנאהב. (אין פה חרוזים בגרוש) אך אויה...

Me¥tal

New member
ו... סוף הסיפור!

אך אויה, לפתע פתאום, נפלט לרננית הסוד האיום! ויחזקאל התרגז נורא, וציווה להשליך אותה למדורה! ומוסר השכל בסיפור יש- אם תהיו תחמנים - תושלכו לאש. סוף!

$ מעיין $

New member
אוי איזה סיום קטלנייי ......

אויש זה כ"כ עצוב... אני לא עומדת בזה... עיניי מטביעות אותי פה! למישהו יש פה טישו?
מעיין

Black Cat15

New member
הסיפור היה פשוט ג-ד-ו-ל! ../images/Emo6.gif

הרס אותי מצחוק!!!!!!!!
אנשות יש לכן כישרון!!!! תנצלו אותו!!!!! וכמובן ח"ח ענקיייייייי לענתו´ש שהגתה את הרעיון המוצלח!

תודה תודה...*מסמיקה*../images/Emo9.gif

ביי דה ואיי...שמת לב שבזמן האחרון אני לא במסנג´ר?! הוא נדפק לי והוא לא הסכים להתחבר יותר אז מחקתי אותו...! את מוזמנת להוציא אותי מהרשימה...

Black Cat15

New member
הא??? ../images/Emo12.gif

אז תורידי שוב!!!! איך אני אוכל להיות איתך בקשר??? איזה אידיוט הוא!! תורידי שוב...

litaloosh

New member
נכוןנכוןנכון בינבההה

בינבה זה בינבהה לא ימבה בינבה אחותיייייייי

ןואןךא

New member
ענתות שיחקת אותה מישוררת שלי...

ענת ...יש לך ביצועים!,אני לא ימשיך אותך כי אני לא מישוררת כמוך... אההה,בקשר ל-"המפ" חשבתי על זה ואני באמת עכשיו זוכרת שזה נכון(את ושירה שתי ממזרות...) טוף,מספיק בילבלתי לך ת´מווח אז-LOVE YA שוגית חדד(שגנבו לה תשם!)

binba!

New member
שוגית מה זה השם הזה?../images/Emo6.gif

ןואךא?? פספסתי משהו?
all u שירה

למעלה