סנדא בלוד ב 9 מרץ

88hentai88

New member
../images/Emo26.gifסנדא בלוד ב 9 מרץ

* במקום המפגש הקבוע שלנו בלוד ניפגש כדי ללמוד שוב לסרוג על מסרגת הקרושה הדו צדדית. * כולן מוזמנות!!! גם אלו שהיו בסדנא הקודמת וצריכות עזרה נוספת או עזרה עם דוגמאות חדשות. * חוברת הדרכה בעברית לסריגה עם המסרגה הנ"ל, שבה 24 דוגמאות דו צדדיות תמכר בסדנא במחיר של 40 ש"ח. * מסרגות נוספות למעונינות יעלו כל אחת 30 שח. * השתתפות במפגש תעלה 15 ש"ח בלבד. * לרישום יש לשלוח מסר לשולי הסרגנית. * מי שיכולה לקחת טרמפיסטיות נא לציין מאיפה כדי שמי שצריכה תצמד אליה... * חובה להביא המון מצב רוח!!! תודה =)

../images/Emo32.gifלרותי הזורע

את מתכוונת להגיע לסדנא הזו אם כן צרי איתי קשר במסרים. תודה.

sarakl

New member
באיזו שעה

שלום,שמחה מאד שנקבע תאריך לפגישה.באיזו שעה אמורים להגיע?האם ילמדו גם סריגה אפגנית? למפגש הקודם לא הצלחתי להגיע ןהבנתי שהיה נסיון ללמד זאת.תודה

הסדנא בחמש וחצי שש בלוד ונלמד

על המסרגה דו צדדית כמו אפגנית ניתן לרכוש מסרגות וחוברות במקום

sarakl

New member
מגיעות

בוקר טוב, אני מגיעה יחד עם חברה יעל וחברה נוספת(בסמן שאלה כרגע).מגיעה מתל-אביב).להתראות שרה

שרון- האם בסדנא הזאת תביאי לנו

את המסרגות והחוברות שהזמנו ? ולא ענית לי לגבי- מס' חשבון כי אני מאוד מאוד רוצה גם את הספר תודה רותי

שולי- אני רוצה להרשם,אם כי

אני מקוה שאם במקרה לא אוכל להגיע - תסלחו לי באופן חד פעמי, כי באותו בוקר הבן שלי מניח תפילין בכותל- וביום שבת ה-11.3 הבר- מצוה. אבל מאחר ואני כבר מאורגנת אני מקוה שכן אגיע , אלא אם יצוץ משהו פתאומי.

למעלה