סקופ
שוב פעם צפרים

yoffer

New member
../images/Emo26.gifסקופ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשוב פעם צפרים

צפורי טרף גולשות בסתר באתר טיולי אופניים!!! לפני זמן לא רב פרסמתי תצלום של ציפור טרף מאתרת צייד מראש עמוד חשמל, אתמול חזרתי למקום הארוע וזה מה שמצאתי
רק באינטרנט עוברות השמועות כל כך מהר...

מסתןבב לי מזה זמן מה רעיון..

לשלב טיול שעיקרו צפרות משולב עם אופניים. עכשיו צריך למצוא כאן את המשוגעים המתאימים להתקשר עם צפרים מומחים ןלעשות טיול... אחחח איזה טיול זה יכול להיות.. אחחחחחח משקפות, סנדוויצ'ים, אופניים.. "המסע בעקבות בעלי הכנף.." יש כאן מישהו שרוצה להתארגן?? יורם

צפראופן

רעיון נהדר. באם ישתלב גם עם מסלול קצר וקל, ניתן יהיה לארגן במתכונת "משפחתית" ולשלב את הצאצאים. אנא במטוטא בשבת ולא בשישי

RockhopperJudy

New member
אוףףףף שבת הבאה אנחנו בסדום../images/Emo118.gif

ואחרי זה סופשבוע שנרכב בו שוב בשישי, ואחרי זה כבר לא יהיו פה הציפורים!!! אולי מתארגנים במהירות לשבת הזאת?

רמי לשם

New member
העגורים בחולה

הם כל החורף שם, ואם תתכנן מסלול שייגמר בשעות אחה"צ באיזור ההצפה תזכה לראות כמה עשרות אלפים מהם.

XCrider

New member
הייתי שם (גם באופניים) אבל עד כמה

שזכור לי לא נותנים כל כך להתקרב אליהם (לשמורה עצמה אסור להיכנס עם אופניים, רק להצפה המחודשת) כי זה עלול להבריח אות ולהפריע לחניית הלילה שלהם. אבל עדיין, זה באמת מגניב לראות את אלפי הציפורים, לקראת שקיעה. בכלל, השקיעה בחולה מהממת, ממש כמו בחו"ל - ההרים הכהים והשמים הבהירים משתקפים במים, כמו בשוויץ... רק דבר אחד לשים לב: לקראת שקיעה, לא רק הציפורים באות לחולה, אלא גם מליוני יתושים טורפים... פתאום מרגישים המוני עקיצות. מומלץ להביא חומר נגד יתושים ו/או בגדים ארוכים. והכי טוב, איזה וואן גדול לברוח לתוכו...

timon1

New member
יש מרכז צפרות ארצי ליד כפר רופין

= 2 מטר מהבית שלי, דבר איתי.

בדקתי איתם

אלה רוצים לעשות עלינו קופה..בתוך כפר רופין.. 45 ש"ח לראש, אחרי לחץ ירדו ל- 30 ש"ח לראש.. 3 שעות עם צפר מדריך, לראות טיבוע שקילת ציפרים וסיור בבריכות הדגים כולל הדרכה. סיור בבריכות דגים לראות ציפורים זה נחמד אבל לא לנער הזה פיללתי. צפייה בציפורים עם משקפות,מארבים לעופות דורסים קינון וחיי פרא של העופות בטבע.. לאכול סנדוויצי'ים לנוע עם אופניים ממקום למקום , אקשן. לא בריכות דגים. מה זה פה? ועוד בתשלום.. לא שאני נגד תשלום. אני פשוט לא בעד. לפי התיאור ששמעתי זה כמו טיול מאורגן בפאריז. לובר ,אייפל ,אליזה.. אני רוצה לראות את רובע הזונות !!! לכלוך.
יורם

timon1

New member
מה אני אומר ומה אתה עונה,

אין קשר בין השניים... אמרתי דבר איתי ואתה הולך לדבר לי אם קיבוצניקים
... כמה עובדות על ציפורים בעמק ובכלל: 1. עד היום אף ציפור [גם בעמק] לא גבתה ממני תשלום עבור צפיה בה. 2. מרכז הצפרות עומד בשטח של קיבוצי. 3. בשביל מה אתה צריך הדרכה של 3 שעות ועוד בתשלום, אני לוקח אותך לטיול בנתיב הנדידה בחינם [תביא משקפת ומצלמה], אומר לך שמות של ציפורים שאפילו לא שמעת עליהן [ולך תוכיח שאני מבלבל את המוח
] ועושה לך סיור בבריכות דגים און דה האוס עד שתקבל "חנקה מהריח". 4. מה דעתך על 3? לסיכום: המראות שתראה איתי יהיו זהים לאלה שתצטרך לשלם עבורם, הסברים תקבל חינם [על הקשר ביניהם לבין המציאות ניתן לדון רבות אבל יהיה מהנה] וזהו פחות או יותר.

אהה..

בקשר לשלוש, אני חושב שזה מספר מצויין. תמי אהבתי שלישיות, בעיקר 3 אס. הייתי דופק אותם בפוקר חזק. ועד כמה שאני זוכר משיעורי גיאוגרפיה זה מספר ראשוני. כלומר יש בו משהו שמייצג מין התחלה. התחלה של דרך חדשה. משהו צלול ונקי. התחדשות. שלוש. איזה צליל ..שלוש..שלוש.. זה בערך מה דעתי על 3. עכשיו בקשר לקיבוצניקים. שמע, עוד לא נולד הקיבוצניק שראה ממני גרוש. זה הקשר ביני לבין קיבוץ לבין שקלים. בקשר לטיול עם ד"ר אלון בר - המילה כסף לא מוזכרת בשום מקום. מה דעתך בקשר לדעתי על מה שנאמר. יורם

יש לי הצעה.

מאחר ואני מריח כאן התעניינות אמיתית אני מציע שכל מי שקרוב למרכז צפרות ו/או מכיר צפר יבדוק מה האופציות המיידיות, איפה כמה זמן, איזה ציוד וכו.. ונתארגן ספונטאני וזריז לטיול.. טיול מדליק. אם מתאים לכם או לחלקכם, תגיבו כאן נתארגן כאן בפומבי מעל דפי הפורום..גם זה יכול להיות.. טיול פורום מדליק. אני מציע, כפתיחה לא להיות מוגבלים רק לסוף שבוע.. בכל זאת הציפורים.. להם אין סוף שבוע.. יאללה חברים. יורם

למעלה