סקר חדש

bratz girl

New member
אמ....

הצבעתי ל8 כללים פשוטים-מצחיק בטירוף למרות שאני אוהבת גם את הופ ופיית -מצחיקות!

כמוך... ../images/Emo13.gif

"8 כללים פשוטים" מצויינת... אני פשוט אוהב את התוכנית הזאת... (ברידג'יט שולטת
!). והופ ופיית' גם ממש מצחיקה - קלי ריפה ופיית' פורד פשוט מצויינות... [אפרופו "הופ ופיית'" - מישהו ראה את הסיום עונה ב-2 החלקים בשבועיים האחרונים? זה היה פשוט קורע מצחוק... הביאו את כל כוכבי אופרות הסבון (סוזן פלנרי, סוזן לוצ'י, בובי איקס ועוד) לשם... זה היה כל כך מצחיק!]

פחות ממושלמת סדרה מעולה!

הסדרה הזו קורעת אותי!!בין הקומדיות החזקות שראיתי.חבל על הזמן תענוג!! אנחנו כיום בעונה השנייה ובארה"ב הם רואים את העונה השלישית שניגמרת עוד כמה ימים,יש למישהו מושע אם יש עונה רביעית?

Aviad1987

New member
הכי מאכזבת - הופ ופיית'.

למרות שגם היא ממש טובה. פשוט 8 כללים ופחות ממושלמת כמה רמות מעליה
אם זה לא מהערוץ אז אני מת גם על 'איש משפחה' ו'משפחה בהפרעה' (גיא אל תצחק!) שמשודרות\שודרו\ישודרו ביס פלוס.

../images/Emo99.gifמשפחה בהפרעה../images/Emo99.gif

אחרי שהפסדתי את זה כל כך הרבה פעמים - אתמול הקלטתי את הפרק הראשון בסטאר, והיום סוף סוף ראיתי אותו. אני פשוט יודע שאני אוהב את התוכנית הזאת. וג'ייסון בייטמן ופורשיה דה רוסי שולטים!

Aviad1987

New member
איך יכולת לפספס?!?

צודק
רואה גיא??? מואההה... ושלומי - אני שמח שאני לא היחיד בדעה הזאת. חבל שבארצות הברית לא חושבים כמונו

משפחה בהפרעה אמור להצחיק?

אני גם רואה משפחה בהפרעה וקומדיה פשוט קורעת מצחוק!!! מזל שאני רואה את השידור החוזר...כי בקרוב העונה השנייה.

JTיXל

New member
אני רוצה לראות....

אני כל הזמן רוצה לראות ואף פעם לא יוצא לי...

LuLiLoPiLaTo1

New member
אני דווקא אוהבת את הופ ופיית היום

מתחילה העונה החדשה??:) אני גם אוהבת את 8 כללים פשוטים למרות שאת הפרקים האחרונים פחות אהבתי.. הבעיה שבשתי הסדרות האלו קצת ממחזרים דברים ואין תמיד משהו חדש כזה.. לא יודעת איך להסביר בכל מקרה מישהו יודע מתי הפרק שהשחקן הראשי שמשחק את האבא (שכחתי את שמו) נפטר במציאות והם שילבו את זה בתוכנית? עוד כמה פרקים?והאם זה יהיה גם פרק הסיום?כמה עונות יש?ומאיזו שנה התוכנית? 2002? תודה!
אהה וד"א איך קוראים לשחקן שמשחק את החבר לשעבר של בריג'יט?

../images/Emo58.gif ל-8 כללים מעליי...(ובפנים)

בבקשה להקפיד
הפרק בו דמותו של פול מתה (בעקבות המוות של ג'ון ריטר) הוא פרק 204 - פרק 4 בעונה השנייה - לעונה הראשונה נשארו עוד איזה 2-3 פרקים, ככה שאני משער שהפרק הזה יהיה בקרוב... ד"א- הפרק הראשון בעונה השנייה היה הפרק האחרון שג'ון ריטר צילם לפני שנפטר - אבל לפי סדר ההפקה, הפרק צולם במטרה להיות הפרק השלישי - אני מניח ששינו את זה בעקבות המוות שלו.. ולמי שמשחק את קייל קוראים בילי אהרון בראון: http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/PersonDetail/personid-103827

LuLiLoPiLaTo1

New member
אויי צודק שכחתי מזה ססוריי

המון המיון המוןןןן תודה על כל המידע! מתי גם העונה השנייה של 8 כללים פשוטים תגיע? ישר אחרי כן?
תודה!!!

עומר173

New member
אין על 8 כללים פשוטים!!!

הסדרה הזאת כל כך מצחיקה , ממש כיף לראות אותה ואת כל השחקנים. *אגב, מי שמשחקת את ברידג'ט יפה בטירוף, איזה שווה היא. *ואיך לעזעזאל מי שמשחקת את קרי בת 26? למרות שזה נכון ממש קשה לי להאמין לזה.

למעלה