סקר
סקר

../images/Emo26.gifסקר../images/Emo26.gifסקר

אשמח אם תענו לי על סקר קטן שאני עושה אני סטודנטית לעיצוב ואני מנסה לבדוק הרגלים של חובבי עיצוב. אז השאלות הן: 1.באיזה עיר את/ה גר? 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים? 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט) 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) זהו. תודה רבה. אפשר גם לענות חלקית למי שלא מתחשק לענות על הכל.

אם זה יעזור...

תושבת ת"א דירה משלי קונה לעיתים דברי מעצבים ניתן לצפות בי במוזאונים,פאבים,גלריות,וברחובות העיר בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

hartuvim

New member
אני:

גר בשדרות בדירה בשכירות (עם האישה לעתיד) קונה דברי מעצבים נוהג לבלות ולהסתובב מעט, עובד הרבה. אם כן, אז טיולים בטבע, מוזיאונים.

ממממ...

1. גרה בישוב בעמק יזרעאל 2. עם ההורים עדיין 3. מבלה בקניונים , תערוכות למינהם, והופעות 4. דברי מעצבים- רק במקרים ספציפים ולרוב זה דברים לבית

La la la 20

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא

גבול רמת גן תל אביב שכירות (ליד המכללה (שנקר) נחלת בנימין ועקיבה אובססיבית ב timeout אחרי פתיחות של גלריות ותערוכות מפאת קוצר הזמן לא יוצא לי להגיע אלא רק לתכנן :) DKNY לא נקרא פריט מעצבים ורזילי נורא יקרים מה שניתן כלכלית אז קונים ( פרידה וחנויות בדיזינגוף) הנ"ל סטודנטית שנה א עיצוב תעשייתי שנקר

למעלה