עדכונים
W West Doll New member 11/11/07 #2 ג'ניפר שרה את Tu ב-CAUM. תעבירו ל-2:10 כדי לראות את השיר ותנו לי רק להגיב- Oh My God. היא נראית שם כמו בימים שלה כפליי גירל רק חסרה איזה צמה כזאת שתתנדנד מאחורי הכובע ושהיא תקפוץ כמו איזה שיכורה והופ, מושלם. לצפייה.
ג'ניפר שרה את Tu ב-CAUM. תעבירו ל-2:10 כדי לראות את השיר ותנו לי רק להגיב- Oh My God. היא נראית שם כמו בימים שלה כפליי גירל רק חסרה איזה צמה כזאת שתתנדנד מאחורי הכובע ושהיא תקפוץ כמו איזה שיכורה והופ, מושלם. לצפייה.
N NoWords New member 12/11/07 #23 זה נראה רע וכ"כ לא מקצועי. היא באמת משתדלת לא לצחוק כל הזמן... ומה זה הלוק הזה!!! חזרנו לתחילת הקריירה שלה!? יוווו זה רע. ממש רע.
זה נראה רע וכ"כ לא מקצועי. היא באמת משתדלת לא לצחוק כל הזמן... ומה זה הלוק הזה!!! חזרנו לתחילת הקריירה שלה!? יוווו זה רע. ממש רע.
מ מיסטר זנגביל New member 13/11/07 #28 וואו היא מדהימה כאן איך התגעגעתי לכובעים שלה והשיר הזה ממש מתחבר לטלנובלה... אני אהבתי
W West Doll New member 11/11/07 #4 מסתבר ש... HIDDI יהיה הסינגל של UK ו-Brave יהיה הסינגל של ארה"ב. ככה הבנתי. לא? אני כבר התבלבלתי עם כל הענין הזה
מסתבר ש... HIDDI יהיה הסינגל של UK ו-Brave יהיה הסינגל של ארה"ב. ככה הבנתי. לא? אני כבר התבלבלתי עם כל הענין הזה
Q QueIronia New member 11/11/07 #6 וואלה? הפעם זה על באמת? ליאת, מה יש לך לומר בנושא? אני בכלל לא בטוח כבר שיהיה סינגל נוסף.
L Lopezit New member 11/11/07 #7 שיגעו לי תמוח עם זה המגודלת אומרת שמצלמים קליפ השבוע אבל לא אמרה לאיזה שיר אומרים שב UK שניהם ישתחררו ביחד ולודעת עשו לי כאב ראש רק שיחליטו כבר!
שיגעו לי תמוח עם זה המגודלת אומרת שמצלמים קליפ השבוע אבל לא אמרה לאיזה שיר אומרים שב UK שניהם ישתחררו ביחד ולודעת עשו לי כאב ראש רק שיחליטו כבר!
L Lopezit New member 11/11/07 #9 ודרך אגב... אותה אחת שאמרה ששניהם משתחררים ב UK זאת מי שאמרה ש NGGU זה הסינגל השני
Q QueIronia New member 11/11/07 #13 נכנסתי עכשיו ל-BB. הselena lopez הזו טיפשה כבר כמה חודשים. היא באמת אחת המטומטמות. אני לא מאמין לה.
L Lopezit New member 11/11/07 #14 לגמרי... פשוט כמו תמיד נצטרך לחכות כמו מםגרים לראות מה יהיה אני בכלל מופתעת שהיא באמת תצלם קליפ
Q QueIronia New member 11/11/07 #15 אני ממש אשמח לראות קליפ הריוני. אבל לא כשהיא מצולמת מהפנים למעלה, אלא קליפ באמת, פשוט בלי ריקודים.
L Lopezit New member 11/11/07 #17 אמממ תלוי איזה ותלוי מי הבמאי אני ממש לא אשמח לקבל משהו כמו BILY לHIDDI הוא צריך להיות קליפ שהיא לא יכולה רק לעמוד בו ולהסתכל על המצלמה ואז לרוץ למיטה ולצרוח
אמממ תלוי איזה ותלוי מי הבמאי אני ממש לא אשמח לקבל משהו כמו BILY לHIDDI הוא צריך להיות קליפ שהיא לא יכולה רק לעמוד בו ולהסתכל על המצלמה ואז לרוץ למיטה ולצרוח
Q QueIronia New member 11/11/07 #18 אפשר גם קליפ משעמם אבל יפה סטייל HYD או לוהט כמו AIFR (רק בלי קפיצות וזינוקים בבקשה).
L Lopezit New member 11/11/07 #19 מה יפה ב HYD?! אני רוצה לראות את מי שעשתה את הקליפ הזה וקוראת לעצמה בימאית חוץ מזה שג'ן נראית שם מעולה הקליפ מטומטמם ומיותר
מה יפה ב HYD?! אני רוצה לראות את מי שעשתה את הקליפ הזה וקוראת לעצמה בימאית חוץ מזה שג'ן נראית שם מעולה הקליפ מטומטמם ומיותר