עונה 11 פרק 12

מור תור

New member
חחחחחחחחחחחחחח מצחיק הג'אד הזה

שהוא רוצה להדיח מישהו זה בסדר הדיחו אותו פתאום "חלאות חלאות" חחחחחחחח

2lital2

New member
ואהה ואההה איך סטפני דפקה אותווווווווווווו

אחרי שהוא הזמין אותה לאכול ואחרי שהוא נתן לה לדבר עם חבר שלה היא ממש ר.ע.ה אני לא יתפלא עם המושבעים ידפקו אותה בגמרר..

n o g a m o o n

New member
ענק!! גדול!! אחד הפרקים הטובים../images/Emo6.gif

דבר ראשון אני חייבת לציין שהפעם שלא כמו בעונות הקודמות לא התרגשתי ולא בכיתי כשהקורבים הגיעו לבקר. דני מקסימה ואני חושבת שמגיע לה לזכות ובגדול. בד"כ היא בסדר. אבל המהלך שהובילה להעפתו של ג'אד היה גדול. איזה יופי!! עכשיו נשארו רק בנות חחחחחח ג'אד ממש אידיוט , "לא שיקרתי לאף אחד" הוא באמת מאמין שהוא לא שיקר? טוב שעף. חג שמח

biסk

New member
כן דני עשתה מהלך מדהים../images/Emo45.gif../images/Emo179.gif

גאונה! היא היתה פייבוריטית שלי מהתחלה :]] וסטף עוד מעונה 10:p

mmeny

New member
במה הוא שיקר??

בזה שהוא לא גילה את הרמז על האליל?? מישהו אחר היה מגלה?? (אם כן אז הוא טיפש) בסה"כ הוא נשאר בברית (גם את ג'ימי הוא לא דפק). מי שבגד זה סטף הצדיקה ורייף,וכאן הם גם בגדו בסינדי שלא הודיעו לה (וגם בג'אד פעם קודמת שלא הודיעו לו על גי'מי) בסה"כ ג'אד הוא איש פשוט,לא מאוד מתוחכם,ולדעתי הם עשו טעות שהעיפו אותו

Confide In Adam

New member
הוא כן שיקר בקשר למיקום של האליל..

הוא יכל פשוט לסתום את הפה ולא להגיד כלום, וזה היה בסדר גמור ומוצדק.. אבל לשקר סתם, ובמיוחד כיכול מאוד להיות שאחרים יגלו את האמת (כמו שבאמת קרה) זה מאוד לא חכם..

YYY, איזה פרק מעניין.

מאוד התרגשתי בקטע של המשפחות, ומאיפה ג'אד הביא אישה כזו יפה??? שיחקה אותה דני עם הרמז והעיתוי שלקחה אותו מסטף. ו....קולולולוללו, איזה כייף ג'אד עף, הצחיק אותי "שיאכל אתכם תנין, חלאות" חחחחחחח ענק. ומשהו שמטריד אותי: במקרה וסטפני תגיע לפיינל 2, מדאיג אותי שכולם יבחרו בזה/זו שיהיו לצידה, ולא משנה מי זה יהיה, בגלל שהיא כ"כ חזקה ובולטת, יראו אותה אשמה שהם הגיעו למושבעים, למרות שהרוב הצביעו נגדם, האשמה תיפול עליה.

2lital2

New member
תגובה למה שמטריד אותך...=]

זהו.. שהיא כנראה מרוב הסתימות היא לא חשבה על זה.. זה בידיוק מה שרשמתי בתגובה לפניך.. שאני לא יתפלא עם יצביעו נגדה ..המושבעים.. אין ספק שהם יצביעו נגדה.. הם בטוח יגלו שהיא האחראית לכל מי שהלך... חבל שהיא בוגדנית..=\

Confide In Adam

New member
אני חושב שהם עשו טעות

בזה שהם העיפו את ג'אד.. עד כמה שלא סבלתי אותו, היה עדיף להם להשאיר אותו במשחק ולהוציא את לידיה.. דני חמודה..לידיה מעצבנת... רייף בסדר.. אני עדיין רוצה פיינל 2 של סטפני וסינדי!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif

נכון שלידיה הפכה לממש מעצבנת?
ושיעיפו גם את דני! הם לא קולטים שהיא האחרונה שנשארה מ"האויב"?

N B I

New member
אז היה פרק

בהחלט בהחלט טוב רייף לא זכה/התקרב לזכות בחסינות! סנסציה!!!! אני ממש אוהבת את דני, היא פשוט גאון. שיחקה את כל המשחק בשקט ("דני לא מהווה איום"-ג'אד, תנחש מה
) ועכשיו בקטעים החשובים היא משחקת כמו שצריך. גם באתגר פרס היא יצאה מלכה. אני לא אוהבת איך שהם מתנהגים לסינדי, זה ממש לא יפה. הם גם נהיית סוג של אווטסיידרית, למה לא הודיעו לה להצביע לג'אד? כאילו אם היא כאילו בברית של רייף-ג'אד-סטף-סינדי, ורוב בני הברית החליטו להעיף את ג'אד אז אין לה ממש ברירה אלא ללכת איתם. ככה היא סתם לא תבטח בהם בעתיד. אפשר לרצוח את לידיה? בבקשה בבקשה בבקשה? היא ממש מעצבנת אותי. הדרך בה העיפו את ג'אד לא היתה חכמה, הם היו צריכים לחכות עוד הצבעה אחת. זה לא שהבבון הזה היה מצליח לזכות בחסינות (ראיתם איך הוא גילגל את העיניים כשג'ף אמר שהאתגר חסינות כולל מחשבה?! גדול!!
) עכשיו נאלץ לשמוע אותו מזבל בשכל בגמר (סטייל סו בעונה 1). נמנמ זהו. חג שמח!

mmeny

New member
אני בעד ג'אד../images/Emo45.gif

למי שלא שם לב,יש הבדלים תרבותיים בין החבר'ה שם לג'אד. בעוד שרייף וסינדי נראים כמו מדענים,וסטף ודני גם יותר מעודנות מג'אד(זה לא קשה) ג'אד הוא יותר כמו האמריקאי הממוצע,האיש הפשוט(הבנאדם עובד בתור דורמן). הוא גם לא חטוב ורזה ואינטלגנטי כמוהם,אבל זה לא אומר שהוא בנאדם פחות טוב. בקשר לאליל-רוב האנשים שם היו משקרים-ולא מגלים את הרמז שלהם (טיפש היה מגלה לכולם). ג'אד גם יותר מבוגר מהם,גם בעל משפחה,ופחות חכם ותככן מהם. בקיצור,אני מאוד לא אהבתי את הבגידה הזאת,ואיך שסטפני ורייף אכלו את השקרים של דני כאילו ג'אד עומד לבגוד בהם. זה מראה משהו גם על האופי של ה"צדיקה" סטפני,שג'אד לא הפסיק לצ'פר אותה ובסוף תקעה לו סכין בגב. היא פשוט רצתה להאמין לדני,ואני מרוה שהיא תאכל אותה בגלל זה

CoolBoy 17

New member
חחח חצי מהאנשים פה כבר ראו את העונה לא?

ואתם כותבים תגובות כאילו לא ראיתם בכל מקרה לדעתי זה היה לא חכם להוציא את ג'אד כי הוא כבר הוכיח לסטפני שהוא נאמן לה וגם הם כבר הוציאו את ג'יימי שהיה בברית שלהם...אבל בתכלס אפשר להבין אותה אבל עדיין לדעתי היה עדיף להישאר עם הברית

למעלה