איפה יצא לך 933?
בנוסחאת האריס בנדיקט? רק כדי לוודא שעשית נכון. 1. קודם
תחשבי את ה BMR (שריפת קלוריות במנוחה) שלך. 2. בשורה האדומה יופיע ה BMR שלך, עכשיו את יכולה ללכת ל
דף של נוסחאת האריס בנדיקט ולפעול לפי מה שאומרים לך שם. לדוגמא, ה BMR שלך הוא 1500 ואת עושה פעילות קלה 1-3 פעמים בשבוע (זה האפשרות השניה) אז תכפילי את ה 1500 ב 1.375 שהם 2062. זה המאזן המאוזן שלך ליום! כלומר אם כל יום תאכלי את כמות הקלוריות הזאת (כמובן בצורה מאוזנת של חלבונים(40%)-פחמימות(40%)-שומנים(20%)) את לא תרזי ולא תשמיני. אם תורידי מהמספר הזה 500 קלוריות, ותאכלי את כמות הקלוריות הזאת, את תורידי חצי קילו עד 800 גרם בשבוע, מה שיביא אותך להורדה של 3-4 קילו בחודש בצורה מאוזנת ובריאה (ואני לא מכיר אותך, אולי זה כל מה שאת צריכה להוריד). חשוב מאוד לצרוך את הכמות הקלורית הזאת מאוכל איכותי! כלומר לא להגיד "טוב יש לי לאכול 1400 קלוריות ביום, אז אני יכולה לאכול מקדונלדס וכל השאר ירקות" כי ברמה העקרונית זה נכון, אבל שגוי! אוכל איכותי הוא פחמימות מורכבות (פסטה, אורז מלא) וחלבונים כמו בשר, טונה, ביצים. להמעיט בשומן רווי (מיונז, חומוס) ולעבור לממרחים דלי שומן אם אוהבים סנדוויצ'ים. אגב, אם את רוצה ללכת לתזונאית/דיאטנית בשביל להרכיב תפריטים ולצבור עוד ידע בנוגע למה שאת יכולה לעשות, תנסי למצוא אחת שיש לה את מכשיר הבודיג'ם שציינתי בהודעה הקודמת. נראה כאילו את דיי מוטרדת (גם אני, זה בסדר) מזה שאי אפשר לדעת *באמת* את המאזן המאוזן במדויק ואם תוכלי להיבדק בבודיג'ם, זה ממש יעזור. אני אישית גם מקווה שאצליח להשיג בדיקה בבודיג'ם בקרוב בלי לבזבז יותר מחצי משכורת צבאית. מעבר לזה, אל תתייחסי אל זה כאל איזושהי פעולה זמנית אלא אל כשינוי באורח החיים. תיידעי את ההורים שלך ותבקשי ממי שעושה את הקניות והבישול שישתף פעולה. אלה העצות הקטנות שלי... מקווה שעזרתי.