על הבנייה ברחוב הגבעה !*!

yoyo621

New member
סכנת נפשות בישוב שלנו והכול בגלל שא

סכנת נפשות בישוב שלנו והכול בגלל שאננות. אוקי קודם כול הפתח בהתנצלות על שגיאות הכתיב שלי אז סליחה מראש. אוקי כנראה שלוועד הישוב שלנו לא ממש אכפת מחיי התושבים אני כבר הזכרתי את המקרה הזה בפורום ולא זז שום דבר בנידון. אוקי אז ככה, זה בקשר לכביש ברחוב הגבעה. ברחוב הגבעה כבר שנה שלמה שבונים שמה בתים. והקבלנים חושבים שמותר להם הכול ותופסים את המדרכה ולא רק את המדרכה אלה את כול הכביש בכלל. אני רץ במקום מידי יום וכול פעם אני פשוט מתפלל שלא להידרס ואני רואה עוד הרבה אנשים שעוברים שם. היום אני ממש הייתי בטוח שאני נדרס מכונית נסעה במהירות ואני רצתי ולי אין ממש לאין ללכת אלה רק להישאר על הכביש ולהתפלל ולמזלי אבל באמת למזלי המכונית לא דרסה אותי. אוקי עכשיו לבקשה שלי, ואני מאמין של כול תושבי הישוב, שתפנו את כול מה שהולך על הכביש.

רחוב הגבעה והבניה בה

שלום לכל התושבים, אני אחד הבונים ברחוב הגבעה ותחילה רק אומר מספר מילים ראשונות: שיגמר כבר!!!! זה ממש מהלב. מעבר לכך אני רוצה להתייחס להערות בנושא בפורום לאורך החודש החולף: כקורא נלהב של הפורום למדתי להעריך את המוערבות של התושבים בנעשה בישוב ובאיכפתיות של כולם. אין ספק שמדובר בישוב איכותי וזו גם הסיבה לקביעת מקום מגורי הקבע שלנו בכפר האורנים. יחד עם זאת נכתב רבות על הבונים ועל חוסר האיכפתיות שלהם כביכל ועל כן אנא מילה ברשותכם: אני מכיר כל אחד מהבונים (בעלי מיקצוע ובעלי בית כאחד) ואני מוכרח לומר שמדובר באנשים איכותיים ואיכפתים מאוד. אף דבר לא נעשה בזדון ואם לעיתים הכביש מתלכלך בחול (אין דרך אחרת לשאוב את החולות לבית אלא לשפוך אותו על הכביש) אז הוא גם מנוקה בהמשך, לעיתים הכביש נחסם מעט במשאיות המביאות מלט, לבנים, ריצוף ושאר ירקות (אי אפשר לבנות אחרת), כמו כן מוצבים עגלות אשפה לפינויה ועוד. המדרכה בצד זה לא פנויה היות ובונים שם!! לא ניתן לבנות בסטריליות מוחלטת.כל אחד מהבונים מוציא סכומים לא מבוטלים לניקוי חוזר ונשנה של הכביש והמדרכות. יצא לי גם להיפגש עם תושבים במהלך שהותי (הרבה מידי לטעם אישתי) בשטח ורובם המכריע מפרגן ושותף לתקוותי להיכנס בקרוב לביתנו. אני משוכנע שבניה הינה מטרד אך מצד שני על מנת שהישוב יתרחב יש צורך בה ולכן כל מבוקשי הוא : מעט סבלנות חברים. לא נעשה דבר בזדון ואיכות חייכם חשובה לנו לא פחות היות ויום אחד יבנו גם מולנו (כפי שהבנתי יום זה קרב והולך). מהיכרותי עם הבונים אני מרשה לעצמי לציין שגם הם וגם הישוב יצאו נשכרים בסופו של יום. לגבי הגובה וכל השאר למיטב ידיעתי הכל נעשה במסגרת האישורים והתוכניות (בנה ביתך ולא בתי עמותה). חברים, בקרוב גם אנחנו נהיה תושבים- קבלו אותנו בהבנה. ואנחנו נשתדל מאוד מאוד מאוד להביא למינימום את החיכוך שלכם עם חומרי הבניין שלנו. ו....שיגמר כבר!!! חג שמח ושנה טובה

tsahia

New member
למרות שאני לא משוכנע

לגבי חוסר האכפתיות של הוועד...

ronpel

New member
קיבלו דוחות וצווים להפסקת עבודה

ושיחות אין סופיות. והמצב השתפר אבל לא מספיק. נמשיך ללחוץ. למרבה הצער שותפים למעשים מסוג זה גם תושבים וותיקים בישוב שבונים- מהם לפחות היינו מצפים לקצת יותר התחשבות. רונן

Shachamb

New member
בנוסףהבתים גם חריגים בגובהם

בנוסף למה שנכתב לעיל שהוא נכון ומרגיז הבתים גם חריגים בגובהם ובולטים מעל קו הנוף של הגבעה האם אפשר לבדוק את זה ?

andreak

New member
גם היא מסוכנת !!!

לצערנו, גם המדרכות ממול שבורות, עקומות, גדושות בצמחיה (בעיקר קוצים) מן השטחים הצמודים.ומהוות אף הן סכנה. המעבר עם עגלות או ילדים הוא ממש בלתי אפשרי.

yoyo621

New member
אז מה אפשר לעשות עם הם לא מתיחסים?

אז מה אפשר לעשות עם הם לא מתיחסים? וזה לא נכון שיש פחות דברים כי בזמן האחרון נוספו לשמה חומרי בנייה והרי חול.

למעלה