פינות

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif פינות ../images/Emo36.gif

הגיע הזמן גם לסדר פה לא?! אז כל מי שכבר יש לה פינה שתכתוב פה בבקשה איזה ובאיזה ימים היא עושה אותה מי שרוצה פינה משלו שגם יגיד ואם אין רעיון לפינה אנחנו נשמח לעזור. אם מישהי עושה פינה במקפליי ובא לה לעשות אותה גם פה - אני אשמח

shanibu

New member
../images/Emo15.gif פינה חדשה ../images/Emo9.gif

דיברתי כבר עם שחר על זה
לפינה קוראים "מה היה קורה אם..." מה שהולך בפינה זה שאני אומרת לכם לדוגמה "מה היה קורה אם מאט וג'יימס היו ממשיכים ביחד ומקימים להקה" וכל אחד מהפורום רושם מה שהוא חושב שהיה קורה. איך זה היה קורה. ולמה. וכל מיני כאלה. והפינה תהיה ביום שבת
[אני עושה אותה השבוע הזה ואח"כ הפסקה של שבועיים כי אני נוסעת.
] ו... ו... ו.. שחר אני רוצה לעשות פינה כזאת, שחופרים לתוך השירים וכל זה. אז תגידי לי אם זה בסדר. ויש לי שיער אדום!!!!!! E^^$#&^^%$%&%$& [האחורה של השיער, כמו שלג'יימס יש בשחור, אז לי יש את אותו דבר, בצבע אדום ויותר ארוך &^%^&%^&]

Rowdy Girl

New member
[:

שבת- שרשור חיובי והפינה השבועית שני- פאנפיק שלישי-החוליה החלשה חמישי-פאנפיק [:

McFLYkid

New member
יש לי רעיון לפינה

זה בעיקרון ככה, אני מפרסמת תמונות נתחיל נגיד רק של באסטד וכל שבוע נעיף תמונה שאתם לא רוצים,זאת אומרת לבסוף ישארו התמונות שאתם חושבים שהכי יפות ונבחר תמונה מנצחת... ולפני זה נעשה שירשור שכל אחת תיבחר את התמונה הכי טובה שלה של באסטד ותפרסם אותה ועם התמונות האלו שאתם שמתם אני יעשה את הפינה.. ואם את רוצה אני יכולה לעשות פה את הפינה שיש לי במקפליי גם,נחש מי..

McFLYkid

New member
ואנ יישמח לעשות את הרעיון של הפינה

גם במקפליי עם תמונות שלהם!

למעלה