פליז כנסו!!!!
זה דחוף..

מסטולית

New member
../images/Emo26.gifפליז כנסו!!!!../images/Emo36.gif זה דחוף..

אוקי אז ככה: יש מישהו מפה שיודע אולי אם יהלי סובול יופיע כמופע חימם לפני ההופעה של אביב גפן בחיפה ב30.1??? זה ממש חשוב לי תענו לי בבקשה...!!! דרך אגב אם יש מישהו מפה שיגיע להופעה אז דבר איתי אולי ניפגש... תיצרו קשר במסרים או באיי סי 321172466 תודה!!! גילי

ShadowiT

New member
עד כמה שאני יודעת...

עד כמה שאני יודעת יהלי סובול לא יעשה מופע חימום אלה יהיה אורח בהופעה של אביב גפן. אני זוכרת שפעם קראתי ביקורת על הופעה שלהם שהיה להם ביחד ואביב עשה שירים של יהלי ולהפך, יכול להיות שזה יהיה גם ככה עכשיו, את זה אני לא יודעת. אבל שוב, עד כמה שידוע לי יהלי רק אורח

מסטולית

New member
כן אבל בהופעה

הספציפית הזאת הוא יהיה???? תעזרו לי זה ממש חשוב... :( פשוט ראיתי באתר של אביב שיהלי כן ילווה אותו בהופעה הזאת אבל מצד שני בעיתונים לא היה כתוב את זה... וכששחר הופיע איתו כן היה כתוב... אז מה הסיפור???? help me!!!!

ShadowiT

New member
אוקי, תראי

אני אישית לא יודעת, אבל אני אגיד לך מה אני מבינה ממה שקראתי. כשהייתה את ההופעה של שחר ואביב ביחד. היה כתוב מחמם את אביב. משמע = הופעה של שחר, ואז הופעה של אביב. עכשיו כתוב שאביב יארח את יהלי בהופעה שלו. משמע תיהיה הופעה של אביב שיהלי ישיר בה גם קצת. שוב זה לפי מה שאני הבנתי תהני בהופעה

למעלה