פסטיבלים

aniviel

New member
../images/Emo26.gif פסטיבלים ../images/Emo70.gif

הרגע הזמנתי כרטיסים לפסטיבל שר הטבעות בלונדון - 28 עד ה30 באוגוסט. הם יצאו היום. למי שמעוניין, לכו לhttp://www.ticketweb.co.uk ותסתכלו ב28 באוגוסט, שם יש את הכרטיסים. קוראים לזה The Fellowship Festival. חוץ מזה יש עוד פסטיבל אליו הזמנתי כרטיסים לפני כמה ימים - 22 עד 24 באוקטובר. פרטים והזמנת כרטיסים כאן - http://www.autographmania.co.uk, לזה קוראים Master of the Rings.
לירון

aniviel

New member
באמת??????? יש ../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה סוג כרטיסים?... הזמנתי ב£200, אני עדיין לא מאמינה שעשיתי את זה
חח... אם אני לא שורה ראשונה אני לא יודעת מה אני אעשה להם
ודרך אגב, שמעת שהרבה אומרים שהם רומזים באחד האי מיילים שאחד ההוביטים יגיע לשם?... *fingers crossed* שזה בילי חח

Eowyn of Rohan

New member
גם אני הזמנתי של ה£200

אחרי שיכנועים רבים{והוספה שך £50 ממני כי ההורים רצו לקנות לי את הכרטיס ב£150} קניתי אותם
. באמת?! לא משנה לי מי זה יהיה כי אני בעד כולם אבל אני אחזיק אצבעות בשבילך
.

aniviel

New member
באמת?? יששש. איזה כיף!!

אני מקווה שנשב קרוב אחת אל השניה
אני מה זה דואגת אבל לגבי הכרטיסים שעוד לא יצאו.. אלו של הsigning/photo sessions... כי אם נגיד בילי באמת יהיה שם, ואני לא אשיג כרטיס לראות אותו (יהיה רק 350 כרטיסים לכל שחקן שזה כלום...) אז אני לא יודעת מה אני אעשה. כמו שאני מכירה את עצמי אני אעקוב אחריו לבית מלון איכשהו חח... איזו אחת חמודה מהפורום אמרה לי שאם הוא יגיע היא תדאג שאני אפגוש אותו, נראה. היא עצמה פגשה אותו כבר 7 פעמים... לא פייר חח יאללה נקווה שבסוף יתחילו שחקנים ממש גדולים לאשר... ובינהם אני מקווה הכי לבילי, אנדי וג'ון... גם דומיניק ושון יהיה נחמד כי שמעתי שהם מקסימים ולא יצא לי לפגוש אותם בבכורה...

aniviel

New member
99.9% שלא חח

אני בספק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד גדול שהוא או ויגו או פיטר יהיו שם. בדרך כלל לאירועים האלו הולכים 4 ההוביטים (או חלקים מהם חח), אנדי סירקיס, ג'ון רייס דיוויס, בראד דוריף (גרימא), קרייג פארקר (האלדיר), סאלה בייקר (סאורון... חח) ולורנס מ'קור שעושה את האורק הראשי בסרט הראשון (שהורג את בורומיר) ואת המלך מכשף... בינתיים אישרו את קרייג פארקר ולורנס מ'קור. אני רק מקווה שלפחות חלק מהשאר שהזכרתי יהיו שם. (בעיקר ביליייייי
)

*אהמ*דומיניק*אהמ*

לירון אני אחנוק אותך אם דומיניק יהיה שם! מעצבן מעצבן מעצבן!

aniviel

New member
למה לחנוק... ../images/Emo35.gif

אם אני פוגשת אותו, את יודעת הרי שאני משיגה לך חתימה. זה גם משהו

חח ואללה לא חכם לחנוק אותך...

אני צריכה אותך חיה בשביל שתספרי לי הכול חחח.... *מחזיקה אצבעות שדום יהיה שם- טוב גם בילי כי הוא חמודימודי*

aniviel

New member
דנה!! GUESS WHAT ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לואיס (זאת שקוראים לה aaaevents בפורום, מהמארגנים של האירוע...) אמרה לי שמי שקנה כרטיס זהב (כמו שתינו) תקבל גם סיכוי הרבה יותר גבוה להכנס לsigning sessions, ככה שאם בילי יהיה אז יש לי סיכוי דיי גבוה לפגוש אותו... בעזרת השם
חוץ מזה, היא אמרה בפורום שהם מנסים להשיג מספר שחקנים שבדרך כלל לא מגיעים לאירועים (לא כמו השחקנים שהזכרתי... ההוביטים, אנדי, ג'ון, וכל אלו שכבר אישרו...) ככה שמי יודע, אולי בסוף עוד מירנדה אוטו ושון בין יהיו שם חח
אני בכל מקרה מקווה שגם בילי יהיה
חח

ChipiM

New member
וואי! אם שון בין יהיה שם, תוכלי להש

להשיג לי חתימה שלו??? בקשה???

aniviel

New member
בוודאי.....

קרוב יותר לאירוע אני אדע בדיוק מי נמצא שם ואז אני אדע למה להשיג חתימות

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo2.gif!!!

וואוו זה נהדר
מה שנראה לי זה שששחקנים כמו ההוביטים, אנדי ואחרים מהסרט יאשרו הגעה מאוחר יותר בכוונת תחילה.. את מודיעה לי כשמתחילה מחירת כרטיסים לחלקים האחרים של האירוע{VIP וכו'}.

aniviel

New member
ברור שאני אודיע לך ../images/Emo6.gif

אני רק מקווה שלואיס לא תשנה את דעתה לגבי העדפות לכאלה עם כרטיסי זהב כי הרבה ביקשו ממנה לא לעשות את זה חח... אבל אני פניתי אליה במסרים והיא אמרה שככה זה יהיה. בואי נקווה. בכל מקרה, אני על הVIP בכלל לא חושבת אלא אם כן זה לא יהיה יקר כמו שאני מתארת ואם בילי ועוד שחקן אחד לפחות שאני ממש אוהבת (כמו אנדי) יהיו שם באחד הימים (שניהם יחד) אז אולי... אבל קשה לי להאמין. המטרה שלי היא יותר הsigning tickets, שלפי מה שלואיס אמרה גם לזה יש לנו העדפה

Ridds

New member
ומה עם ניו יורק?

לא קורה כלום ואף אחד לא בא, איזה מקום מעצבן...

aniviel

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

you must be kidding
אני לא מעודכנת לגבי ניו יורק, אבל בטוח יש שם המון אירועים דומים לאלו. באנגליה יש עוד המון אירועים שאני לא מפרסמת כי הם א) לא רק של שר הטבעות. ב) לא בזמן חופשים. ג) אני לא הולכת אליהם אז אין לי הרבה אינפורמציה... אבל הנה, שבוע הבא יש אירוע בסגנון בשוודיה (
) ובילי יהיה שם! לא פייר! חח.. אבל אם יש בשוודיה, בטח לא חסרים כאלו אירועים בניו יורק

למעלה